19 / 05 / 2024

akçaabat atıksu sorunu

akçaabat atıksu sorunu

Akçaabat Su ve Atıksu Projesinin yapım protokolü(Işıklar İçme Suyu ve Arıtma Projesi) Çevre ve Şehircilik Bakanı İdris Güllüce ile Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu tarafından imzalandı.

Akşehir Atıksu Arıtma Tesisi’nin inşaatı başladı!

Konya Büyükşehir Belediyesi KOSKİ Genel Müdürlüğü, AB fonları ile Çevre ve Şehircilik Bakanlığı koordinasyonunda yürütülen “Akşehir Su ve Atıksu Projesi” kapsamında Akşehir Atıksu Arıtma Tesisi’nin yapımına başladı.

Trabzon Akçaabat'ta atış alanı yapılacak yerdeki çalışmalar tepkiyle karşılandı!

Trabzon’un Akçaabat ilçesine bağlı Ortaalan Mahallesi Tütüncüler mevkisi merasında yapımına başlanan atış alanı için mahalleli ayağa kalktı.

Uşak OSB Merkezi Atıksu Arıtma Tesisi hizmete girdi!

Uşak Organize Sanayi Bölgesi Merkezi Atıksu Arıtma Tesisi İlave Havalandırma Havuzları Proje Tanıtım Ve Kapanış Toplantısı Uşak Organize Sanayi Bölgesi (UOSB)Yönetim Kurulu Başkanı Ali Yıldırım başkanlığında yapıldı.

Denizli'de Bekilli Atıksu Arıtma Tesisi açıldı!

AK Partili Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, Bekilli'de büyükşehirin ilçedeki yatırımlarının açılış ve temel atma törenlerine katıldı. Zolan, ilk olarak ilçenin uzun süredir ihtiyacı olan Bekilli Atıksu Arıtma Tesisinin temelini attı.

Cumaköy'de atıksu arıtma tesisi inşa ediliyor!

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, Kocaeli Su ve Kanalizasyon İdaresi (İSU) Genel Müdürlüğü, Gebze ilçesine bağlı Cumaköy ile Mollafenari yerleşim bölgelerinin atıksularını arıtmak için Cumaköy'de modüler ileri biyolojik atıksu arıtma tesisi inşa ediyor.

Kadir Topbaş Büyükçekmece İleri Biyolojik Atıksu Arıtma Tesisi'ni inceledi!

Büyükçekmece’de yapımı bitmek üzere olan ileri biyolojik atıksu arıtma tesisini basın mensuplarıyla gezen Başkan Kadir Topbaş yaptığı açıklamada “İstanbul’daki atıksuların yüzde 97’sini arıtılır hale getirdik" DEDİ

Gebze Cumaköy'e modüler atıksu arıtma tesisi inşa ediliyor!

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, Kocaeli Su ve Kanalizasyon İdaresi Genel Müdürlüğü, Gebze ilçesine bağlı Cumaköy ile Mollafenari yerleşim bölgelerinin atıksularını arıtmak için Cumaköy’de modüler ileri biyolojik atıksu arıtma tesisi inşa ediyor.

Küçüksu Atıksu Tüneli inşaatı bu yıl tamamlanacak!

İstanbul Boğazı'na deşarj edilen atık suları toplamak ve Küçüksu Atıksu Ön Arıtma Tesisi'ne ulaştırmak amacıyla yürütülen Beylerbeyi Küçüksu Atıksu Tüneli ikmal inşaatında en zor aşama olan tünelin delinmesi bugün tamamlanıyor.

Keleş Atıksu Arıtma Tesisi yapım çalışmaları başladı!

Sakarya Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi Genel Müdürü Rüstem Keleş, geyve ve Pamukova ilçelerine hizmet verecek Atıksu Arıtma Tesisi yapım çalışmalarının başladığını açıkladı.

Seydişehir Su ve Atıksu Projesi tanıtıldı!

Konya Büyükşehir Belediyesi KOSKİ Genel Müdürlüğü, AB Katılım Öncesi Mali Yardım Aracı (IPA) Programı kapsamında Çevre ve Şehircilik Bakanlığı koordinasyonunda yürütülen “Seydişehir Su ve Atıksu Projesi”ni düzenlediği toplantıyla tanıttı.

Konya Seydişehir Su ve Atıksu Projesi tanıtıldı!

AB Katılım Öncesi Mali Yardım Aracı (IPA) Programı kapsamında Çevre ve Şehircilik Bakanlığı koordinasyonunda yürütülen "Seydişehir Su ve Atıksu Projesi", Konya Büyükşehir Belediyesi KOSKİ Genel Müdürlüğü tarafından düzenlenen toplantıyla tanıtıldı.

Burdur İleri Biyolojik Atıksu Arıtma Tesisi'nin yer teslimi yapıldı!

Burdur Belediyesi İleri Biyolojik Atıksu Arıtma Tesisi'nin kesin projesi için yer teslimi yapıldı. Yer tesliminin ardından 180 gün içerisinde kesin proje çizilerek Burdur Belediyesine teslim edilecek.

Yenikapı'da biyolojik atıksu-çamur bertaraf tesisi kurulacak!

İSTANBUL, Avrupa yakasında yaklaşık 3.5 milyon kişinin ihtiyacının karşılanması için biyolojik atıksu arıtma ve çamur bertaraf tesisi yapılmasına karar verildi.

akçaabat atıksu sorunu Haberi

akçaabat atıksu sorunu


Akçaabat Su ve Atıksu Projesinin yapım protokolü(Işıklar İçme Suyu ve Arıtma Projesi) Çevre ve Şehircilik Bakanı İdris Güllüce ile Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu tarafından imzalandı. 24 milyon 813 bin Euro tutarındaki proje ile birlikte Akçaabat ve çevresinin su ve atıksu sorunu çözüme kavuşturulacak.


Çevre ve Şehircilik Bakanlığında, Avrupa Birliği Katılım Öncesi Mali Yardım Aracı (IPA) fonlarıyla yürütülen bazı çevre altyapı yatırımlarının büyükşehir belediyelerine devri için imza töreni düzenlendi.


Çevre ve Şehircilik Bakanlığı'nda yapılan imza törenine Çevre ve Şehircilik Bakan Yardımcısı Muhammet Balta ile birlikte diğer bazı ilerin büyükşehir belediye başkanları katıldı.


Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu 24 milyon Euro tutarındaki proje ile birlikte Akçaabat ve çevresinin su ve atıksu sorununun çözüleceğini kaydetti. Gümrükçüoğlu, "Proje kapsamında...