09 / 05 / 2024

akça inşaat

akça inşaat

Akça Şirketler Topluluğu, Kuyucak Obam Restoran'da, hazır beton ve hazır sıva santralini tanıttı

Muğla'da hazine arazisine kaçak konut inşaatı yapmıştı! İnşaat kendi elleriyle yıktırıldı!

Muğla'nın Bodrum ilçesine bağlı yaz turizminin en canlı mahallelerinden biri olan Türbükü'de bir inşaatçı, hazine arazisine kaçak inşaat yapmıştı. Söz konusu inşaat Milli Emlak Müdürlüğü tarafından inşaat sahibine yıktırıldı.

Çakıl1 İnşaat Mermer Otomotiv Oto Yedek Parça Nakliye Limited Şirketi kuruldu!

Çakıl1 İnşaat Mermer Otomotiv Oto Yedek Parça Nakliye Limited Şirketi Sancaktepe'de 650 bin TL sermaye bedeli ile Seda Nur Bilgin tarafından kuruldu.

N A İnşaat Ve Gayrimenkul Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

N A İnşaat Ve Gayrimenkul Ticaret Limited Şirketi bugün Bağcılar'da Saliha Akın tarafından kuruldu.

Akös Tekstil Yedek Parça İnşaat Malzemeleri Ve Lojistik Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Akös Tekstil Yedek Parça İnşaat Malzemeleri Ve Lojistik Ticaret Limited Şirketi Büyükçekmece’de 50 bin TL sermaye bedeli ile Özgür Beşaltı tarafından kuruldu.

Balancıa İnşaat Taahhüt Ve İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Balancıa İnşaat Taahhüt Ve İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi Fatih’te  100 bin TL sermaye bedeli Ibrahım I.M.U. tarafından kuruldu.

Al Paşa İnşaat Gayrimenkul Araç Kiralama Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Al Paşa İnşaat Gayrimenkul Araç Kiralama Dış Ticaret Limited Şirketi Zeytinburnu’nda  1 milyon TL sermaye bedeli  ile Abdullah Albasha  Ve Ahmad Albasha  tarafından kuruldu.

İnşaat yatırımları ile büyüme devam edecek!

Yılın ilk çeyreğin büyüme rakamlarını yorumlayan Akfen Holding Yönetim Kurulu Başkanı Hamdi Akın, inşaat yatırımları ile büyümenin hızlanacağını dile getirdi.

Saçak Enerji İnşaat Turizm Lojistik Ve Sağlık Hizmetleri Sanayi Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Saçak Enerji İnşaat Turizm Lojistik Ve Sağlık Hizmetleri Sanayi Ticaret Anonim Şirketi bugün Bahçelievler'de 1 milyon 200 bin TL sermaye bedeli ile ARS Temizlik Hizmetleri İnşaat Sanayi ve Ticaret L., Bulut Mimarlık Mühendis İnşaat Turizm Taahhüt T., İştem Temizlik Hizmetleri Turizm ve İnşaat Sanayi

DATÜB ve Kırgızistan Ahıska Türkleri Derneği'nden Kırgızistan'a inşaat malzemesi desteği!

Merkezi İstanbul'da olan Dünya Ahıska Türkleri Birliği (DATÜB) ile Kırgızistan Ahıska Türkleri Derneği, Kırgızistan'da, Tacikistan sınırında yaşanan çatışmaların etkilediği kişiler için toplam 25 tonluk un, gıda ve inşaat malzemesi desteği yaptı.

Mas Ak Yapı İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Mas Ak Yapı İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Büyükçekmece'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Ali Osman Akgün ve Serhat Akgün ortaklığında kuruldu.

Emça İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Emça İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Pendik'te 200 bin TL sermaye bedeli ile Emre Çamoğlu tarafından kuruldu.

Binşa İnşaat Gıda Tarım Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Binşa İnşaat Gıda Tarım Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Ümraniye'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Nusrettin Kızgın tarafından kuruldu.

Bilça İnşaat Metal Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Bilça İnşaat Metal Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Pendik'te 400 bin TL sermaye bedeli ile Sonat Güngör tarafından kuruldu.

akça inşaat Haberi

akça inşaat


Kuyucak Obam Restoran'da gerçekleştirilen hazır beton ve hazır sıva santralini tanıtımında Akça Şirketler Topluluğu'nun tanıtım filmi izlenerek başlandı.


Akça Şirketler Topluluğu Yönetim Kurulu üyesi ve 'Kuyucak Hazır Beton ve Hazır Sıva Tesisleri' sorumlusu Erol Akça: 


Bugün burada bölgemizin en büyük hazır sıva üretim tesisini kurmuş olmanın gururunu, mutluluğunu sizlerle paylaşmak istedim. Göstermiş olduğunuz yoğun ilgiden dolayı teşekkür ederim. Umarım birlik ve beraberliğimiz daha uzun yıllar sürer. Aydın'ın ilçeleri ve beldeleri; Nazilli, Kurtuluş, Karacasu ve Pamukören'e hizmet vermekten son derece mutluyuz. Bu bölgeye katkı koymak için her zaman hazırız ve emrinizdeyiz.


Toplantıda bir konuşma yapan Nazilli Belediye Başkanı Haluk Alıcık ise şu şekilde konuştu:


Bugün burada bölgemizde çocukluğundan beri inşaatçılık yapanları görüyorum. Akça Şirketler Topluluğu inşaat sektörüne 42 yıldır hizmet veriyor. 42 yıl az...