01 / 07 / 2024

Akçakoca yeni okul

Akçakoca yeni okul

Akçakoca Kaymakamı Yasin Öztürk, hayırsever iş adamı Zeki Sevil tarafından yaptırılan İmam hatip okulu inşaatında incelemelerde bulundu.

TOKİ Konya Akşehir'de 4 yeni okul inşa edecek! İhalesi yarın!

Eğitim yatırımlarını son sürat sürdüren Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Konya'nın Akşehir ilçesinde 4 yeni okul hayata geçirmek için start verdi.

Başakşehir Güvercintepe'ye 3 yeni okul inşa ediliyor!

Başakşehir, sağlıkta olduğu gibi eğitimde de adeta bir üs haline geliyor. Çalışmalarına devam eden Başakşehir Belediyesi, Güvercintepe Mahallesi’nde depreme dayanıklı 3 yeni okul inşa ediyor.

TOKİ'den Başakşehir'e 4 yeni okul!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Başakşehir'de 4 yeni okul inşa edecek.

TOBB selden etkilenen Akçakoca'da okul yaptıracak!

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) Düzce'nin Akçakoca ilçesinde 12 derslikli ilkokul yaptıracak.

Fenerbahçe'ye Akçakoca'da yeni tesis!

Fenerbahçe Asbaşkanı Şekip Mosturoğlu, Akçakoca Belediye Başkanı Cüneyt Yemenici'yi ziyaret ederek, Akçakoca'da yapılması planlanan tesis yatırımı için arazi incelemesi gerçekleştirdiler. 

Kırşehir'e 3 yeni okul inşa edilecek!

AK Parti Kırşehir Milletvekili Mikail Arslan,Kışehir Akpınar ilçesine üç yeni okul inşa edileceğini açıkladı.

Akçakoca'da yeni okul inşaatı devam ediyor!

Akçakoca Kaymakamı Yasin Öztürk, hayırsever iş adamı Zeki Sevil tarafından yaptırılan İmam hatip okulu inşaatında incelemelerde bulundu.

Kocaeli Akçakoca'ya kültür evi inşa edilecek!

Yatırımlarına son sürat devam eden Kocaeli Büyükşehir Belediyesi İzmit Akçakoca'ya kültür evi yapacak.

Ümraniye Belediyesi'nden iki yeni okul!

Yatırımlarına son sürat devam eden Ümraniye Belediyesi, ilçeye iki yeni okul kazandırmak için hazırlıklara başladı.

Uğur Okulları 2018'de 25 yeni okul inşa edecek!

Uğur Okulları, 2017-2018 eğitim öğretim döneminde 25 yeni okul yatırımı yapacak. Bu okullar için 600 milyon lira harcanması öngörülüyor. Beş yıllık strateji kapsamındaki 'Uğur Üniversitesi' yatırımı da geliyor.

Akçakoca'daki eski belediye binası tamamen yıkıldı!

Düzce Akçakoca'da kentsel dönüşüm kapsamında yürütülen çalışmalarda eski belediye binası tamamen yıkıldı.

Düzce Akçakoca'da kentsel dönüşüm çalışmaları başladı!

Düzce'nin Camikebir Mahallesi'nden sonra Akçakoca'da da kentsel dönüşüm çalışmaları başladı. Çalışmalar kapsamında Akçakoca Belediyesinin eski binası yıkıldı.

Akçakoca'da kentsel dönüşüm başlıyor!

Akçakoca Cumhuriyet Meydanı, liman içi ve üst kısımlarını kapsayan ve bölgede büyük bir değişimin gerçekleşmesine neden olacak kentsel dönüşüm çalışmaları için düğmeye basıldı.

Akçakoca yeni okul Haberi

Akçakoca yeni okul

Akçakoca Kaymakamı Yasin Öztürk, hayırsever iş adamı Zeki Sevil tarafından yaptırılan İmam hatip okulu inşaatında incelemelerde bulundu. Akçakoca Aşağı Ayazlı mahallesinde yeni inşa edilen İmam hatip okulu inşaatında Kaymakam Yasin Öztürk ,incelemelerde bulundu ve yeni 2017-2018 eğitim ve öğreti dönemine yetişecek olan okulda son çalışmaları yerinde inceledi. Sosyal Bilimler lisesi öğrencilerinin eski okullarına gitmesi kararı sonrasında İmam Hatip öğrencileri yeni okullarına yerleşmenin heyecanını yaşıyor. Akçakoca Kaymakamı Yasin Öztürk, hayırsever iş adamı Zeki Sevil tarafından yaptırılan okulun çevre düzenlemesine yapılan çalışmaları yerinde inceleyerek son bilgileri aldı. Kaymakam Öztürk, tüm çalışmaların tamamlanmasından dolayı mutlu olduğunu belirterek İmam hatip okulun hizmete açılacağını...