18 / 05 / 2024

Akçakoca nüfusu

Akçakoca nüfusu

Akçakoca Belediye Başkanı Yemenici, "Bayram tatilinde ilçemize gelen yerli ve yabancı turist nedeniyle 25 bin olan nüfusumuz 130 binler seviyesine yaklaştı" dedi.

Rasih Engin Akçakoca kimdir? Rasih Engin Akçakoca ne iş yapar?

Rasih Engin Akçakoca kariyeri ve eğitim durumu nedir? Rasih Engin Akçakoca kimdir? Rasih Engin Akçakoca'nın kim olduğu ve Rasih Engin Akçakoca'nın hangi alanlarda görevler aldığı ve eğitim durumu hakkında merak edilenler. Rasih Engin Akçakoca'nın eğitim durumu ve kariyeri ve tüm ayrıntılar...

İstanbul'un 10 ilçesinde yabancı nüfusu yüzde 20'ye ulaştı! Bazı mahallelerde 25 farklı ülkeden sığınmacı var! 

İstanbul'un 10 ilçesinde yabancı nüfusu yüzde 20'ye ulaşmış durumda. Esenyurt, Küçükçekmece, Başakşehir, Bağcılar, Avcılar, Bahçelievler, Sultangazi, Esenler, Zeytinburnu ve Fatih'te  20-25 farklı ülkeden gelen sığınmacı var. 

Engin Akçakoca kimdir? Nereli? Kaş yaşında?

Anadolu Grubu Yönetim Kurulu Üyesi Engin Akçakoca kimdir? Engin Akçakoca daha önce hangi görevlerde bulunmuştur? Engin Akçakoca'nın eğitim hayatı nasıldı? İşte Engin Akçakoca`nın hayatına dair merak edilenler.

Mehmet Okan Yanmaz, Akçakoca Belediye Başkanı oldu!

Düzce'nin Akçakoca ilçesinde belediye başkanlığını kesin olmayan sonuçlara göre, MHP adayı Mehmet Okan Yanmaz kazandı...

Düzce Akçakoca'da yıkımlar başladı!

Düzce'de hayata geçirilmesi planlanan Akçakoca Kentsel Dönüşüm projesi kapsamında yıkımlar başladı. Projenin 2 yıl içerisinde tamamlanması hedefleniyor. 

Akçakoca Belediyesi'nden 5 yıllığına intifa hakkı ihalesi!

Akçakoca Belediye Başkanlığı, 5 yıllığına intifa hakkı tesisi işlemi ihale ediyor. İhale, İhale 11 Ocak 2018 Perşembe günü yapılacak..

Düzce Akçakoca Orhangazi Ortaokulu, kent müzesi olacak!

Kültür ve Turizm Bakanlığı Kültür Varlıkları ve Müzeler Genel Müdürü Yalçın Kurt, Düzce Akçakoca'da devam eden restorasyon çalışmalarını inceledi. Kurt, Orhangazi Ortaokulu'nun kent müzesine dönüşeceğini ifade etti.

Akçakoca'daki eski belediye binası tamamen yıkıldı!

Düzce Akçakoca'da kentsel dönüşüm kapsamında yürütülen çalışmalarda eski belediye binası tamamen yıkıldı.

Düzce Akçakoca'da kentsel dönüşüm çalışmaları başladı!

Düzce'nin Camikebir Mahallesi'nden sonra Akçakoca'da da kentsel dönüşüm çalışmaları başladı. Çalışmalar kapsamında Akçakoca Belediyesinin eski binası yıkıldı.

Akçakoca'da kentsel dönüşüm başlıyor!

Akçakoca Cumhuriyet Meydanı, liman içi ve üst kısımlarını kapsayan ve bölgede büyük bir değişimin gerçekleşmesine neden olacak kentsel dönüşüm çalışmaları için düğmeye basıldı.

Düzce Akçakoca Sosyal Bilimler Lisesi'nin okul ve yurt binaları mecliste!

CHP Adana Milletvekili Elif Doğan Türkmen, Düzce Akçakoca Sosyal Bilimler Lisesi'nin okul ve yurt binalarının boşaltılmasına ve öğrencilerin okul ve yurt sorununun çözülmesine ilişkin soru önergesi hazırladı..

Düzce Akçakoca Spor Salonu inşaatı yükseliyor!

Spora ve sporcuya verdiği tam destekle amatör sporların önemli merkezi olma yolunda emin adımlarla ilerleyen Akçakoca’da belediyeninde yaptığı yatırımlarla ilerleyen yıllarda sporculara ev sahipliği yapacak.

Düzce Akçakoca'da kentsel dönüşüm hızlandı!

Düzce Akçakoca Belediyesi liman içi kentsel dönüşümü projesi görüşmeleri tüm hızıyla sürüyor. Akçakoca Belediye Başkanı Cüneyt Yemenici, konuyla ilgili açıklama yaptı.

Akçakoca nüfusu Haberi

Akçakoca nüfusu

Akçakoca Belediye Başkanı Cüneyt Yemenici, bayram tatilinde ilçeye gelen yerli ve yabancı turistler nedeniyle 25 bin olan nüfuslarının 130 binler seviyesine yaklaştığını belirterek, " Oteller ve pansiyonlar yüzde 100 doluluk oranına ulaştı" dedi. 


Yemenici, Akçakoca'nın bölgenin en önemli tatil alanı olduğunu ve ulaşım kolaylığı açısından da vatandaşlar tarafından ilgi gördüğünü söyledi. 


Bayram tatilini Akçakoca'da geçirmek isteyen vatandaşların ilçeye adeta akın ettiğini anlatan Cüneyt Yemenici, şöyle konuştu: 


"Bayram tatilinde ilçemize gelen yerli ve yabancı turist nedeniyle 25 bin olan nüfusumuz 130 binler seviyesine yaklaştı. Oteller ve pansiyonlar yüzde 100 doluluk oranına ulaştı. Esnafımız durumdan çok memnun. Nüfus artışı nedeniyle güvenlik önlemlerini de artırdık. Sahillerde kurtarma ekiplerimiz mevcuttur. İlçede herhangi bir durum yaşamamak için ekiplerimizle beraber çalışıyoruz." 


Bayram tatilinden sonra da yoğunluğun devam edeceğini düşündüklerini...