05 / 05 / 2024

Akçakoca Sarıyayla Barajında sona gelindi

Akçakoca Sarıyayla Barajında sona gelindi

Düzce’nin Akçakoca ilçesinde 2013 yılı Ağustos ayında temeli atılan Sarı yayla İçme Suyu Baraj inşaatında son 12 metreye gelindi. Baraj Kasım ayı sonunda teslim edilecek.

Rasih Engin Akçakoca kimdir? Rasih Engin Akçakoca ne iş yapar?

Rasih Engin Akçakoca kariyeri ve eğitim durumu nedir? Rasih Engin Akçakoca kimdir? Rasih Engin Akçakoca'nın kim olduğu ve Rasih Engin Akçakoca'nın hangi alanlarda görevler aldığı ve eğitim durumu hakkında merak edilenler. Rasih Engin Akçakoca'nın eğitim durumu ve kariyeri ve tüm ayrıntılar...

Engin Akçakoca kimdir? Nereli? Kaş yaşında?

Anadolu Grubu Yönetim Kurulu Üyesi Engin Akçakoca kimdir? Engin Akçakoca daha önce hangi görevlerde bulunmuştur? Engin Akçakoca'nın eğitim hayatı nasıldı? İşte Engin Akçakoca`nın hayatına dair merak edilenler.

Akçakoca'daki tarihi konak sağlık merkezi olacak!

Batı Karadeniz'in en önemli turizm merkezleri arasında yer alan Akçakoca'da, Tarihi Yukarı Mahalle'de yer alan konak, restore edilerek sağlık merkezi halinde getirilecek.

Düzce Akçakoca'da yıkımlar başladı!

Düzce'de hayata geçirilmesi planlanan Akçakoca Kentsel Dönüşüm projesi kapsamında yıkımlar başladı. Projenin 2 yıl içerisinde tamamlanması hedefleniyor. 

Akçakoca'da yeni okul inşaatı devam ediyor!

Akçakoca Kaymakamı Yasin Öztürk, hayırsever iş adamı Zeki Sevil tarafından yaptırılan İmam hatip okulu inşaatında incelemelerde bulundu.

Akçakoca'daki eski belediye binası tamamen yıkıldı!

Düzce Akçakoca'da kentsel dönüşüm kapsamında yürütülen çalışmalarda eski belediye binası tamamen yıkıldı.

Düzce Akçakoca'da kentsel dönüşüm çalışmaları başladı!

Düzce'nin Camikebir Mahallesi'nden sonra Akçakoca'da da kentsel dönüşüm çalışmaları başladı. Çalışmalar kapsamında Akçakoca Belediyesinin eski binası yıkıldı.

İzmir Akçakoca Meydanı'nda son durum!

İzmit Belediye Başkanı Dr. Nevzat Doğan, İzmit’in tarihinin yaşatıldığı ve tarih turizmi açısından şehre büyük değer katacak Akçakoca Meydanı’nda incelemelerde bulundu.

Düzce Akçakoca Merkez Camii çevresi yenileniyor!

Akçakoca Merkez Camii çevresi düzenleme çalışmaları kapsamında, önceden planlanan Tarım Kredi Kooperatifi Binası ve SGK binalarının yıkım çalışması gerçekleşti.

Sakarya Akçay Barajı’nda son durum!

Sakarya Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi Genel Müdürü Rüstem Keleş yaptığı açıklamada, Akçay Barajı’nda çalışmalarının tüm hızıyla devam ettiğini söyledi...

Veysel Eroğlu: Sarıçay Barajı'nın projesi hazır!

Aydın’a gelen Orman ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu, Vali Erol Ayyıldız’ı makamında ziyaret etti. Aydın’daki bakanlık yatırımlarından bahseden Eroğlu, Sarıçay Barajı projelerinin hazır olduğunu belirtti...

Düzce Akçakoca'da turistik tesis inşaatı başladı!

Akçakoca Belediyesi tarafından Yap İşlet Devret Modeli ile müstecire verilen turistik tesis inşaatı başladı. Başkan Cüneyt Yemenici, inşaat alanında incelemelerde bulundu.

Düzce Akçakoca'da Kızılay'a bağışlanan bina yıkılacak!

Akçakoca Kızılay Şube Başkanı Nejdet Kalander, Akçakoca Çuhalı çarşısında bulunan ismi gizli tutulan ve Akçakoca dışında yaşayan bir hayırsever tarafından bağışlanan 5 katlı binanın yıkılıp tekrar 5 katlı otel olarak yeniden yapılacağını söyledi.

Akçakoca Sarıyayla Barajında sona gelindi Haberi

Akçakoca Sarıyayla Barajında sona gelindi

Düzce’nin Akçakoca ilçesinde 2013 yılı Ağustos ayında temeli atılan Sarı yayla İçme Suyu Baraj inşaatında son 12 metreye gelindi. Barajın Kasım ayı sonunda teslim edileceği belirtildi.


Akçakoca’nın 100 yıllık temiz içme suyu ihtiyacını karşılayacak olan Sarı Yayla Barajı’nda çalışmalar aralıksız devam ediyor. Orman ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu tarafından 29 Ağustos 2013 tarihinde temeli atılan Akçakoca Sarı yayla Barajı’nın yüklenici firması, Baraj inşaatının dörtte üçlük kesimin tamamlandığı belirtildi. Akçakoca Sarı Yayla köyünde inşa edilen içme suyu baraj İnşaatını Akçakoca Kaymakamı Mehmet Özer, Akçakoca Belediye Başkanı Cüneyt Yemenici, kurum müdürleri ve DSİ yetkilileri incelemelerde bulundu.


DSİ yetkileri tarafından düzenlenen brifing açıklamasında Barajın 66 metreye kadar yükseldiği, barajın hava muhalefeti ve toprak kaymaları nedeniyle 29 Ekim 2015 tarihi yerine bir ay uzayarak...