06 / 07 / 2024

Akçakocada gezilecek yerler

Akçakocada gezilecek yerler

Akçakoca Belediye Başkanı Yemenici, "Bayram tatilinde ilçemize gelen yerli ve yabancı turist nedeniyle 25 bin olan nüfusumuz 130 binler seviyesine yaklaştı" dedi.

İstanbul hakkında bilmeniz gerekenler! İstanbul’un kaç ilçesi var? İstanbul’da gezilecek yerler nereler?

İstanbul, Türkiye'nin en önemli şehirlerinden biridir. İstanbul, tarih boyunca pek çok medeniyete ev sahipliği yapmış büyüleyici şehir bir tarihi yapısı olan ve bugün Türkiye'nin ekonomik, kültürel ve sosyal hayatının merkezi durumundadır. 

Kaş'ta kaçak villa furyası! Pandemiyle rekor kırdı!

Antalya’da eşsiz doğal güzellikleriyle dikkat çeken tatil bölgesi olan Kaş'ta kaçak inşaatlar hızla artıyor. Kalkan’ın dışında en yakın yerleşim yerlerinden olan İslamlar, Üzümlü ve Yeşilköy sınırlarında konumlanan Fırnaz Koyu bölgesi de villaların yaygın olarak görüldüğü yerler.

Hatice Kolçak: Yazlık ev kiraları 30 bin lirayı buluyor!

Tüketici Sorunları Derneği (TÜSODER) Emlak Komisyonu Başkanı Hatice Kolçak, tatil sezonuna girilmesiyle yazlık evlerde kira fiyatlarının aşırı arttığını, 0-60 metrekare kutu gibi evler için sezonluk 30 bin lira kira istenilen yerler olduğunu söyledi.

2015'te gezilecek yerler listesinde İstanbul ilk sırada!

İsveç'in popüler seyahat dergisi "Travel News''un hazırladığı ''2015 yılında gezilecek 25 yer'' listesinde birinci sıraya İstanbul yerleşti.

Tarihi Yarımada artık akıllı bisikletle gezilecek!

Fatih Belediyesi tarafından hazırlanan "Akıllı Bisiklet Projesi" ile "Tarihi Yarımada" olarak adlandırılan Eminönü, Sirkeci, Sultanahmet, Gülhane, Çemberlitaş ve Beyazıt bisikletle gezilebilecek

Avcılar Belediyesi kaçak binalara göz açtırmıyor!

Avcılar Belediyesi zabıta ekipleri, kaçak yapılaşmaya göz açtırmıyor,  ilçedeki mevzuata aykırı kaçak yerler yıkıldı

Hamdi Akın, Levent Loft'ta penthouse'u kendisine ayırdı

Hamdi Akın, projedeki penthouse'u (çatı katı) kendisine ayırdığını söylüyor

Akçansa 9 ayda 526 milyon TL ciro elde etti

Türkiyenin önde gelen çimento şirketlerinden Akçansa, 2009 yılının ilk 9 aylık dönemini geride bırakırken 526 milyon TL net satış geliri elde etti

Ayamama Deresi'ndeki 2 iş yerine ait kaçak yapılar yıkıldı

İstanbul Büyükşehir Belediyesi, Ayamama Deresi yatağındaki 2 iş yerine ait kaçak yapıları yıktı

Hacı Ali Akın Turizm Otel İşletmeciliği Yüksekokulu açıldı

Kemaliye'de işadamı Hacı Ali Akın'ın yaptırdığı Hacı Ali Akın Turizm ve Otel İşletmeciliği Yüksekokulu açıldı

Başakşehir Metrokent'te 135 bin 673 TL'ye!

Başakşehir Metrokent'te fiyatlar 135 bin 673 TL'den başlıyor

Azra Akın kilisede mi oturuyor?

Azra Akın Beyoğlu'ndaki Saint Antuan Katolik Kilisesi'nin avlusunun kapısını anahtarıyla açarken görüldü

Can Akın Çağlar: Konut kredileri daha fazla düşmez

Ziraat Bankası Genel Müdürü Can Akın Çağlar, konut kredisi faizlerinin geldiği noktadan daha aşağı düşmeyeceğini söyledi 

Akçakocada gezilecek yerler Haberi

Akçakocada gezilecek yerler

Akçakoca Belediye Başkanı Cüneyt Yemenici, bayram tatilinde ilçeye gelen yerli ve yabancı turistler nedeniyle 25 bin olan nüfuslarının 130 binler seviyesine yaklaştığını belirterek, " Oteller ve pansiyonlar yüzde 100 doluluk oranına ulaştı" dedi. 


Yemenici, Akçakoca'nın bölgenin en önemli tatil alanı olduğunu ve ulaşım kolaylığı açısından da vatandaşlar tarafından ilgi gördüğünü söyledi. 


Bayram tatilini Akçakoca'da geçirmek isteyen vatandaşların ilçeye adeta akın ettiğini anlatan Cüneyt Yemenici, şöyle konuştu: 


"Bayram tatilinde ilçemize gelen yerli ve yabancı turist nedeniyle 25 bin olan nüfusumuz 130 binler seviyesine yaklaştı. Oteller ve pansiyonlar yüzde 100 doluluk oranına ulaştı. Esnafımız durumdan çok memnun. Nüfus artışı nedeniyle güvenlik önlemlerini de artırdık. Sahillerde kurtarma ekiplerimiz mevcuttur. İlçede herhangi bir durum yaşamamak için ekiplerimizle beraber çalışıyoruz." 


Bayram tatilinden sonra da yoğunluğun devam edeceğini düşündüklerini...