18 / 05 / 2024

akçakale spor kompleksi projesi

akçakale spor kompleksi projesi

Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi'nin Akçakale'deki projeler birbiri ardına devam ediyor. Büyükşehir Belediyesi ilçede semt pazarı ve spor kompleksi yaparak Akçakalelilerin hizmetine sunacak.

Mardan Spor Kompleksi 178 milyon TL'ye icradan satılıyor!

Dünyaca ünlü isimlerin, 2009'daki açılışına akın ettiği Mardan Palace’ın dev spor kompleksi ile yüzlerce apart dairesinin bulunduğu taşınmazlar icradan satılıyor. Belirlenen tutar 178 milyon TL oldu. İcradan satış ihalesinin ilk oturumu Mart'ta gerçekleştirilecek. 

Kocaeli Körfez'deki spor kompleksi projesinin akıbeti TBMM'de!

Kocaeli'nin Körfez ilçesi Çamlıtepe Mahallesindeki spor kompleksi projesinin akıbeti meclis gündemine taşındı. İYİ Parti'li Türkkan, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

İkitelli Spor Kompleksi'nin ihalesi iptal edildi!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi tarafından hayata geçirilecek Başakşehir İkitelli Spor Kompleksi'nin inşaat ihalesi iptal edildi. BB, ihaleyi maliyeti güncellemek için iptal ettiğini açıkladı.

Üsküdar Cüneyt Çakır Spor Kompleksi açıldı!

Üsküdar Belediyesi'nin Ünalan'da hayata geçirdiği Cüneyt Çakır Spor Kompleksi ve 5 derslikli bilgi evi vatandaşların hizmetine açıldı.

Balıkesir Karesi’ye dev spor kompleksi geliyor!

AK Parti Balıkesir Milletvekili Kasım Bostan'ın destekleriyle Spor Toto'dan alınan hibe ile Karesi Belediye Başkanı Yücel Yılmaz, Sakarya ve Kuvayi Milliye Mahallelerinin kesiştiği noktaya çok amaçlı spor kompleksi yapacak.

Bünyan'da 68 yıldır boş duran arazi, spor kompleksi oluyor!

BÜNYAN Belediyesi tarafından kısa süre önce Şehit Piyade Teğmen Bekir Öztürk Çok Programlı Anadolu Lisesi'nin yanında yapımına başlanan Spor Kompleksi ve çocuk oyun parkında çalışmalar devam ediyor.

Yozgat Kadın Spor Kompleksi Eylül'de açılacak!

Ak Parti Yozgat Milletvekili Yusuf Başer, Yozgat’ta inşaatı süren ‘Kadın Termal Aquapark ve Spor Kompleksi’ tesisleri inşaatını gezip, ilgililerden bilgi aldı.

Adana Tufanbeyli'ye yeni spor kompleksi geliyor!

Adana Tufanbeyli Kaymakamı Adem Başoğlu Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Abdulkadir Ataşbak'ı makamında ziyaret etti. Kaymakam Başoğlu, Tufanbeyli'de yapılacak olan Spor kompleksi için Abdulkadir Ataşbak'tan bilgi aldı.

Şanlıurfa Akçakale Spor Kompleksi'nin temeli atıldı!

Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi'nin Akçakale'deki projeleri birbiri ardına sürüyor. İlçenin alt ve üst yapısında bir çok projeyi hayata geçiren Büyükşehir Belediyesi, bu kez semt pazarı ve spor kompleksinin temel atımını gerçekleştirdi.

Akyazı Spor Kompleksi'nde son durum!

Başbakanlık Toplu Konut İdaresi (TOKİ) Başkanı Ergün Turan, yapımı devam eden Akyazı Spor Kompleksi'ne ilişkin, "TOKİ olarak hedefimiz, bu sahayı Trabzonspor'un oynayacağı ilk maça yetiştirmek." dedi.

İkitelli Olimpik Spor Kompleksi neden yıkıldı?

İBB Meclisi'nin CHP'li üyesi Abdul Hadi Akmugan, yazılı soru önergesinde Kadir Topbaş'a milyonlarca dolar değerinde ki İkitelli Olimpik Spor Kompleksi'nin neden yıkıldığını sordu.

Şanlıurfa Akçakale'ye yeni spor kompleksi!

Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi'nin Akçakale'deki projeler birbiri ardına devam ediyor. Büyükşehir Belediyesi ilçede semt pazarı ve spor kompleksi yaparak Akçakalelilerin hizmetine sunacak.

Sakarya Hacımercan Spor Kompleksi'nin projesi hazır!

Hacımercan Spor Kompleksi Projesi’nde gelinen son noktayı açıklayan Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu, “Sapancalı kardeşlerimize vermiş olduğumuz bir sözü daha yerine getiriyoruz.

akçakale spor kompleksi projesi Haberi

akçakale spor kompleksi projesi


Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi'nin Akçakale'deki projeler birbiri ardına devam ediyor. Büyükşehir Belediyesi ilçede semt pazarı ve spor kompleksi yaparak Akçakalelilerin hizmetine sunacak.


Şanlıurfa kent merkezinin yanı sıra tüm ilçelerde spor kompleksleri ve modern semt pazarı yapımlarına devam eden Büyükşehir Belediyesi, 26 Haziran Pazar günü Akçakale'de temel atma töreni düzenleyecek.


Akçakale'de alt ve üst yapı çalışmalarına devam eden Büyükşehir Belediyesi, gençleri sportif aktivitelere yönlendirmek için ilçenin Yenişehir Mahallesi Mimar Sinan Caddesinde spor kompleksi, İlçe Emniyet Müdürlüğü karşısındaki alanda ise semt pazarı yapmak için kolları sıvadı.


2 bin 100 metrekarelik bir alan üzerinde bin 500 metrekaresi futbol, 510 metrekaresi ise basketbol sahası olacak şekilde yapılması planlanan spor kompleksinin kısa bir sürede tamamlanarak gençlerin hizmetine sunulması hedefleniyor.


Öte yandan bin metrekaresi kapalı 590 metrekaresi ise açık alan...