06 / 07 / 2024

akçakoca meydanı projesi

akçakoca meydanı projesi

İzmit Belediye Başkanı Dr. Nevzat Doğan, İzmit’in tarihinin yaşatıldığı ve tarih turizmi açısından şehre büyük değer katacak Akçakoca Meydanı’nda incelemelerde bulundu.

Gaziemir'e akıllı meydan projesi!

AK Parti Gaziemir Belediye Başkan Adayı Nazmi Yılmaz, Gaziemir için yapmayı planladığı projeleri ve yatırımları anlattı. Yılmaz, Gaziemir meydanının ortak akıl ile halkın önerileri doğrultusunda, ilçenin sembolü olacağını söyledi.

Düzce Akçakoca'da yıkımlar başladı!

Düzce'de hayata geçirilmesi planlanan Akçakoca Kentsel Dönüşüm projesi kapsamında yıkımlar başladı. Projenin 2 yıl içerisinde tamamlanması hedefleniyor. 

Akçakoca'da kentsel dönüşüm başlıyor!

Akçakoca Cumhuriyet Meydanı, liman içi ve üst kısımlarını kapsayan ve bölgede büyük bir değişimin gerçekleşmesine neden olacak kentsel dönüşüm çalışmaları için düğmeye basıldı.

İzmir Akçakoca Meydanı'nda son durum!

İzmit Belediye Başkanı Dr. Nevzat Doğan, İzmit’in tarihinin yaşatıldığı ve tarih turizmi açısından şehre büyük değer katacak Akçakoca Meydanı’nda incelemelerde bulundu.

Düzce Akçakoca'da kentsel dönüşüm hızlandı!

Düzce Akçakoca Belediyesi liman içi kentsel dönüşümü projesi görüşmeleri tüm hızıyla sürüyor. Akçakoca Belediye Başkanı Cüneyt Yemenici, konuyla ilgili açıklama yaptı.

Düzce Akçakoca kentsel dönüşüm projesi tanıtılıyor!

Akçakoca Cumhuriyet meydanı, liman içi ve üst kısımlarını kapsayan bölgede büyük bir değişimin gerçekleşmesine neden olacak olan kentsel dönüşüm projesi vatandaşlara tanıtılıyor.

Orhangazi Çakırlı Meydanı genişletilecek!

Orhangazi Belediyesi, Çakırlı'da hayata geçirmeyi planladığı meydan düzenlemesi için kolları sıvadı. Önceki gün yapılan meclis toplantısında meydan projesi imar komisyonuna havale edildi. Kamulaştırmanın ardından Çakırlı Meydanı genişletilecek.

Düzce Akçakoca dönüşüm çalışmalarında son rötuşlar tamamlandı!

Kentsel Dönüşüm Uygulama Projesi üzerindeki son görüşmelerin İstanbul’da TOKİ Başkanı Ergün Turan ve Akçakoca Belediye Başkanı Cüneyt Yemenici’nin ve sorumlu teknik personelinin katıldığı toplantıda tüm detayları ile ele alındı.

Akçakoca kentsel dönüşüm projesinde sona geliniyor!

Akçakoca Cumhuriyet Meydanı ve barınağın üst kısmında uygulanacak Kentsel Dönüşüm Uygulama Projesi'nde son görüşmeler yapıldı.

Taraklı Meydan Projesi hayata geçiriliyor!

Taraklı Meydan Projesi ile ilgili hazırlıkların sona erdiğini açıklayan Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu, “Taraklımızın tarihi dokusu ile uyumlu 2 bin 500 metrekarelik alana yayılan bir meydan inşa edeceğiz." dedi

Akçakoca Belediyesi yatırımlarına devam ediyor!

Bu yılki yatırım programı dahilin de ilçede birçok mahallede çalışma sürdüren Akçakoca Belediyesi, kentin birçok noktasında baskı beton kaldırım, sıcak asfalt, kilit parke, tretuvar ve bordür yapımı için çalışmalarını aralıksız sürdürüyor.

Türk Dünyası Meydanı projesi basına tanıtıldı!

20 milyon lira mal olacak olan Türk Dünyası Meydanı projesi toplam 56 bin 400 metrekare alana sahip olacak ve Türkiye’nin en büyük kent meydanı olma özelliğini taşıyacak.

Düzce Akçakoca'da yol genişletme çalışmaları başlatıldı!

Akçakoca Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü tarafından eski Jandarma binasının yıkıldığı alanda taş duvar örme ve yol genişletme çalışmaları başlatıldı.

akçakoca meydanı projesi Haberi

akçakoca meydanı projesi


İzmit Belediye Başkanı Dr. Nevzat Doğan, İzmit’in tarihinin yaşatıldığı ve tarih turizmi açısından şehre büyük değer katacak Akçakoca Meydanı’nda incelemelerde bulundu.


Projenin ilk aşamasından itibaren sık sık mahalleye gidip, çalışmaları yakından takip eden Başkan Doğan, Akçakoca’daki meydan düzenlemelerinin yakında tamamlanacağını söyledi.


Tarihimizi Ortaya Çıkaracağız


Adeta bir açık hava müzesi özelliği taşıyan Akçakoca Meydan Projesi’yle ilgili açıklama yapan Doğan “Akçakoca, şehrimizin tarihi en eski mahallelerinden biridir. Yaptığımız çalışmalarla mahallemizin tarihini ortaya çıkarıp, özellikle gençlerimize tarihimizi öğreteceğiz. Ünlü sanatçı Cahide Erel’in tasarladığı çalışmalarla meydanda bulunan beton duvarlar, İzmit’in tarihinden gelen kültürel yapısına uygun sanat panoları ile bezeniyor. İzmit’te ilk defa biz, mahalleye de adını veren Akçakoca Bey’in heykelini yerleştirdik.  Ayrıca duvarlara Osmanlı Devletinin kuruluş döneminin önemli isimleri olan Şeyh Edebali, Ertuğrul Gazi, Osman Gazi,...