29 / 07 / 2024

Akçakoca turizm

Akçakoca turizm

İstanbul ve Ankara’ya yakınlığı dolayısıyla cazibe merkezi haline gelen Batı Karadeniz'in önemli turizm bölgelerinden Akçakoca 'daki oteller, yılbaşı tatili öncesindeki rezervasyonlarla yüzde 100 doluluğa ulaştı

Akçakoca, ziyaretçi akınına uğruyor!

37 kilometrelik kıyı şeridine sahip ilçede özellikle ramazanın ardından plajlar boş kalmadı. Güney sahillerini aratmayan doluluk yaşanan ilçede otellerin dolması nedeniyle, bazı evler günübirlik kiraya veriliyor.

Akçakoca kış turizminde de ön plana çıkacak!

Akçakoca Turizm Derneği Başkan Yardımcısı Kazım Topuz , yaz sezonunda ilçeyi 150 bin yerli ve yabancı turistin ziyaret ettiğini, kış turizminde de aynı sayıya ulaşmak için çalıştıklarını söyledi...

Rasih Engin Akçakoca kimdir? Rasih Engin Akçakoca ne iş yapar?

Rasih Engin Akçakoca kariyeri ve eğitim durumu nedir? Rasih Engin Akçakoca kimdir? Rasih Engin Akçakoca'nın kim olduğu ve Rasih Engin Akçakoca'nın hangi alanlarda görevler aldığı ve eğitim durumu hakkında merak edilenler. Rasih Engin Akçakoca'nın eğitim durumu ve kariyeri ve tüm ayrıntılar...

İl Özel İdare'den Düzce'de satılık arsa!

Bolu Özel İdaresi Turizm Madencilik, İnşaat, Orman Ürün. San. ve Tic. A.Ş., Düzce Akçakoca'da yer alan 3 bin metrekarelik arsayı satışa çıkardı. Söz konusu satış ihalesi 28 Kasım'da yapılacak.

Düzce Akçakoca'da 860 bin TL'ye arsa fırsatı! İhalesi 19 Ekim'de! 

Düzce Akçakoca Belediyesi, Düzce ili, Akçakoca ilçesi, Kapkirli Mahallesinde yer alan arsayı satıyor. İşte Düzce'de yer alan arsa ile ilgili detaylar...

Engin Akçakoca kimdir? Nereli? Kaş yaşında?

Anadolu Grubu Yönetim Kurulu Üyesi Engin Akçakoca kimdir? Engin Akçakoca daha önce hangi görevlerde bulunmuştur? Engin Akçakoca'nın eğitim hayatı nasıldı? İşte Engin Akçakoca`nın hayatına dair merak edilenler.

Ak Royal Turizm Otelcilik İnşaat Reklam Organizasyon Kuyumculuk Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ak Royal Turizm Otelcilik İnşaat Reklam Organizasyon Kuyumculuk Sanayi Ticaret Limited Şirketi Beyoğlu'nda Hakkı Kılınç tarafından kuruldu.

Özçak Otelcilik Turizm Ve Dış Ticaret Limited Şirketi İstanbul Şubesi açıldı!

Özçak Otelcilik Turizm Ve Dış Ticaret Limited Şirketi İstanbul Şubesi bugün Fatih'te 1 milyon 200 bin TL sermaye bedeli ile Aziz Efe tarafından açıldı.

Ersoy Çakır Turizm Seyahat Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ersoy Çakır Turizm Seyahat Ve Dış Ticaret Limited Şirketi  Beyoğlu’nda  150 bin TL sermaye bedeli ile Ersoy Çakır tarafından kuruldu.

Küçük ev akımı turizm sektörünü de etkiledi!

Koronavirüs salgını ile başlayan küçük ev akımı turizm sektörünü de canlandırdı. Doğayla iç içe yaşamak isteyenlerin tercih ettiği bu akım yaşam standartlarını şekillendiriyor. 

Ak-Taş Turizm İnşaat Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi'nin merkez nakli yapıldı!

Ak-Taş Turizm İnşaat Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi'nin merkez nakli gerçekleştirildi. Ak-Taş Turizm İnşaat Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi'nin merkezi Üsküdar'da yapıldı.

Düzce Akçakoca'da selden etkilenen vatandaşlar için 70 konut inşa edilecek! 

AK Parti Düzce Milletvekili Ayşe Keşir, 2019 Temmuz'da sel nedeniyle evleri hasar gören vatandaşlar için 70 konut inşa edileceğini açıkladı. 

TOBB selden etkilenen Akçakoca'da okul yaptıracak!

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) Düzce'nin Akçakoca ilçesinde 12 derslikli ilkokul yaptıracak.

Ak Hayal Turizm Seyahat Araç Kiralama İthalat İhracat Limited Şirketi kuruldu!

Ak Hayal Turizm Seyahat Araç Kiralama İthalat İhracat Limited Şirketi Avcılar'da 1 milyon TL sermaye bedeli ile Tareq Hejazi tarafından kuruldu.

Kocaeli Akçakoca'da tehlike saçan binalar yıkılıyor!

Kocaeli Akçakoca Mahallesi'nde yıkılma riski bulunan eski yapı için çalışmalar gerçekleştiriliyor.

Akçakoca turizm Haberi

Akçakoca turizm

Batı Karadeniz'in önemli turizm bölgelerinden Akçakoca'da yılbaşı tatili dolayısıyla oteller yüzde 100 doluluğa ulaştı.


Akçakoca Turizm Derneği Başkanı Kazım Topuz, ilçenin İstanbul ve Ankara’ya yakınlığı dolayısıyla cazibe merkezi haline geldiğini söyledi.


"İlçemiz bölgenin ilk turizm alanlarından birisidir" diyen Topuz, "Büyükşehirlere yakın olduğu için de yerli ve yabancı turistler tarafından tercih ediliyoruz. Bu nedenle Akçakoca’da oteller yılbaşı nedeniyle çeşitli aktiviteler yaparak tüm hazırlıklarını tamamladı. Otellerimiz yılbaşında yerli ve yabancı turistlerin akınına uğrayacak" şeklinde konuştu. 


Kentteki otellerin 2 bin yatak kapasitesi bulunduğuna değinen Topuz, "Otellerimiz şu an rezervasyonlarla yüzde 100 dolu. Yer bulmak imkansız. Yılbaşı, Akçakoca’da dolu dolu geçecek. Burası dört mevsim ayrı güzel" ifadesini...