04 / 05 / 2024

Akbatı AVM aralık kira kuru

Akbatı AVM aralık kira kuru

Akiş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı, Kamu Aydınlatma Platformun'da kira kuruyla ilgili açıklama yaptı. Akbatı Alışveriş Merkezi'nin Aralık ayı kirasında dolar kuru 2,60'ta sabitlendi.

31 Aralık'ta AVM'ler kaça kadar açık? 1 Ocak'ta AVM'ler kaçta açılacak 2024?

Yılbaşı dolayısıyla 31 Aralık 2023 ve 1 Ocak 2024 alışveriş merkezleri (AVM) çalışma saatleri araştırılıyor. ''AVM'ler 1 Ocak'ta kaçta açılacak 2024'' sorusunun yanıtı alışveriş merkezine gitmek isteyen vatandaşlar tarafından araştırılıyor. Peki AVM'ler 1 Ocak'ta kaçta açılacak 2024?

AP İst Port satışta! Teslimler 2024 Aralık'ta!

Şani İnşaat  tarafından Ankara’nın yeni Gözdesi AP İst Port Avm, Meydan ve Rezidans üçlüsü ile hayata geçirilen AP İst Port satışta, teslimler ise Aralık 2024'te yapılması planlanıyor.

31 Aralık'ta AVM'ler kaça kadar açık? Yılbaşında AVM’ler açık mı kapalı mı olacak? Yılbaşı AVM çalışma saatleri!

Yılbaşında AVM’lerin açık olup olmayacağına dair sorular şu sıralarda sıkça sorulmaktadır. Peki 31 Aralık'ta AVM'ler kaça kadar açık?

Fiyatını duyan internete koştu! PTT AVM'den Samsung A7 tabletlere yılın son kampanyası... 28 Aralık fiyat listesi

2023'e girmeden tabletini yenilemek isteyen kullanıcılar için PTT AVM'den yılın son kampanyası. 31 Aralık'a kadar sürecek kampanyayı kaçırmayın.  Samsung Galaxy Tab A7 Tablet fiyatı ne kadar?

AVM'ler 31 Aralık 2020'de açık mı?

AVM'ler 31 Aralık 2020'de açık mı sorusunun yanıtı haberimizde yer alıyor. Peki AVM'ler 31 Aralık 2020'de açık mı? Alışveriş merkezleri 31 Aralık'ta kaçta açılıyor?

Akiş GYO, Aralık ayında AVM kiracılarına kira desteği verecek!

Akiş GYO tarafından Akbatı ve Akasya AVM'de bulunan kiracılarına, Aralık ayı kira ödemelerine yönelik olarak yalnızca bu ayla sınırlı kalmak üzere kira desteği sağlayacak.

Akasya ve Akbatı AVM'de düşen ciro miktarı kadar kira indirimi yapılacak!

Akiş GYO A.Ş. Yönetim Kurulu Üyesi ve Genel Müdürü Gökşin Durusoy, Akasya ve Akbatı AVM'de düşen ciro miktarı kadar kira indirimi yapılacağını belirtti...

Kartaltepe AVM 28 Aralık'ta açılıyor!

Kiralamaları NTS Danışmanlık tarafından yapılan Kartaltepe Alışveriş ve Yaşam Merkezi kapılarını 28 Aralık'ta açıyor.

Akasya AVM ve Akbatı AVM'de Aralık ayı kira kuru sabitlendi!

Akiş GYO Akasya AVM ve Akbatı AVYM'de Aralık ayı kira kurunun sabitlendiğini KAP'ta açıkladı.

AVM Ciro Endeksi Aralık'ta yüzde 6.7 arttı!

AVM Endeksi’nin Aralık ayı sonuçları ve 2016 değerlendirmesi açıklandı. AVM Endeksi’ne göre ciro endeksi 2016 yılının Aralık ayında bir önceki yılın aynı ayına göre yüzde 6,7 oranında artarak 239 puana ulaştı.

21 Aralık'ta hangi AVM'ler saat 24:00'e kadar açık?

Alışveriş merkezleri en uzun gecenin yaşanacağı 21 Aralık tarihini fırsata çevirmeyi planlıyor. Kimi AVM saat 24.00’e kadar açık kalacak, kimi AVM de mağazaların istediği saatte kapanmasına izin verecek

Biz Cevahir Haliç AVM 3 Aralık'ta açılıyor!

Biz Cevahir Haliç AVM, 3 Aralık Cumartesi günü düzenlenecek açılış töreniyle hizmete giriyor. Alibeyköy ve Eyüp bölgesine katma değer yaratacak ve yeni yatırımları teşvik edecek alışveriş merkezi, bölgenin cazibe merkezi olacak.

AVM Ciro Endeksi Aralık'ta yüzde 16,1 arttı!

Aralık 2015’te AVM Ciro Endeksi yüzde 16,1 arttı… 2015 yılı endeks artışı yüzde 13,8… AVM endeksi 2015 sonuçları değerlendirildiğinde ise endeksin 2014 yılına oranla yüzde 13,8’lik bir artışla 182 puana ulaştığı görülmüştür.

Akbatı AVM aralık kira kuru Haberi

Akbatı AVM aralık kira kuru

Akiş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı, Akbatı Alışveriş Merkezi'nin Aralık ayı kirasında dolar kurunu 2,60'ta sabitledi.


Açıklama:

Yönetim Kurulumuzca, 


Kurlarda görülen aşırı dalgalanmalar neticesinde kiracılarımıza destek olmak amacıyla, AKBATI ALIŞVERİŞ VE YAŞAM MERKEZİ'ndeki mevcut kiracılarımızdan, münhasıran kira bedellerini kira sözleşmelerinde öngörülen süre ve esaslar dahilinde gecikmeksizin muntazam ödeyen ve Şirketimiz ile hukuki uyuşmazlık içerisinde bulunmayan kiracılarımız arasından Şirketimiz tarafından ihtiyari olarak belirlenecek kiracılarımıza 01/12/2015-31/12/2015 tarihleri arasındaki bir aylık kira dönemi ile sınırlı olarak uygulanmak kaydı ile; kira sözleşmelerinde öngörülen ödeme tarihindeki A.B.D dolar kurunun 2,60 TL olarak belirlenmesine, belirlenen USD kurunun kira bedellerinin tenzili ve/veya kira sözleşmesinin uyarlanması olarak değerlendirilmemesi şartı ile kira bedellerinin bu şekilde tespit edilmek sureti ile kiracılarımızdan tahsil edilmesine, 


Karar verilmiştir.


Saygılarımızla,


Akiş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı...