24 / 07 / 2024

akaryakıt fiyatlarında yeni dönem

akaryakıt fiyatlarında yeni dönem

Akaryakıt ürünlerinde özel tüketim vergisi (ÖTV), ürünlerin döviz türünden fiyatlarının azalış tutarı kadar artışa geçecek.

23 Temmuz 2024 güncel akaryakıt fiyatları! Benzin fiyatında indirim var mı? 

Brent petrol ve döviz kurundaki dalgalanmalar ile vergide yaşanan yükselişler akaryakıt fiyatlarına indirim ve zam olarak yansımayı da sürdürüyor. Buna göre, 23 Temmuz 2024 benzin, motorin ve LPG fiyatlarında güncel rakamları ne kadar? 

Benzin, motorin, LPG fiyatlarında indirim var mı? Son dakika akaryakıt fiyatları bir bir açıklandı! 

Milyonlarca araç sahibi indirim beklentisiyle son dakika akaryakıt fiyatlarını araştırıyor. Peki hangi ilde benzin, motorin, LPG fiyatları ne kadar oldu? İşte 22 Temmuz 2024 akaryakıt fiyatları...

Akaryakıt fiyatlarında bütçe açığı depremi! Motorin fiyatları resmen uçacak! Son dakika zam haberi geldi...

Binlerce sürücü, son zamanlarda uçuşa geçen akaryakıt fiyatlarında indirim beklerken yeni bir zam haberi geldi. Motorin fiyatları resmen fırlayacak. Peki son dakika güncel akaryakıt fiyatları ne kadar?

18 Temmuz 2024 güncel akaryakıt fiyatları! Benzin ve motorine yeni zam!

Akaryakıt alan vatandaşları tabelalar şaşırttı. Benzin ve motorine yeni zamlar yansıdı ve akaryakıt istasyonlarında tabelalar gece yarısı güncellenmiş oldu. 18 Temmuz 2024 akaryakıt fiyatları ne kadar oldu?

Benzin ve motorine indirim yolda! 16 Temmuz 2024 güncel akaryakıt fiyatları...

Benzin ve motorin fiyatlarına gelen üst üste zamlar sonrasında araç sahipleri de indirim beklemekteler. Buna göre, akaryakıt fiyatları 44 lirayı geçerken vatandaşlarda yeni haftada zam veya indirim var mı diye merak ediyorlar...

Benzin, motorin ve LPG fiyatlarında son dakika Temmuz depremi! Akaryakıt fiyatları bugün kaç TL? Sürücüler hemen bakın!

Akaryakıt fiyatları ÖTV zammının ardından merak ediliyor. Son dakika il il benzin, motorin ve LPG fiyatları açıklandı. Peki hangi ilde benzin, motorin, LPG fiyatları ne kadar? İşte benzin, mazot, LPG fiyat listesi 15 Temmuz 2024...

Akaryakıt fiyatlarına zam geliyor! Tarih verildi! Benzin ve motorin ne kadar olacak? 

Temmuz ayında ÖTV’ye yapılacak enflasyon güncellemesiyle akaryakıt fiyatlarına zam gelmesi bekleniyor. Peki benzin ve motorin fiyatı ne kadar olacak? 

9 Haziran 2024 güncel akaryakıt fiyatları! Benzin, mazot, LPG fiyatları ne kadar?

Brent petrol ve döviz kurundaki dalgalanmalar ile akaryakıt fiyatlarına indirim ve zam olarak yansımaya devam ediyor. gazeteduvar.com.tr'de yer alan içeriğe göre; Döviz kuru ve petrol fiyatlarında yaşanan hareketlilik ve vergilere yapılan zamlar ile akaryakıt fiyatlarını da etkilemeyi de sürdürüyor.

Motorine zam, LPG'ye indirim! Akaryakıt fiyatları resmen değişti!

Akaryakıt fiyatlarında son durum belli oldu ve yeni fiyatlar açıklandı. Motorine zam, LPG'ye indirim geldi. İşte 4 Haziran 2024 akaryakıt fiyat listesi..

Akaryakıt fiyatlarında Haziran müjdesi! Yarın 1 lira 8 kuruşluk indirim geliyor: Benzin, motorin, LPG fiyatları kaç TL? 

Brent petrolün varili, uluslararası piyasalarda 80,89 dolar seviyesine kadar düştü. Bu kapsamda akaryakıt fiyatlarında Haziran müjdesi geldi. Yarın indirim geliyor, tabelalar değişiyor. İşte benzin, motorin, LPG 3 Haziran 2024 fiyat listesi...

Akaryakıt fiyatlarına dev ÖTV zammı kapıda! Benzin, motorin, LPG'de son dakika! 

ÖTV Kanunu'na göre Temmuz ayında akaryakıt fiyatlarına 2 liralık dev zam yapılacak. Ekonomist Barış Soydan, konu ile ilgili önemli bir paylaşımda bulundu. İşte o paylaşım ve gelen yorumlar...

Akaryakıt fiyatları güncellendi! 30 Mayıs 2024 benzin, motorin, LPG fiyatları ne kadar?

Brent petrol fiyatlarının yukarı aşağı yönde hareket etmesi devam ediyor. Buna göre, araç sahipleri akaryakıt fiyatları kak lira, benzin litre fiyatı ve motorin litre fiyatında indirim var mı diye araştırmalar yapıyorlar. İşte 30 Mayıs 2024 benzin, motorin ve LPG fiyatları ne kadar? 

1 litre benzin kaç TL? Son dakika motorin indirim! Hemen akaryakıt fiyatlarına bakın!

Sürücüler akaryakıtta yeni zam ya da indirim olup olmadığını merakla araştırıyor. İşte güncel akaryakıt fiyatları 20 Mayıs 2024...

akaryakıt fiyatlarında yeni dönem Haberi

akaryakıt fiyatlarında yeni dönem

Akaryakıtta ÖTV, ürünlerin döviz cinsinden fiyatlarının azalış tutarı kadar artırılacak.

Dünya Gazetesi'nde yer alan habere göre; Resmi Gazete'nin bugünkü sayısında yayımlanan ve ÖTV kanununa ekli (I) sayılı listenin (A) cetvelinde yer alan akaryakıt ürünlerinin ÖTV tutarlarının düzenlenmesine dair Cumhurbaşkanı kararına göre, söz konusu artış hiçbir şekilde 2 Nisan 2020 tarihli ÖTV turlarını geçmeyecek.

Belirlenecek ÖTV tutarları, her bir mal için 2 Nisan 2020 tarihinde uygulanan ÖTV tutarlarına ulaştığında, bu miktarlara ulaşan her bir mal için kaldırılmış sayılacaktır.

Akaryakıt fiyatlarındaki artışları ÖTV'den otomatik olarak karşılayarak akaryakıtın pompa fiyatını sabit tutacak sistem olarak tanımlanan ve 2019 yılında yeniden uygulamaya alınan kantar mobil sistemi sayesinde akaryakıt ürünlerinde ÖTV oranı artan fiyatlar nedeniyle sıfırlandı.

Ocak-Ağustos döneminde Eşel-mobile sisteminin enflasyonu düşürücü etkisi doğrudan 1,42 puan, dolaylı olarak 1,06...