04 / 05 / 2024

Akbatı AVYM dükkanları

Akbatı AVYM dükkanları

Logos Gayrımenkul Yatırım Fonu portföyüne dahil etmek amacıyla, Akiş GYO'nun gayrimenkul portföyünde yer alan Akbatı AVYM'nin bağımsız bölümlerinin satın alımına yönelik ön teklifi Akiş GYO'ya iletti. 

Logos Gayrimenkul, Akbatı AVYM'nin dükkanlarına talip!

Logos Gayrımenkul Yatırım Fonu portföyüne dahil etmek amacıyla, Akiş GYO'nun gayrimenkul portföyünde yer alan Akbatı AVYM'nin bağımsız bölümlerinin satın alımına yönelik ön teklifi Akiş GYO'ya iletti. 

Akiş GYO Akasya AVM ve Akbatı AVYM'deki kiralarında kuru sabitledi!

Akiş GYO, Akasya AVM ve Akbatı AVYM'deki kiralar için Temmuz ayı kurunun A.B.D dolar kurunun 3,25-TL, EURO kurunun ise 3,60-TL olarak belirlenmesine karar verdi.

İstanbul Shopping Fest coşkusu Akbatı AVYM’de başlıyor!

Akbatı AVYM, 1-31 Temmuz tarihleri arasında düzenlenecek İstanbul Shopping Fest kapsamında, bando gösterisi, “Oyuncaklar Ülkesi” çocuk tiyatrosu ve “Brass Band” müzik şöleni ile renkli etkinliklere ev sahipliği yapacak.

Akiş GYO ve Akbatı AVYM'ye toplam 15 ödül!

Her yıl yaratıcı alanlarda ödüllerin dağıtıldığı uluslararası Hermes Creative Awards’tan, Akiş GYO ‘’Yaşam Akademisi’’ projesi ile 4, Akbatı AVYM ise 2015 yılı içerisinde gerçekleştirdiği çeşitli projelerle 11 ödüle layık görüldü.

Akbatı AVYM'ye 7 ödül birden!

Akiş GYO markası Akbatı AVYM, Marcom Awards'da farklı projeleriyle üç Platinum, iki Gold ve iki Honorable mention olmak üzere toplam 7 ödüle birden layık görüldü.

Akbatı AVYM'ye Marcom Awards'dan 7 ödül!

Akbatı AVYM, her yıl 6 binden fazla kişinin başvurduğu Marcom Awards'da farklı projeleriyle üç Platinum, iki Gold ve iki Honorable mention olmak üzere toplam 7 ödüle birden layık görüldü.

Akbatı AVYM, 7 ödül birden aldı!

Akbatı AVYM, İletişim ve Pazarlama dünyasının önde gelen ödül programı Marcom Awards’da toplam 7 ödülün sahibi oldu.

Emlak Konut Meydan Dükkanları fiyatları!

Ön talep süreci devam eden Meydan Dükkanları 3. Çevreyolu Bağlantı aksı üzerinde bulunuyor. Proje mağaza ve dükkanlardan oluşuyor. İşte Emlak Konut Meydan Dükkanları fiyatları...

Başakşehir Meydan Dükkanları ödeme seçenekleri!

Başakşehir Kent Merkezi'nde yer alan, Taksim Meydanının iki katı büyüklüğünde planlanan "Meydan Dükkanları" projesi Makro İnşaat ve Akyapı ortaklığı ile İnşa ediliyor. Meydan Dükkanları Başakşehir fiyatları 240 bin TL’den başlıyor.

Başakşehir Meydan Dükkanları'nda 13 Mart'a kadar talep toplanacak!

Türkiye'nin ilk planlı kent meydanında hayata geçirilen Meydan Dükkanları projesi, küçük büyük tüm yatırımcıların dikkatini çekiyor. Projedeki ünitelerin büyüklüğü 40 metrekare ile 2113 metrekare arasında değişiyor.

Emlak Konut Başakşehir Meydan Dükkanları!

Emlak Konut Başakşehir Meydan Dükkanları 15 Mart'ta gerçekleştirilecek olan açık artırma için ön talep toplamaya devam ediyor. Projede dükkan fiyatları 240 bin TL'den başlangıç gösteriyor.

Kent Meydanı Dükkanları Başakşehir!

Ön talep toplamaya devam eden Kent Meydanı Dükkanları Başakşehir projesi 65 bin metrekarelik alan üzerinde hayata geçiriliyor. Projede teslimlerin 2017 yılı içerisinde gerçekleşmesi planlanıyor.

Meydan Dükkanları Başakşehir satılık!

Meydan Dükkanları Başakşehir satılık dükkan fiyatları 240 bin TL'den başlangıç gösteriyor. Makro Akyapı Ortak Girişimi imzası ile inşa edilen proje İkitelli Entegre Sağlık Kampüsü'ne yakın bir bölgede yer alıyor.

Akbatı AVYM dükkanları Haberi

Akbatı AVYM dükkanları

Akiş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş. (GYO), Kamuyu Aydınlatma Platformu'nda (KAP) Akbatı AVYM için gayrimenkul yatırım fonundan gelen ön teklif hakkında açıklama yaptı.


Logos Portföy Yönetimi A.Ş'nin, SPK izniyle kurmuş olduğu Logos Gayrımenkul Yatırım Fonu'nun portföyüne dahil etmek amacıyla, Akiş GYO'nun gayrimenkul portföyünde yer alan Akbatı AVYM'nin bağımsız bölümlerinin her birinin mülkiyet payının yüzde 30'una tekabül eden kısmını geçmeyecek şekilde satın alımına yönelik ön teklifi Akiş GYO'ya iletildi.

Bu ön teklifin, kurulacak müşterek mülkiyet ilişkisinin hüküm ve koşullarının da belirleneceği bir "taşınmaz satış vaadi" sözleşmesinin müzakere edilip hükümlerinde mutabık kalınarak resmi şekilde imza edilmesi kaydı ile kabul edilerek, Logos Portföy Yönetimi A.Ş.'nin gerekli kaynağı yatırımcılardan sağlamasına yönelik görüşmeler yapması için izin verilmesine karar verildi. 
    

Akiş GYO'nun KAP açıklaması

Yönetimiz Kurulumuzca,
Logos...