21 / 07 / 2024

Akçaabata ne kadarlık yatırım yapıldı

Akçaabata ne kadarlık yatırım yapıldı

Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu, Ankara'da Çevre ve Şehircilik Bakanlığı ile Akçaabat için 23 milyon Euro'luk dev bir yatırımın protokolünü imzalanacağının müjdesini verdi.

Tektaş pırlanta küpelerde yüzde 45 indirim! İşte Koçak pırlanta tektaş küpe 24 Eylül 2022 fiyat listesi..

Tektaş pırlanta küpelerde büyük indirim başladı. Koçak Pırlanta tektaş küpelerde yüzde 45 indirim başlattı. Peki, Koçak Pırlanta tektaş küpe fiyatları ne kadar? Koçak Pırlanta tektaş küpe fiyatları kaç lira? İşte Koçak Pırlanta tektaş küpe 24 Eylül 2022 fiyat listesi...

Tüm pırlanta gerdanlıklarda yüzde 50'ye varan indirim! İşte Koçak pırlanta gerdanlık 19 Eylül 2022 fiyat listesi

Koçak'ta tüm pırlanta gerdanlıklarda yüzde 50'e varan indirim var. Pırlanta gerdanlık almak isteyenleri sevindiren bu indirimi duyanlar Koçak pırlanta gerdanlık fiyat listesini araştırıyor. Peki koçak pırlanta gerdanlık fiyatı ne kadar? Koçak pırlanta gerdanlık kaç lira?

İstanbul Atatürk Havalimanı'nın akıbeti ne olacak? Bakanlık ve İBB'den dikkat çeken iki farklı açıklama

İstanbul'un tarihinde önemli bir yere sahip olan Atatürk Havalimanı'nda pist kırma işlemleri başladı. Çalışmalar neticesinde 'İstanbul Atatürk Havalimanı'nın akıbeti ne olacak?' sorusu gündeme geldi. Soruya hem Ulaştırma Bakanlığı hem de İBB'den iki farklı açıklama geldi.

Emlak Konut GYO, 2021'de ne kadarlık satış gerçekleştirdi?

Emlak Konut GYO, 31 Aralık 2021 tarihli gelir tablosunu yayınladı. Peki Emlak Konut GYO'nun yurt içi satışları ve net satışları ne kadar oldu? İşte ayrıntılar...

Halk GYO 2021'de ne kadarlık kiralama ve satış işlemi gerçekleştirdi?

Halk GYO, 2021 yılında gerçekleştirmiş olduğu satış ve kiralama işlemlerini açıkladı. Peki Halk GYO 2021'de ne kadarlık kiralama ve satış işlemi gerçekleştirdi?

İğneada'daki kaçak yapılar yıkıldı!

Kırklareli'nde yer alan ve doğal güzellikleriyle ünlü longoz ormanlarındaki kaçak yapılar yıkıldı...

TOKİ'den Trabzon Akçaabat'a hükümet konağı müjdesi!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, Trabzon Akçaabat'ta hükümet konağı inşa edecek.

Diyarbakır Hevsel Bahçeleri'ne dökülen hafriyatın kaldırılma çalışması sürüyor!

UNESCO Dünya Mirası Listesi'nde yer alan Hevsel Bahçeleri'ne dökülen hafriyatın kaldırılma çalışması sürüyor...

Silivri Akören Sağlık Ocağı'nın temeli atıldı!

İlçedeki çalışmalarına hız kesmeden devam eden Silivri Belediyesi, Akören Sağlık Ocağı'nın temelini attı.

İzmit Ambarlı Köyü'ne muhtarlık ofisi!

İlçedeki çalışmalarına hız kesmeden devam eden İzmit Belediyesi, Ambarlı Köyü'ne muhtarlık ofisi inşa etti.

Murat Zorluoğlu: Trabzon'un stratejik planını ortak akılla hazırladık!

Trabzon Büyükşehir Belediye Meclisi Kasım ayı toplantısında konuşan Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Murat Zorluoğlu, "Trabzon'un stratejik planını ortak akılla hazırladık" dedi.

Emine Erdoğan: Akıllı, mutlu ve kültürlü şehirler inşa edilmeli!

Kartepe'de bir otelde "Şehircilik ve Mutlu Şehir" temasıyla düzenlenen Kartepe Zirvesi'ne katılan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın eşi Emine Erdoğan, "Akıllı, mutlu ve kültürlü şehirler inşa edilmeli" dedi.

Akçansa Sağlık ve Güvenlik Haftası boyunca her gün farklı etkinlikler gerçekleştirdi!

Türkiye’nin lider yapı malzemeleri şirketi Akçansa, ‘Akçansa Sağlık ve Güvenlik Haftası’ kapsamında kadrolu ve alt işveren çalışanlarının katılımıyla hafta boyunca sağlık ve güvenlik kültürünün gelişimini destekleyecek bazı faaliyetler gerçekleştirdi.

Akçaabata ne kadarlık yatırım yapıldı Haberi

Akçaabata ne kadarlık yatırım yapıldı


Trabzon Büyükşehir Belediye Meclisi Haziran ayı toplantısı Belediye Meclis Toplantı salonunda yapıldı. Büyükşehir Belediye Başkanı Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu, Ankara'da Çevre ve Şehircilik Bakanlığı ile Akçaabat için 23 milyon Euro'luk dev bir yatırımın protokolünü imzalanacağının müjdesini verdi. Trabzon'da TOKİ ile gerçekleştirilen kentsel dönüşüm projelerinin hızla devam ettiğini belirten Gümrükçüoğlu, "Kamulaştınlacak 573 binanın bin 337'si ile anlaşma sağlanarak 982'si yıkıldı. Zağnos Vadisi'nde dördüncü etabın startı verildi. Tabakhane'de yıkımlar devam ediyor, şu ana kadar 117 milyon TL ödeme yapıldı" diye...