20 / 05 / 2024

Akçakoca turizm hareketliliği

Akçakoca turizm hareketliliği

Akçakoca Turizm Derneği Başkanı Kazım Topuz, Akçakoca'nın 38 kilometrelik sahiliyle eşine nadir rastlanan bir alana sahip olduğunu söyledi.

Rasih Engin Akçakoca kimdir? Rasih Engin Akçakoca ne iş yapar?

Rasih Engin Akçakoca kariyeri ve eğitim durumu nedir? Rasih Engin Akçakoca kimdir? Rasih Engin Akçakoca'nın kim olduğu ve Rasih Engin Akçakoca'nın hangi alanlarda görevler aldığı ve eğitim durumu hakkında merak edilenler. Rasih Engin Akçakoca'nın eğitim durumu ve kariyeri ve tüm ayrıntılar...

Küçük ev akımı turizm sektörünü de etkiledi!

Koronavirüs salgını ile başlayan küçük ev akımı turizm sektörünü de canlandırdı. Doğayla iç içe yaşamak isteyenlerin tercih ettiği bu akım yaşam standartlarını şekillendiriyor. 

TOBB selden etkilenen Akçakoca'da okul yaptıracak!

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) Düzce'nin Akçakoca ilçesinde 12 derslikli ilkokul yaptıracak.

Kocaeli Akçakoca'da tehlike saçan binalar yıkılıyor!

Kocaeli Akçakoca Mahallesi'nde yıkılma riski bulunan eski yapı için çalışmalar gerçekleştiriliyor.

Akçakoca'daki tarihi konak sağlık merkezi olacak!

Batı Karadeniz'in en önemli turizm merkezleri arasında yer alan Akçakoca'da, Tarihi Yukarı Mahalle'de yer alan konak, restore edilerek sağlık merkezi halinde getirilecek.

Düzce Akçakoca'da yıkımlar başladı!

Düzce'de hayata geçirilmesi planlanan Akçakoca Kentsel Dönüşüm projesi kapsamında yıkımlar başladı. Projenin 2 yıl içerisinde tamamlanması hedefleniyor. 

Ak World Turizm İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ak World Turizm İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi bugün 200 bin TL sermaye bedeli ile Esenyurt'ta Mashaan F.H. Hamed İle Abdullah Y.A. Al-Kubaıssı ortaklığında kuruldu.

Trımıx Travel Turizm Acenteliği Ve Organizasyon Hizmetleri Limited Şirketi kuruldu!

Trımıx Travel Turizm Acenteliği Ve Organizasyon Hizmetleri Limited Şirketi bugün Beşiktaş'ta 100 bin TL sermaye bedeli ile Ayşe Hümeyra Coşkun ve Büşra Çakıcı ortaklığında kuruldu. 

Fenerbahçe'ye Akçakoca'da yeni tesis!

Fenerbahçe Asbaşkanı Şekip Mosturoğlu, Akçakoca Belediye Başkanı Cüneyt Yemenici'yi ziyaret ederek, Akçakoca'da yapılması planlanan tesis yatırımı için arazi incelemesi gerçekleştirdiler. 

Akçakoca Belediyesi'nden 5 yıllığına intifa hakkı ihalesi!

Akçakoca Belediye Başkanlığı, 5 yıllığına intifa hakkı tesisi işlemi ihale ediyor. İhale, İhale 11 Ocak 2018 Perşembe günü yapılacak..

Akçakoca'da yeni okul inşaatı devam ediyor!

Akçakoca Kaymakamı Yasin Öztürk, hayırsever iş adamı Zeki Sevil tarafından yaptırılan İmam hatip okulu inşaatında incelemelerde bulundu.

Düzce Akçakoca Orhangazi Ortaokulu, kent müzesi olacak!

Kültür ve Turizm Bakanlığı Kültür Varlıkları ve Müzeler Genel Müdürü Yalçın Kurt, Düzce Akçakoca'da devam eden restorasyon çalışmalarını inceledi. Kurt, Orhangazi Ortaokulu'nun kent müzesine dönüşeceğini ifade etti.

Akçakoca'da kentsel dönüşüm başlıyor!

Akçakoca Cumhuriyet Meydanı, liman içi ve üst kısımlarını kapsayan ve bölgede büyük bir değişimin gerçekleşmesine neden olacak kentsel dönüşüm çalışmaları için düğmeye basıldı.

Akçakoca turizm hareketliliği Haberi

Akçakoca turizm hareketliliği

Deniz sıcaklığının yaz aylarının yaklaşmasıyla ısınmaya başladığını ve özellikle hafta sonları vatandaşların sezonu açtığım vurgulayan Topuz, "Yerli ve yabancı turistler denize girmeye başladı. Artık hafta sonları Akçakoca'da yaz sezonu dolu dolu geçecek. Karadeniz'in en önemli turizm bölgesi Akçakoca'da hafta sonları ıoo bin turist ağırlamayı hedefliyoruz" diye konuştu. 



Yeni Şafak...