02 / 05 / 2024

Akbulut B Proje Demir Çelik İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi

Akbulut B Proje Demir Çelik İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi

Akbulut B Proje Demir Çelik İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Bekir Yahya Akbulut tarafından 2 milyon 800 bin TL sermaye ile bugün kuruldu.

Manisa Büyükşehir'den şehir hastanesine komşu 1.456 yeni konut geliyor! 2.4 milyarlık proje için düğmeye basıldı!

Manisa Büyükşehir Belediyesi 1.456 yeni konut için düğmeye bastı. Şehzadeler ilçesinde hayata geçirilecek proje 2 milyar 411 milyon 149 bin 150 TL'ye mal olacak.

TOKİ Kastamonu 2023 projesi için büyük gün yarın! 118 konutluk yeni proje için düğmeye basıldı!

TOKİ Kastamonu 2023 projesi için büyük gün yarın... Tam 118 konutluk yeni proje için düğmeye basıldı...

Sahibinden.com'dan büyük destek! Bu proje için 25 milyon destek veriyor!

Sahibinden.com, Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) öncülüğünde "Birlikte Yeniden İnşa Edelim" projesini hayata geçirmiştir. Bu proje deprem bölgelerinde yaşayan vatandaşlarımızın yeniden toparlanmasına yardımcı olmak amacıyla yapılmış olup 25 milyon TL katkı sağlamıştır.

Altınsoy İnşaat Taahhüt Proje Ve Ticaret Limited Şirketi İstanbul Endüstri Ve Tic.Serbest Bölge Şb. açıldı!

Altınsoy İnşaat Taahhüt Proje Ve Ticaret Limited Şirketi İstanbul Endüstri Ve Tic.Serbest Bölge Şb. bugün Tuzla'da 100 bin TL sermaye bedeli ile Turgut Altınsoy ve Ertuğrul Altınsoy ortaklığında açıldı.

Demir Grup'tan Büyükçekmece'ye yeni proje!

Demir Grup, İstanbul'un Büyükçekmece ilçesinde yeni bir projeye başlamak için kolları sıvadı. Toplam 52 bin metrekarelik arazide inşa edilecek proje 821 daire ve 52 dükkândan oluşuyor.

Büyükyenigün Gayrimenkul Ve Proje Danışmanlığı Limited Şirketi kuruldu!

Büyükyenigün Gayrimenkul Ve Proje Danışmanlığı Limited Şirketi bugün Başakşehir'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Mustafa Büyükyenigün tarafından kuruldu.

Cihanbeyli Organize Sanayi Bölgesi'nin proje ve tahsis işi tamam!

Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum, "Cihanbeyli'nin yıllardır hayali olan Organize Sanayi Bölgesi’nin proje ve tahsis işi bitti. En kısa sürede sonuç alacağız" dedi...

Mevlüt Uysal'dan Büyükçekmece'ye 25 dev proje!

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı ve AK Parti Büyükçekmece Belediye Başkan Adayı Mevlüt Uysal, “25 Kayıp Yıla 25 Dev Proje” temasıyla Büyükçekmece'de hayata geçireceği vizyon projelerini tanıttı.

Binali Yıldırım: İstanbul'a dünya çapında 7 büyük proje yaptık!

AK Parti'nin İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı adayı Binali Yıldırım, İstanbul'a dünya çapında 7 büyük proje yaptıklarını söyledi.

Çeşme-Alaçatı bölgesi lüks proje üssü oldu!

Son yıllarda lüks taş evlere ev sahipliği yapan Çeşme-Alaçatı bölgesinde halen üretim ve satış aşamasında 22 proje bulunuyor...

İzmir Büyükşehir'den 332.7 milyon TL'lik yeni proje!

İzmir Büyükşehir Belediyesi tarafından Konak İlçesi'ne bağlı Ege Mahallesi'nde 332.7 milyon TL'lik yeni proje yaptırılacak..

Antalya'da 4.5 milyar lira değerinde 11 büyük proje inşa ediliyor!

Antalya, yeni yatırımlar için çekim merkezi haline geldi. Şehirde değeri 4.5 milyar lira olan 11 büyük proje inşa ediliyor.

Akbulut B Proje Demir Çelik İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Akbulut B Proje Demir Çelik İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Bekir Yahya Akbulut tarafından 2 milyon 800 bin TL sermaye ile bugün kuruldu.

Akbulut B Proje Demir Çelik İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Haberi

Akbulut B Proje Demir Çelik İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi

Akbulut B Proje Demir Çelik İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi 2 milyon 800 bin TL sermaye ile bugün Bekir Yahya Akbulut tarafından kuruldu.

Akbulut B Proje Demir Çelik İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi iş konusu; a) Her türlü mimarlık ve mühendisilik hizmetleri vermek,sehirve imar planları hazırlamak,uygulamalarını yapmak. Iç ve dıs dekorasyon isleri ile ilgili çizimler yapmak,yaptırmak. b) Konut,okul,hastane,otel,motel,fabrika ve diger binaların; insaat ve taahhüt islerini yapmak ve yaptırmak. c) Karayolları köy yolları,köprüler ve tünel gibi tesislerin insaat,montaj ve taahhüt islerini yapmak ve yaptırmak. d) Kat karsılıgı insaat yapmak ve satmak. e) Demir,çelik ve diger Insaat malzemeleri imal etmek, toptanve perakende ticareti ile ithalat ve ihracatını yapmak. f) Yurtiçinden satın alınan ve yurtdısından ithal edilen ......ve anasözleşmesinde yazılı işler

Akbulut...