21 / 05 / 2024

Akçadağ Belediye Meclisi nisan

Akçadağ Belediye Meclisi nisan

Akçadağ Belediye Meclisi Nisan Ayı Olağan Toplantısını gerçekleştirdi. Toplantıda komisyon seçimleri yapıldı. Akçadağ Belediye Meclisi imar komisyonu üyelerini seçti.

Alanya Belediye Meclisi'nde imar görüşüldü!

Alanya Belediye Meclisi’nde önemli açıklamalarda bulunan Başkan Yücel, “İmar Barışı’ndan faydalanabilirim ümidiyle kaçak yapıya yönelen vatandaşlarımıza tavsiyem boşa zarar etmesinler. Hepsini tek tek yıkacağız” diye uyardı.

Kağıthane Belediye Meclisi Nisan ayı toplantısı yapıldı!

Kağıthane Belediye Meclisi yeni belediye başkanı AK Partili Mevlüt Öztekin'in başkanlığında ilk toplantısını gerçekleştirdi.

Esenler Belediye Meclisi'nde imar görüşülecek!

Esenler Belediye Meclisi'nde T.Reis Mahallesi 823 ada 38 parsele ilişkin 1/1000 ölçekli Uygulama İmar Planına itiraz hakkında İmar ve Şehircilik Müdürlüğü teklifi görüşülecek.

Yasin Kartoğlu, Başakşehir Belediye başkanı oldu!

Başakşehir Belediye Başkanı görevine Başakşehir Belediyesi Meclisi'nin yaptığı oylama ile Yasin Kartoğlu getirildi. Kartoğlu yaptığı açıklamada 'Halka hizmet, Hakk'a hizmettir.' düsturu ile gece gündüz demeden çalışacağız" dedi.

Kırıkkale Belediye Meclisi'nde imar konuşuldu!

Kırıkkale Belediye Meclisi Şubat ayı toplantısı Kırıkkale Belediye Meclis Başkanvekili Çakır Yıldırım’ın başkanlığında gerçekleştirildi.

Malatya Büyükşehir Belediye Meclisi toplandı!

Malatya Büyükşehir Belediye Meclisi Aralık ayı toplantısı 9 Aralık Cuma günü Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Çakır Başkanlığında yapıldı.

Malatya Akçadağ Parkı hizmete girdi!

Akçadağ Belediye Başkanı Ali Kazgan, daha önce mezbelelik olan yerin, şimdi bir güzellik olarak ortaya çıktığını belirterek, parkın yapılmasından dolayı Başkan Çakır ve emeği geçenlere teşekkür etti.

Çanakkale Belediye Meclisi’nde İskele Meydanı tartışması!

Çanakkale Belediye Meclisi’nin geçtiğimiz hafta gerçekleştirilen Kasım ayı toplantısında tamamlanamayan gündemler, geçtiğimiz Salı akşamı gerçekleştirilen meclis toplantısında görüşüldü.

Aydın Büyükşehir Belediye Meclisi'nde imar tartışması!

Germencik Belediye Başkanı Ümmet Akın, Aydın Büyükşehir Belediye Meclisi'nin dün gerçekleşen olağan toplantısında yaşanan imar tartışmasını değerlendirdi.

Malatya Büyükşehir Belediye Meclisi'nde dönüşüm görüşüldü!

Malatya Büyükşehir Belediye Meclisinde Akçadağ ilçesinin kentsel dönüşümü için, Bakanlar Kuruluna teklif yollanması hakkında Bayındırlık ve İskan Komisyonunun yayınladığı rapor kabul edildi.

Edirne Belediye Meclisi’nde imar planı değişiklikleri konuşuldu!

Edirne Belediye Meclisi’nin Haziran Ayı Olağan toplantısı Edirne Belediye Başkan Vekili Selçuk Çakır başkanlığında toplandı.Bir önceki toplantılara ait tutanakların okunmasının ardından başlanan toplantıda şu maddeler karara bağlandı:

Alaplı Belediye Meclisi'nde 6 madde imar komisyonuna havale edildi!

Alaplı Belediye Meclisi haziran ayı olağan Meclis toplantısında Belediyenin deniz kenarından kum alması Alaplı Belediye Başkanı Nuri Tekin ile Ak Parti Belediye Meclis üyesi HÜSEYİN ÖZTÜRK arasından tartışmaya neden oldu.

Akçadağ Belediye Meclisi imar komisyonu üyelerini seçti!

Akçadağ Belediye Meclisi Nisan Ayı Olağan Toplantısını gerçekleştirdi. Toplantıda komisyon seçimleri yapıldı. Akçadağ Belediye Meclisi imar komisyonu üyelerini seçti.

Akçadağ Belediye Meclisi nisan Haberi

Akçadağ Belediye Meclisi nisan

Akçadağ Belediye Meclisi Nisan Ayı Olağan Toplantısını gerçekleştirdi. Toplantıda komisyon seçimleri yapıldı. 

Akçadağ Belediye Meclis Toplantı Salonu'nda gerçekleştirilen toplantıda, 1. ve 2. Meclis Başkan vekilliği seçiminin yanı sıra 2 asıl ve 2 yedek katip üyesi seçimi, encümen üyesi seçimi ve ihtisas komisyonlarının seçimi yapıldı. Meclis 2. Başkan Vekili Abdulvahap Türk başkanlığında gerçekleştirilen toplantıda ilk olarak gündem maddeleri görüşüldü, Akçadağ Belediyesi'nin 2015 yılı faaliyet raporu oy çokluğu ile kabul edildi. Daha sonra, 1. ve 2.  Meclis Başkan vekilliği ile 2 asıl ve 2 yedek katip üye seçimi yapıldı. 1. Meclis Başkan vekilliğine Demet Keleş seçilirken, 2. Meclis Başkan vekilliğine ise Mehmet Ali Turan seçildi. Ergün Doğan ve Aliseydi Turhan katip üyeliğine, Arif Özcan Günay ile Osman Aslantaş ise yedek katip üyesi...