05 / 05 / 2024

Akbacakoglu Kundura

Akbacakoglu Kundura

Esas Holding, Ayakkabı Dünyası Mağazacılık ve Akbacakoglu Kundura şirketlerinin her birinin en az yüzde 60, en fazla yüzde 65 hissesini devralmak için Rekabet Kurumu'na (RK) başvurdu...

Cumhuriyet tarihinin en büyük icradan satışı!

Bir dönemin ayakkabı devi olan Yeşil Kundura’nın, Yeşil Plaza'daki 25 ofis ile Zeytinburnu’ndaki bir arsası icradan satılıyor. Peki Yeşil Plaza'daki 25 ofis ile plazanın hemen arkasındaki arsanın fiyatları ne kadar? İcradan satış ihalesi ne zaman yapılacak?

Beykoz’un tarihi yapıları otel olacak!

Beykoz Kundura Fabrikası'nın özelleştirme ihalesini kazanan şirket fabrika binalarını otele dönüştüreceğini açıkladı. 

Rahmi Koç'un ayakkabı şirketi Nakkaştepe'den taşındı!

Para Dergisi'nde yer alan habere göre, Rahmi Koç'un kundura şirketi Nakkaştepe'den yeni adresi Büyükdere Caddesi No 145'e taşındı...

Beykoz Kundura sanat merkezine dönüşüyor!

Beykoz Kundura'nın sanat merkezine dönüşme süreci devam ediyor. Lita Yapım Evi ve Tarih Vakfı’nın işbirliğiyle başlayan sözlü tarih projesi 2 yıldır sürüyor.

Topkapı Elexia Evleri ödeme planı!

Topkapı Elexia Evleri'nde satış fiyatları 593 bin liradan başlıyor. Elexia Topkapı projesi, Yeşil Kundura binasının yerine yapılacak...

Yeşil GYO Elexia Topkapı fiyat bilgisi!

İstanbul Avrupa Yakası Topkapı'da Yeşil Kundura binasının yerinde hayata geçirilen Yeşil GYO Elexia Topkapı fiyat bilgisi kapsamında daireler 593 bin TL'den başlıyor.

Beykoz Kundura Fabrikası arazisinin değeri ne kadar?

30 milyon dolara satılan İstanbul'da film seti olarak kullanılan Beykoz Kundura Fabrikası arazisinin değerinin 3 milyon dolar olduğu belirtildi.

2003 yılında Beykoz Kundura özelleştirilecekmiş!

2003 yılında Sümer Holding'in, Beykoz Kundura'nın özelleştirmesine yönelik pazarlık görüşmeleri yapılmış. Büyük bölümü deniz kenarında olmak üzere 182 dönüm arazisi olan işletmeye, 29 milyon 750 bin dolar teklifte bulunulmuş.

Beykoz Deri Kundura’nın şirin sokakları yenileniyor!

Beykoz Deri Kundura’nın şirin sokakları yenileniyor. Beykoz’un şirin, mütevazı sokaklarına ev sahipliği yapan Yalıköy Mahallesi’nin Derikundura mevkisi hummalı bir çalışma ile yeni bir çehreye kavuşuyor.

Yasak dizisi için Beykoz Kundura Fabrikası’ndaki 10 dönümlük alana set kuruldu!

Yasak dizisi için Beykoz Kundura Fabrikası’ndaki 10 dönümlük alana setler kurulan dizi için, Karaköy limanı da yeniden inşa edildi. Ayrıca Nazım karakterinin şirket binası için 600 metrekarelik yapı kuruldu.

İnnovia Suites Topkapı Projesi!

Yeşil İnşaat'ın İnnovia Suites Topkapı projesi bu yıl içerisinde başlıyor. İnnovia Suites Topkapı projesi Yeşil Kundura'nın binası restore edilerek ve ek binalar inşa edilerek hayata geçirilecek....

Yeşil Kundura binası İnnovia Suites Topkapı olacak!

Yeşil Holding, Topkapı'daki Yeşil Kundura binasını restore edip, İnnovia Suites Topkapı projesini yapacak. İnnovia Suites Topkapı projesi için binanın arkasındaki arsada ek binalar inşa edilecek...

Beykoz Kundura Fabrikası dizi setlerine ev sahipliği yapıyor!

2004 yılında Yıldırım Holding tarafından satın alınan Beykoz Kundura Fabrikası son zamanlarda dizi setlerine ev sahipliği yapıyor.Fabrikada dizi çekmenin bedeli aylık 30 bin lira, günlük ise 2 bin liraya mal oluyor.

Akbacakoglu Kundura Haberi

Akbacakoglu Kundura

Ali Sabana ve Emine Kamışlı'nın sahibi olduğu Esas Holding, Ayakkabı Dünyası ve Akbacakoglu Kundura hisselerini satın almak için harekete geçti. 


Esas Holding, Ayakkabı Dünyası Mağazacılık ve Akbacakoglu Kundura şirketlerinin her birinin en az yüzde 60, en fazla yüzde 65 hissesini devralmak için Rekabet Kurumu'na (RK) başvurdu. Konuya ilişkin bilgi, Rekabet Kurumunun sitesinde yer alırken, Pegasus'un sahibi olan holding, bu yatınmla ilk kez giyim perakende sektörüne girmiş olacak. Esas Holdingin son yatınmı, sinemalannı sattığı Mars Entertainment'ın ortağı Actera Grubu'nun yüzde 30 hissesini alması olmuştu. 1923 yılından bu yana faaliyet gösteren Ayakkabı Dünyası'nı almak için Rekabet Kurumu'na başvuran Esas Holding onay alabilirse 40'a yakın mağaza ALİ SABANCI zincirinin çoğunluk ortağı haline gelecek. Sektörden edinilen bilgiye göre Esas Holding ile Ayakkabı Dünyası'nın sahipleri...