04 / 05 / 2024

Akasya Park Grup Gayrimenkul Yapı ve İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi

Akasya Park Grup Gayrimenkul Yapı ve İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi

Akasya Park Grup Gayrimenkul Yapı ve İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi, Cüneyt Tunç, Emine Aşkın Şanlan tarafından 100 bin TL'lik sermaye ile 5 Mayıs'ta kuruldu.

İstinye Park'ın yatırımcısı Orjin Grup 3 yeni gayrimenkul şirketi kurdu! 

İstinye Park'ın yatırımcısı ve ortağı Orjin Grup, 3 yeni gayrimenkul şirketi kurdu. 3 şirketin toplam sermayesi 510 milyon 500 bin TL oldu. İşte o şirketler... 

Ertuğrul Gülsever'den Albatros Parkı açıklaması!

İstanbul Büyükşehir Belediye Meclisi CHP Grup Başkanvekili Gülsever, "Albatros Parkı imarlı bir alan. Yeşil alanın imara açılması konusu da doğru değil. İmarlı bir alan olmasına rağmen bizim tercihimiz, imarlı da olsa yeşil alana dönüştürülmesi doğrultusundadır" dedi.

Albatros Parkı'nın satılmasına mahalle muhtarından tepki!

Büyükçekmece Belediyesi'nin mülkiyetinde bulunan Albatros Parkı'nın 160 milyon TL bedelle Demir Grup Yapı İnşaat Sanayi ve Ticaret A.Ş.'ye satılmasına tepkiler büyüyor. Satışa en sert tepki, parkın bulunduğu Atatürk Mahallesi Muhtarı Alkış Soydan'dan geldi.

Atmaca Grup Bahçeşehir Park ödemeleri!

İstanbul Bahçeşehir Göleti büyüme alanında inşa edilen Bahçeşehir Park projesi ultra lüks konseptte dizayn edildi. Projede peşin alımlarda yüzde 15 indirim sağlanıyor. İşte Atmaca Grup Bahçeşehir Park ödemeleri...

Atmaca Bahçeşehir Park fiyatları 2017!

Atmaca Grup tarafından inşa edilen Bahçeşehir Park projesi İstanbul Bahçeşehir'de 20 bin 300 metrekare alana sahip. Proje 64 daire ve 100 mağazadan oluşuyor. İşte Atmaca Bahçeşehir Park fiyatları 2017...

Bahçeşehir Park Atmaca fiyat listesi 2017!

Atmaca Grup tarafından hayata geçirilen Bahçeşehir Park projesinde peşim alımlarda yüzde 15 indirim yapılıyor. Bahçeşehir Park Evleri'nde teslimlerin 2018 yılı Aralık ayında gerçekleşmesi planlanıyor. İşte Bahçeşehir Park Atmaca fiyat listesi 2017...

Evra Park Pendik'te 199 bin TL'den başlayan fiyatlarla!

Evra Grup imzalı Evra Park Pendik'te 199 bin TL'den başlayan fiyatlarla daire sahibi olunabiliyor. Evra Park Pendik'te daireler 2018 Ağustos ayında teslim edilecek.

Ceylan Karavil Park'ın 2 oteli 2017'de açılacak!

Ceylan Grup ve Karavil Grup ortaklığıyla gerçekleştirilen, Doğu ve Güneydoğu Anadolu'nun en büyük alışveriş merkezi olan Ceylan Karavil Park'ın, üç yıldızlı oteli 2017 yılı mart ayında faaliyete geçecek.

Anıtkabir'e yapılan oyun parkı söküldü!

Anıtkabir'e yapılan ve son günlerde yoğun tepki alan oyun parkı, CHP Çankaya İlçe Başkanlığı öncülüğünde toplanan partililer ve bir grup sivil toplum kuruluşu üyesi tarafından kısmen söküldü.

Pendik Okyanus Park'a yatırımcılardan yoğun ilgi!

KG Grup güvencesi ile İstanbul Pendik'te hayata geçirilen Okyanus Park projesi satışa çıkar çıkmaz insanlardan yoğun ilgi gördü. Okyanus Park projesi, Pendik'in Güllübağlar mahallesinde merkezi konumda yükseliyor.

Antalya Kanyon Milli Parkı'nın yolu yenileniyor!

Antalya Büyükşehir Belediyesi, Köprülü Kanyon Milli Parkı'na ulaşımı sağlayan 35 kilometrelik grup yolunu asfaltlayarak, modernize ediyor.

İran Laleh Park Tebriz Hotel açıldı!

İran'a yatırım yapan Türk yatırımcılarına Kaya Grup da eklendi. Grup, Kaya Laleh Park Tebriz’le 10’uncu otelini Tebriz’de açtı. Otel, İran’ın en kapsamlı ve en lüks otellerinden biri oldu.

Orjin Grup’un Etiler Nispetiye'deki arsasının imar planı değişti!

DOĞUŞ Holding ile birlikte hayata geçirdiği İstinye Park projesiyle gayrimenkul sektöründe adından söz ettirmeye başlayan Orjin Grup’un uzun süredir beklediği imar planı değişikliği gerçekleştirildi.

Akasya Park Grup Gayrimenkul Yapı ve İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi Haberi

Akasya Park Grup Gayrimenkul Yapı ve İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi
Akasya Park Grup Gayrimenkul Yapı ve İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi, Cüneyt Tunç, Emine Aşkın Şanlan tarafından 100 bin TL'lik sermaye ile 5 Mayıs'ta kuruldu. 


Akasya Park Grup Gayrimenkul Yapı ve İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi iş konusu; Hertürlü gayrimenkul alım ve satımı yapmak,her türlü inşaat taahhüt işleri,konut,işyeri,ticarethane inşaatlarını yapmak, satmak, kendi hesabına arazi ve arsalar almak bunlar üzerinde veya başkalarına ait arsa ve araziler üzerinde kat karşılığı binalar yapmak, satmak, her türlü dekorasyon işleri, tadilat, tamirat ve boya işleri yapmak. Yurt içinde ve yurt dışında her türlü resmi ve özel sektöre ait inşaat taahhüt ve montaj işleri yapmak ve müstakil konut, iş hanları, fabrikalar,yollar,baraj ve göletler,park ve bahçe düzenlemeleri ve turistik tesisler,tatil köyleri inşa etmek,satmak ve kiraya vermektir. Şirket...