26 / 08 / 2024

Akçakoca Çuhalı çarşısı

Akçakoca Çuhalı çarşısı

Düzce’nin Akçakoca ilçesinde Kızılay’a bağışlanan 5 katlı binanın yıkılarak otel olacağı belirtildi. Kızılay Otel’inin Akçakoca’ya yararlı olacak, yapılacak olan otelde kışın öğrenci, yazın ise otel olarak kullanılacak" diye konuştu.

Mısır Çarşısı’nda Kurban Bayramı bereketi! Bayram alışverişi yapmak isteyenler akın etti!

Tarihi Mısır Çarşısında Kurban bayramı öncesinde alışveriş yapmak isteyenlerin yarattığı hareketlilik esnafın yüzünü güldürdü. Bayrama sayılı günler kala hem vatandaşlar hem de turistlerle çarşı adeta doldu taştı.

Konya Dudu Kadın Çarşısı'nın ilk tapuları teslim edildi! 

Konya Akşehir'de inşa edilen Dudu Kadın Çarşısı'nın tapuları için teslimler başladı. 

Kocaeli Akçakoca'ya kültür evi inşa edilecek!

Yatırımlarına son sürat devam eden Kocaeli Büyükşehir Belediyesi İzmit Akçakoca'ya kültür evi yapacak.

Akçakoca'da kentsel dönüşüm başlıyor!

Akçakoca Cumhuriyet Meydanı, liman içi ve üst kısımlarını kapsayan ve bölgede büyük bir değişimin gerçekleşmesine neden olacak kentsel dönüşüm çalışmaları için düğmeye basıldı.

Akçakoca Belediyesi'nin kent yenileme çalışmaları sürüyor!

Akçakoca Belediyesi'nin kent yenileme çalışmaları sürüyor. Kentte yeşil alanlar, kavşak düzenlemeleri gibi düzenlemeler devam ediyor.

Bakırköy Demirciler Çarşısı'nın esnafı kaçıyor!

Bakırköy Demirciler Çarşısı, 2. derece korunması gereken eser olarak tescil edildi ve bunu üzerinde çarşı harabeye döndü. Çivi bile çakılmayan çarşıdaki esnaflar bir bir kaçıyor.

İzmir Akçakoca Meydanı'nda son durum!

İzmit Belediye Başkanı Dr. Nevzat Doğan, İzmit’in tarihinin yaşatıldığı ve tarih turizmi açısından şehre büyük değer katacak Akçakoca Meydanı’nda incelemelerde bulundu.

Malatya İnönü Kapalı Çarşısı esnafı tapularına kavuştu!

İnönü Kapalı Çarşısı içerisinde bulunan 33 bağımsız dükkânın tapuları Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Çakır tarafından hak sahiplerine teslim edildi.

Düzce Akçakoca'da kentsel dönüşüm hızlandı!

Düzce Akçakoca Belediyesi liman içi kentsel dönüşümü projesi görüşmeleri tüm hızıyla sürüyor. Akçakoca Belediye Başkanı Cüneyt Yemenici, konuyla ilgili açıklama yaptı.

Düzce Akçakoca kentsel dönüşüm projesi tanıtılıyor!

Akçakoca Cumhuriyet meydanı, liman içi ve üst kısımlarını kapsayan bölgede büyük bir değişimin gerçekleşmesine neden olacak olan kentsel dönüşüm projesi vatandaşlara tanıtılıyor.

Akçakoca Belediyesi yol yenileme çalışmaları sürüyor!

Akçakoca Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü kent genelinde yürüttüğü kilit parke çalışmalarına hummalı bir şekilde devam ediyor.

Hamam Çimeni Çarşısı'nın avlusu yeniden yapılacak!

Akçaabat Belediyesi'nin büyük beklentilerle inşa ettiği Hamam Çimeni Çarşısında işler bir türlü istenildiği gibi gitmiyor.

Akşehir Arasta Çarşısı restorasyonu 2017'de tamamlanacak!

Konya Büyükşehir Belediyesi, Akşehir’de bulunan asırlık Arasta Çarşısı’nda 300 işyerinde restorasyon çalışması başladı ve devam ediyor. Çalışmaları 2017 yılında tamamlanacağı çarşının turizm açısından büyük katkı sağlaması bekleniyor.

Akçakoca Çuhalı çarşısı Haberi

Akçakoca Çuhalı çarşısı

Akçakoca Kızılay Şube Başkanı Nejdet Kalander, Akçakoca Çuhalı çarşısında bulunan ismi gizli tutulan ve Akçakoca dışında yaşayan bir hayırsever tarafından bağışlanan 5 katlı binanın yıkılıp tekrar 5 katlı otel olarak yeniden yapılacağını söyledi.


Kalander, "Bina dayanıklı bir bina olmadığından yıkılacak ve yerine 40 kişinin kalabileceği 5 katlı otel yapılacak. Otel Kızılay Genel Merkezi tarafından ihale edilecek ve önümüzdeki aylarda yıkımı gerçekleştirilecek. Akçakoca’ya yapılması planlanan Kızılay Otel’inin Akçakoca’ya yararlı olacak, yapılacak olan otelde kışın öğrenci, yazın ise otel olarak kullanılacak" diye...