15 / 05 / 2024

Akçalı Boya ve Kimya Sanayi Ticaret Anonim Şirketi Permolit Isı Yalıtım Şubesi

Akçalı Boya ve Kimya Sanayi Ticaret Anonim Şirketi Permolit Isı Yalıtım Şubesi

Akçalı Boya ve Kimya Sanayi Ticaret Anonim Şirketi Permolit Isı Yalıtım Şubesi, Faruk Güder, Çağatay Akçalı, Subutay Akçalı, Alper Pakalın, Hasan Kenan Gençay tarafından kuruldu.

NYC Bina Dairesi, Chabad sinagoguyla ilgili bina raporu yayınladı! Kaçak çalışmalar var!

New York Bina Dairesi, altına kaçak tünel kazıldığı iddia edilen Chabad sinagoguyla ilgili bina raporu yayınlayarak binanın ‘bazı kısımlarını boşalttı ve kaçak çalışma nedeniyle mülk sahiplerine karşı yaptırım’ kararı aldı.

Akçalı Boya Türkiye’nin ilk 'Sprey Konsept Mağazası'nı açtı!

1984'ten günümüze Permolit Boya markasıyla faaliyette bulunan Akçalı Boya A.Ş., sektöründe bir ilki hayata geçirdi. Akçalı Boya tarafından Türkiye’nin ilk 'Sprey Konsept Mağazası' İstanbul’da hizmete açıldı. 

Şubat ayı kısa çalışma ve işsizlik ödemeleri ne zaman yatırılacak?

Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanı Zehra Zümrüt Selçuk, şubat ayına ilişkin kısa çalışma ve işsizlik ödeneği ödemelerinin, 5 Mart'ta hesaplara yatırılacağını bildirdi.

West İstanbul Gayrimenkul Alım Ve Satım Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

West İstanbul Gayrimenkul Alım Ve Satım Ticaret Limited Şirketi Esenyurt'ta 100 bin TL sermaye bedeli ile Damoun Bagheri Kordmahaleh ve Mohamad Khedmatı ortaklığında kuruldu.

Fatma Şahin: Türkiye'nin belediyecilik vizyonu akıllı şehirler ve akıllı ulaşım olmalı!

Türkiye Belediyeler Birliği (TBB) ve Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin yaptığı açıklamada, "Türkiye'nin belediyecilik vizyonu yeşil ekonomi, akıllı şehirler ve akıllı ulaşım olmalı." dedi.

Sit alanı Akçalı Antik Yerleşimi'nden üreticilerin tahliye edilmesi kararı mecliste!

Hatay'ın Arsuz ilçesinde bulunan ve sit alanı olan Akçalı Antik Yerleşimi'nden zeytin üreticilerinin tahliye edilmesi kararı meclis gündemine taşındı. CHP'li Şahin, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Plus Commercıal Gayrimenkul Ve Danışmanlık Hizmetleri Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Plus Commercıal Gayrimenkul Ve Danışmanlık Hizmetleri Ticaret Limited Şirketi bugün Bakırköy'de 20 bin TL sermaye bedeli ile Abdurrahman Aksu tarafından kuruldu.

II. Tesis Yönetim Çalıştayı ve İş Zirvesi 2021 İstanbul 21,22,23 Mayıs'ta!

Konut Siteleri Yönetimleri Danışmanı Nihat Dönmez, "II. Tesis Yönetim Çalıştayı ve İş Zirvesi 2021 İstanbul" konulu yazısını Emlakkulisi.com okurları için kaleme aldı. İşte Nihat Dönmez'in yazısı...

Elze Dizayn Alüminyum Ve Cam Teknolojileri Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Elze Dizayn Alüminyum Ve Cam Teknolojileri Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Kağıthane'de 100 bin TL sermaye bedeli ile İsa Ataş tarafından kuruldu.

Batman Erzenia Alışveriş ve Yaşam Merkezi'nin temeli atıldı!

Batman'da hayata geçirilecek olan Erzenia Alışveriş ve Yaşam Merkezi ve Ramada Plaza By Wyndham Otelinin temeli atıldı!

Demax Taşınmaz Alım Ve Satım Danışmanlık Limited Şirketi kuruldu!

Demax Taşınmaz Alım Ve Satım Danışmanlık Limited Şirketi bugün Küçükçekmece'de 10 bin TL sermaye bedeli ile Erhan Demirdöven tarafından kuruldu.

KİPTAŞ Silivri 4. Etap'ta hedef sağlık çalışanı ve dar gelirli!

KİPTAŞ Silivri 4. Etap Konutları’nın tanıtım programına katılan İstanbul Büyükşehir Belediye (İBB) Başkanı Ekrem İmamoğlu "KİPTAŞ Silivri 4. Etap'ta hedef sağlık çalışanı ve dar gelirli" dedi.

Başakşehir Çam ve Sakura Şehir Hastanesi inşaatında görev alan işçilerden mesaj!

Rönesans Sağlık Yatırım ve Japon Sojitz ortaklığı ile Kamu Özel İş Birliği modeliyle hayata geçirilen Başakşehir Çam ve Sakura Şehir Hastanesi’nin yapımında çalışan işçiler, duygusal bir video mesajı yayınladı.

Akçalı Boya ve Kimya Sanayi Ticaret Anonim Şirketi Permolit Isı Yalıtım Şubesi Haberi

Akçalı Boya ve Kimya Sanayi Ticaret Anonim Şirketi Permolit Isı Yalıtım Şubesi

Akçalı Boya ve Kimya Sanayi Ticaret Anonim Şirketi Permolit Isı Yalıtım Şubesi, Faruk Güder, Çağatay Akçalı, Subutay Akçalı, Alper Pakalın, Hasan Kenan Gençay tarafından 800 bin TL'lik sermaye ile 28 Mayıs'ta kuruldu. 


Akçalı Boya ve Kimya Sanayi Ticaret Anonim Şirketi Permolit Isı Yalıtım Şubesi iş konusu; İnşaatlarda izolasyon amaçlı kullanılan malzemelerin depolanması.


Akçalı Boya ve Kimya Sanayi Ticaret Anonim Şirketi Permolit Isı Yalıtım Şubesi adres: Esenyurt, Akçaburgaz Mahallesi, 127 Sokak,...