01 / 07 / 2024

Akçakoca okul inşaatı

Akçakoca okul inşaatı

Akçakoca Kaymakamı Yasin Öztürk, hayırsever iş adamı Zeki Sevil tarafından yaptırılan İmam hatip okulu inşaatında incelemelerde bulundu.

İnşaat sektöründeki denetim ihlali tehlike saçıyor! Kontrol şart!

İnşaat sektöründe denetim ihlali tehlike saçmaya devam ediyor. Kütahya'da bir okul inşaatında beton dökülürken çökme meydana geldi. Akademisyen İnşaat Mühendisi Mayk İnşaat, X sosyal medya hesabından videoyu paylaşarak değerlendirmelerde bulundu.

1945'te İstanbul'da yapılacak 16 okul inşaatı için 70 milyon lira harcanmış

1945 yılında İstanbul'da 16 yeni sanat okulunun yeri belirlenerek inşaat çalışması için 70 milyon lira bütçe ayarlanmış.

Çakıl Altyapı İnşaat Metal Tekstil Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Çakıl Altyapı İnşaat Metal Tekstil Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Beylikdüzü'nde 1 milyon TL sermaye bedeli ile Serdar Demir tarafından kuruldu.

Akıncı Dekorasyon İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Akıncı Dekorasyon İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Bağcılar'da 1 milyon TL sermaye bedeli ile Nursay Karkın tarafından kuruldu.

Ak Gümüş İnşaat Lojistik İthalat İhracat Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ak Gümüş İnşaat Lojistik İthalat İhracat Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Büyükçekmece'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Özgür Hüseyin Gümüş tarafından kuruldu.

İnşaat demir fiyatları çakıldı! 2022 demir fiyatları ne kadar oldu? İşte 24 Ekim 2022 Demir fiyat listesi

Demir fiyatlarına, haftanın ilk işlem günü indirim geldi. Gelen indirim ile birlikte demir fiyatları resmen çakıldı. Peki inşaat demir fiyatları ne kadar oldu? 1 ton demir kaç lira? İşte 24 Ekim 2022 demir fiyat listesi.

Koçak Dekorasyon Otomotiv İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Koçak Dekorasyon Otomotiv İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Gaziosmanpaşa'da Berkay Koçak tarafından kuruldu.

Koçak Mimarlık İnşaat Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Koçak Mimarlık İnşaat Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Sancaktepe'de Mustafa Avcı ve Tansu Salih Edgüer ortaklığında kuruldu.

Ak Aktif Dekorasyon İnşaat Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Karanfilköy Şubesi açıldı!

Ak Aktif Dekorasyon İnşaat Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Karanfilköy Şubesi Beşiktaş'ta 10 bin TL sermaye bedeli ile Kadir Şenyurt tarafından açıldı.

Çakırbeyli Çelik İnşaat Mühendislik İthalat İhracat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Çakırbeyli Çelik İnşaat Mühendislik İthalat İhracat Sanayi Ticaret Limited Şirketi Sarıyer’de  500 bin TL sermaye bedeli  ile Fares Çakırbeyli tarafından kuruldu.

Akça Avrupa İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Akça Avrupa İnşaat Sanayi Ticaret Şirketi Maltepe’de  50 bin TL sermaye bedeli ile H.Rameen Akbary tarafından kuruldu.

Akın K İnşaat İthalat İhracat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Akın K İnşaat İthalat İhracat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Beykoz’da   500 bin TL sermaye bedeli ile Kerem    Akın tarafından kuruldu.

Ak-Taş Turizm İnşaat Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi'nin merkez nakli yapıldı!

Ak-Taş Turizm İnşaat Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi'nin merkez nakli gerçekleştirildi. Ak-Taş Turizm İnşaat Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi'nin merkezi Üsküdar'da yapıldı.

Akçakoca okul inşaatı Haberi

Akçakoca okul inşaatı

Akçakoca Kaymakamı Yasin Öztürk, hayırsever iş adamı Zeki Sevil tarafından yaptırılan İmam hatip okulu inşaatında incelemelerde bulundu. Akçakoca Aşağı Ayazlı mahallesinde yeni inşa edilen İmam hatip okulu inşaatında Kaymakam Yasin Öztürk ,incelemelerde bulundu ve yeni 2017-2018 eğitim ve öğreti dönemine yetişecek olan okulda son çalışmaları yerinde inceledi. Sosyal Bilimler lisesi öğrencilerinin eski okullarına gitmesi kararı sonrasında İmam Hatip öğrencileri yeni okullarına yerleşmenin heyecanını yaşıyor. Akçakoca Kaymakamı Yasin Öztürk, hayırsever iş adamı Zeki Sevil tarafından yaptırılan okulun çevre düzenlemesine yapılan çalışmaları yerinde inceleyerek son bilgileri aldı. Kaymakam Öztürk, tüm çalışmaların tamamlanmasından dolayı mutlu olduğunu belirterek İmam hatip okulun hizmete açılacağını...