27 / 05 / 2024

akamder esnaf destekleri

akamder esnaf destekleri

ADANA Kamu Müteahhitleri Derneği (AKAMDER), Adana'da faaliyet gösteren esnaflara yönelik iş yeri ve konut temini için çalışmalara başladı. 

Ruhsar Pekcan: Kira destekleri bugün itibarıyla ödenmeye başlamıştır!

Ticaret Bakanı Ruhsar Pekcan, esnafa kira yardımına ilişkin açıklamalarda bulundu. Anadolu Ajansı'nda yer alan habere göre; Pekcan, "Esnaf ve sanatkarlarımız ile gerçek kişi tacirlerimize yönelik kira destekleri bugün itibarıyla ödenmeye başlanmıştır" dedi. 

Gelir kaybı ve kira destekleri için 2 milyondan fazla esnaf ve sanatkar başvuru yaptı!

Ticaret Bakanı Ruhsar Pekcan yaptığı açıklamada, gelir kaybı ve kira destekleri için 2 milyondan fazla esnaf ve sanatkarın başvuru yaptığını söyledi.

Ankara esnafı gelir ve kira desteğinden memnun!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından tüm dünyayı etkisi altına alan yeni tip koronavirüs (Kovid-19) salgını sebebiyle mağdur olan esnafa yönelik olarak açıklanan gelir ve kira destekleri, başkent esnafı tarafından olumlu olarak karşılandı.

Kira ve gelir kaybı destekleri esnafın yüzünü güldürdü!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın kira ve gelir kaybı desteği açıklamalar Konya'daki esnaf tarafından büyük sevinçle karşılandı.

Terör mağduru esnafın kredi bakiyesi 345 milyon lira!

Kalkınma Bakanı Cevdet Yılmaz, terör olayları nedeniyle zarar gören esnaf ve sanatkarların kredi borçlarının bir yıl erteleneceğini anımsatarak "Söz konusu dört ilde 8 bini aşkın esnafımıza ait 345 milyon lira civarında kredi bakiyesi bulunmaktadır." dedi

Bendevi Palandöken: Terör mağduru esnafın kredi borcu ertelensin!

Terör mağduru esnafın kredi borcunun ertelenmesini memnuniyetle karşıladıklarını belirten Bendevi Palandöken, kredi ertelemesinin tüm esnafı kapsamasını istedi.

Terör mağduru esnafın kredi borcu 1 yıl ertelenecek!

Ekonomiden sorumlu Başbakan Yardımcısı Mehmet Şimşek, terör olayları nedeniyle mağdur olan esnaf ve sanatkarların Türkiye Halk Bankası AŞ'den kullandıkları düşük faizli kredi borçlarının 1 yıl erteleneceğini bildirdi.

Vakıflar Genel Müdürlüğü'nün Sur'daki kira affı esnafı sevindirdi!

Vakıflar Genel Müdürlüğü, Kasım 2015 ile Nisan 2016 tarihleri arasındaki kira borçlarını affetti. Vakıflar Genel Müdürlüğü'nün, Diyarbakır'ın Sur ilçesinde saldırılar nedeniyle mağdur olan esnafın kira borçlarını affetmesi esnafı sevindirdi.

Tokat Esnaf Sanatkarlar Kooperatifi binasının temeli atıldı!

Tokat'ta 630 metrekare oturum alanı 5 bin metrekare kapalı alanı olacak olan Esnaf Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi binasının temeli törenle atıldı.

Adıyaman Şire Pazarı esnafı otopark istiyor!

Adıyaman Şire Pazarı esnafı otopark sorunu olduğu için vatandaşların şire pazarına geleme konusunda büyük sıkıntılar yaşadıklarını belirtti. Esnaf, bulundukları yerde otopark olmadığı için vatandaşın şire pazarına gelemediğini vurguladı.

Manavgat sanayi esnafı yapılacak çalışmalarla rahat nefes alacak!

Manavgat Belediyesi’nin Sanayi bölgesinde bir süredir sürdürdüğü yol, kaldırım, refüj ve kanal kenarına park çalışmaları, bölgenin çehresini değiştirerek, işlevsel olarak da sanayi esnafını rahatlatacak.

Fikirtepe'deki kentsel dönüşümde esnaf mağdur mu oldu?

İstanbul'un Kadıköy ilçesinde kentsel dönüşüm adı altında başlatılan projelerde hiçbir ilerleme kaydedilmedi. Anlaşmazlıkların görüldüğü projelerde ise en çok esnaf mağdur edildi. Bölgede yıkım sonucu azalan nüfustan dolayı birçok esnaf kepenk kapattı.

TOKİ esnafı ev ve dükkan sahibi yapacak!

Şimdiye kadar binlerce dar gelirlinin ev sahibi olmasını sağlayan Toplu Konut idaresi (TOKİ), şimdi de evsiz esnaf ve sanatkarları ev sahibi yapma kararı aldı.

akamder esnaf destekleri Haberi

akamder esnaf destekleri

ADANA Kamu Müteahhitleri Derneği (AKAMDER) Başkanı Mustafa Karslıoğlu, Adana Esnaf Odaları Birliği’nin (ESOB) esnaflar için iş yeri ve konut teminine yönelik çalışma yürüteceklerini açıkladı. Milliyet’te yer alan habere göre; Adana ESOB Başkanı Niyazi Göğer ile beraberindeki Başkan Vekili ve Oto Alım Satımcılar Odası Başkanı Mehmet Güveloğlu, Madeni Sanatkarlar Odası Başkanı Veysel Bulat, Kuaförler Odası Başkanı Hacı Emin Ünal, Mahrukatçılar Odası Başkanı Cengiz Kozacıoğlu ve ESOB yönetim kurulu üyeleri, AKAMDER’e iade-i ziyarette bulundu. Esnafa her türlü yardımda bulunacaklarının altını çizen Karslıoğlu, “İş yeri ve konut yapım sürecinde proje dahil her türlü desteğe hazırız” dedi.


Esnaf ve sanatkarların genel durumunun görüşüldüğü ziyarette Başkan Niyazi Göğer, Adana ESOB‘un esnaf için konut ve işyeri temin yapım çalışmaları ve projeleri hakkında bilgiler verdi. Göğer,...