02 / 05 / 2024

Akbey İnşaat hedefi

Akbey İnşaat hedefi

1998 yılında taahhüt işleri yapmak amacıyla kurulan ve bugüne kadar çok sayıda endüstriyel bina, okul, AVM hastane, kampüs ve konut projesi hayata geçiren Akbey İnşaat,Bağdat Caddesi'nde kentsel dönüşüme odaklandı.

Türk inşaat sektörünün hedefi Avrupa!

Türkiye'nin lokomotif sektörlerinden inşaat sektörünün yeni hedefi Avrupa oldu. Balkanlar’ın Avrupa’ya açılan kapısı Montenegro, Türk yatırımcıların ilgisini çekiyor.

Öztaş Yalitim Emlak Inşaat Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Öztaş Yalıtım Emlak İnşaat Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Beşiktaş'ta 20 bin TL sermaye bedeli ile Vedat  Taş tarafından kuruldu.

Akbey Peyzaj İnşaat Taşımacılık Organizasyon Turizm Otomotiv Ve Elektrik Ener.Üre.San.Tic.Ltd.Şti. kuruldu!

Akbey Peyzaj İnşaat Taşımacılık Organizasyon Turizm Otomotiv Ve Elektrik Ener.Üre.San.Tic.Ltd.Şti bugün Şişli'de 2 milyon TL sermaye bedeli ile Cahit Akbey tarafından kuruldu. 

2017’de sektörün hedefi 1.5 milyon konut satmak!

DKY İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Ali Dumankaya, “2016’da gayrimenkul sektörü en güvenli liman olduğunu teyit etti. 2017’de sektörün hedefi 1.5 milyon konut satmak” dedi.

İnşaat sektörünün 2017 hedefi kentsel dönüşüm!

İnşaat Müteahhitleri Federasyonu Genel Başkan Vekili ve Antalya İnşaat Müteahhitleri Derneği Başkanı Deniz Karataş, İnşaat ve gayrimenkul sektörünün 2017 yılındaki hedefini kentsel dönüşüm olarak gösterdi. Karataş, 2017 yılındaki büyüme beklentisi olarak ise yüzde 5-6'yı umduklarını söyledi.

DKY İnşaat'ın hedefi 1 milyon metrekare inşaat!

DKY İnşaat'ın Yönetim Kurulu Başkanı Ali Dumankaya, DKY inşaat olarak önümüzdeki 5 yıl içinde 1 milyon metrekarelik yeni yaşam alanı inşa etmeyi " hedeflediklerini söyledi.

Rönesans İnşaat gözünü dünyanın zirvesine dikti!

Türk inşaat şirketi Rönesans İnşaat, dünyanın en büyük uluslararası müteahhitlik şirketleri sıralamasında hızla yukarıya tırmanıyor. Rönesans İnşaat'ın kısa vadeli hedefi, ilk 10 şirket arasına girmek.

Cengiz İnşaat, Azerbaycan Şemkirçay Barajı'nı teslim etti!

Azerbaycan’ın Şemkir Çayı nehri üzerine Cengiz İnşaat tarafından 948 milyon dolar harcamayla kurulan Şemkirçay Barajı zamanından önce tamamlanarak teslim edildi. 24 saat vardiya sistemi ile 6 yılda tamamlanan barajın öncelikli hedefi Azerbaycan’ın verimli

İnşaat makineleri sektörünün 2023 hedefi 10 milyar dolar!

İnşaatla birlikte büyüyen iş makineleri sektörü 2023'te 10 milyar dolar ihracat hedefliyor. Sektörün yıllık iş ve inşaat makinesi satış hedefi ise 20 bin adet. Bu rakam, Türkiye'nin dünyada ilk 6, Avrupa'da ilk 3 pazar arasına girmesini sağlayacak.

Veryeriler İnşaat'ın yeni hedefi Bodrum!

Veryeriler İnşaat, bugüne kadar Çeşme ve Alaçatı’da 400 taş evi tamamlayıp sattı. Çeşme’ye bu yıl 32 ev daha kazandıracak olan Veryeriler’in yeni hedefinde Bodrum var.

Kulalılar İnşaat faaliyet alanınını arttırmayı hedefliyor!

Ege'de birçok firmanın bölge temsilciliğini yapan; ilk hedefi "sürekli gelişim" olan Kulalılar İnşaat, pazar payını ve faaliyet alanını artırarak başarı çizgisini sürdürüyor.

Ofton İnşaat'ın hedefi yabancı zengin!

Ofton İnşaat 30 milyon euro yatırımla Bodrum’daki ilk projesine başladı. 2016’da teslim edilecek projede hedef yabancı zenginler. Şirket İstanbul’dan sonra yeni üssünü Bodrum olarak belirledi.

Akbey İnşaat Bağdat Caddesi'ni dönüştürüyor!

Okul, alışveriş merkezi, hastane, üniversite kampüsü ve konut projeleri gibi birçok projeyi başarı ile tamamlayan Akbey İnşaat, Anadolu Yakasının en değerli bölgesi Bağdat Caddesi’nde kentsel dönüşüme odaklandı.

Akbey İnşaat hedefi Haberi

Akbey İnşaat hedefi

1998 yılında taahhüt işleri yapmak amacıyla kurulan ve bugüne kadar çok sayıda endüstriyel bina, okul, AVM hastane, kampüs ve konut projesi hayata geçiren Akbey İnşaat,Bağdat Caddesi'nde kentsel dönüşüme odaklandı. Akbey inşaat Yönetim Kurulu Başkanı Kenan Behram. Bağdat Caddesi'ni pilot bölge olarak seçtiklerini belirterek. yılda en az 10 proje yapacaklarını...