26 / 05 / 2024

Akçakoca imar durumu

Akçakoca imar durumu

Akçakoca'da asırlık çınar ağacı için ıslah projesi değiştirildi. Düzce' nin Akçakoca ilçesinde dere yatağında bulunan asırlık çınar ağacının kesilmemesi için ıslah projesinde de değişiklik yapıldı.

Rasih Engin Akçakoca kimdir? Rasih Engin Akçakoca ne iş yapar?

Rasih Engin Akçakoca kariyeri ve eğitim durumu nedir? Rasih Engin Akçakoca kimdir? Rasih Engin Akçakoca'nın kim olduğu ve Rasih Engin Akçakoca'nın hangi alanlarda görevler aldığı ve eğitim durumu hakkında merak edilenler. Rasih Engin Akçakoca'nın eğitim durumu ve kariyeri ve tüm ayrıntılar...

Fenerbahçe'ye Akçakoca'da yeni tesis!

Fenerbahçe Asbaşkanı Şekip Mosturoğlu, Akçakoca Belediye Başkanı Cüneyt Yemenici'yi ziyaret ederek, Akçakoca'da yapılması planlanan tesis yatırımı için arazi incelemesi gerçekleştirdiler. 

İmar durumu belgesi ücreti 2018!

Bir arsaya ait imar durumu belgesini almak için belediyeye ne kadar ücret ödemesi yapılır? İmar durumu belgesi ücreti 2018 ne kadar?

İmar durumu harcı 2018!

2018 yılında tahsil edilecek imar harçları İBB tarafından açıklandı. Peki, 2018'de imar durumu belgesi almak için ne kadar ödeme yapılacak? İmar durumu harcı 2018 ne kadar?

Akçakoca Belediyesi'nden 5 yıllığına intifa hakkı ihalesi!

Akçakoca Belediye Başkanlığı, 5 yıllığına intifa hakkı tesisi işlemi ihale ediyor. İhale, İhale 11 Ocak 2018 Perşembe günü yapılacak..

6 soruda imar durumu belgesi!

Bir arsanın imar durumu, üzerinde kaç katlı bir yapı yapılmasına izin verildiği, belediyeden alınacak imar durumu belgesinden görülebiliyor. Peki imar durumu belgesi nereden alınır?  İmar durumu belgesi ücreti 2017 ne kadar? diyorsanız işte yanıtı...

Eyüp Defterdarlık Mahallesi'ndeki bir alanın imar durumu TBMM'de!

İstanbul'un Eyüp ilçesinde Defterdarlık Mahallesi'nde bulunan Abdülvedüt türbesinin bulunduğu alanın imar durumu TBMM'de konu oldu. İstanbul Milletvekili Gülay Yedekci, konuya ilişkin soru önergesi hazırladı..

Akçakoca'da yeni okul inşaatı devam ediyor!

Akçakoca Kaymakamı Yasin Öztürk, hayırsever iş adamı Zeki Sevil tarafından yaptırılan İmam hatip okulu inşaatında incelemelerde bulundu.

Düzce Akçakoca Orhangazi Ortaokulu, kent müzesi olacak!

Kültür ve Turizm Bakanlığı Kültür Varlıkları ve Müzeler Genel Müdürü Yalçın Kurt, Düzce Akçakoca'da devam eden restorasyon çalışmalarını inceledi. Kurt, Orhangazi Ortaokulu'nun kent müzesine dönüşeceğini ifade etti.

Kocaeli Akçakoca'ya kültür evi inşa edilecek!

Yatırımlarına son sürat devam eden Kocaeli Büyükşehir Belediyesi İzmit Akçakoca'ya kültür evi yapacak.

Akçakoca'daki eski belediye binası tamamen yıkıldı!

Düzce Akçakoca'da kentsel dönüşüm kapsamında yürütülen çalışmalarda eski belediye binası tamamen yıkıldı.

Düzce Akçakoca'da kentsel dönüşüm çalışmaları başladı!

Düzce'nin Camikebir Mahallesi'nden sonra Akçakoca'da da kentsel dönüşüm çalışmaları başladı. Çalışmalar kapsamında Akçakoca Belediyesinin eski binası yıkıldı.

Akçakoca'da kentsel dönüşüm başlıyor!

Akçakoca Cumhuriyet Meydanı, liman içi ve üst kısımlarını kapsayan ve bölgede büyük bir değişimin gerçekleşmesine neden olacak kentsel dönüşüm çalışmaları için düğmeye basıldı.

Akçakoca imar durumu Haberi

Akçakoca imar durumu

Düzce'nin Akçakoca ilçesinde yürütülen ıslah projesi, dere yatağındaki asırlık çınar ağacının kesilmemesi için revize edildi.


Devlet Su İşleri Genel Müdürlüğünce (DSİ) hazırlanan, Akçakoca Belediyesi tarafından yürütülen proje kapsamında dere yatağını genişletme çalışması başlatıldı. Dere yatağındaki asırlık ağacın zarar görmemesi için Belediye Başkanı Cüneyt Yemenici girişimde bulundu. 


Yemenici, AA muhabirine yaptığı açıklamada, asırlık ağacın kesileceğini ancak bunu önlemek için yetkililerle görüştüklerini söyledi. 


Projeyi yürüten yüklenici firmayla görüşmek için Ankara'ya gittiklerini anlatan Yemenici, "Dere ıslahı çalışmaları kapsamında 'ağacı nasıl kurtarırız' diye düşündük. Projede uzun uğraşlar sonucunda değişiklik yaptırdık. Projede 17 metre dere yatağı genişliği yer alıyordu. Ağacın kesilmemesi için projeyi 15 metreye çektik. Böylelikle tarihe tanıklık eden çınar ağacını kurtardık" şeklinde konuştu.


Ağacın çalışmalar süresince koruma altına alınacağını kaydeden Yemenici, "Ağacı kesmeden dere yatağının içinde...