19 / 05 / 2024

Akçansa İş Sağlığı güvenliği çanakkale akademisi açıldı

Akçansa İş Sağlığı güvenliği çanakkale akademisi açıldı

Türkiye'nin lider yapı malzemeleri şirketi Akçansa'nın Çanakkale Fabrikası bünyesinde hayata geçirdiği İSG Akademi'de, çalışanlara, tedarikçilere ve tüm iş ortaklarına iş sağlığı ve iş güvenliği konusunda eğitim verilecek...

Sağlık Bakanlığı Malatya için kolları sıvadı! Toplam 50 yatırım planlanıyor!

Ak Parti Malatya Milletvekili Bülent Tüfenkci, Malatya’daki sağlık yatırımlarıyla ilgili, Sağlık Bakanlığı tarafından toplam 50 adet planlanan yatırım olduğunu açıkladı.

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Karaaslan duyurdu! Tüm kentlerdeki sağlıksız ve riskli yapı stoku yenilenecek!

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Çiğdem Karaaslan, “Dünya Şehircilik Günü” kapsamında düzenlenen basın toplantısında konuştu. Karaaslan, "Tüm kentlerimizdeki sağlıksız ve riskli yapı stokunu yenilemekte kararlıyız” dedi.

Çakıroğlu Kent İnşaat Sağlık Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Çakıroğlu Kent İnşaat Sağlık Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Zeytinburnu'nda 1 milyon TL sermaye bedeli ile Selçuk Çakıroğlu tarafından kuruldu.

Akıl sağlığı yerinde olmayan biri vekalet verebilir mi?

Kişi yasal bir süreç içerisinde kendi yerine başka birini bu iş için görevlendirebilir. Örneğin tapu işlemlerinde vekaletname verilebilir. Peki Akıl sağlığı yerinde olmayan biri vekalet verebilir mi? İşte bu ve bu konuya dair detaylar!

Qdı Konsept Turizm Sağlık Danışmanlık Ve Eğitim Hizmetleri Anonim Şirketi Kuruldu!

Qdı Konsept Turizm Sağlık Danışmanlık Ve Eğitim Hizmetleri Anonim Şirketi Başakşehir'de Kudret Gülsün tarafından kuruldu.

Sağlık çalışanlarına 3600 ek gösterge müjdesi!

AK Parti Grup Başkanvekili Mustafa Elitaş, sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı paylaşımda, sağlık çalışanlarına yapılacak iyileştirmeler konusunda çok önemli açıklamalarda bulundu.

Trenta Sağlık Hizmetleri Limited Şirketi kuruldu!

Trenta Sağlık Hizmetleri Limited Şirketi Şişli'de Belkız Kurtuluş Başakçılard ve Dilara Ertonga Emre ortaklığında kuruldu.

Tekno Global Sağlık Hizmetleri Anonim Şirketi kuruldu!

Tekno Global Sağlık Hizmetleri Anonim Şirketi bugün Beşiktaş'ta 240 bin TL sermaye bedeli ile Gökhan Akçay, Semih Şen ve AAA Danışmanlık Reklamcılık Medya Eğitim Teknoloji ortaklığında kuruldu.

Akca Kimya Sağlık İnşaat Limited Şirketi kuruldu!

Akca Kimya Sağlık İnşaat Limited Şirketi Başakşehir’de  500 bin TL sermaye bedeli  ile Zülfikar Cabbaroğlu tarafından kuruldu.

Ak Yapılar Sağlık Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ak Yapılar Sağlık Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Ataşehir'de 13 milyon 16 bin TL sermaye bedeli ile Mesut Ağgül tarafından kuruldu.

Saçak Enerji İnşaat Turizm Lojistik Ve Sağlık Hizmetleri Sanayi Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Saçak Enerji İnşaat Turizm Lojistik Ve Sağlık Hizmetleri Sanayi Ticaret Anonim Şirketi bugün Bahçelievler'de 1 milyon 200 bin TL sermaye bedeli ile ARS Temizlik Hizmetleri İnşaat Sanayi ve Ticaret L., Bulut Mimarlık Mühendis İnşaat Turizm Taahhüt T., İştem Temizlik Hizmetleri Turizm ve İnşaat Sanayi

Ottoman Eğitim Sağlık Enerji İnşaat İthalat İhracat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi'nin merkez nakli yapıldı!

Ottoman Eğitim Sağlık Enerji İnşaat İthalat İhracat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi'nin merkez nakli gerçekleştirildi. Ottoman Eğitim Sağlık Enerji İnşaat İthalat İhracat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi'nin merkezi Başakşehir'de yapıldı.

Kartal Belediyesi'nin akıllı bina çalışmaları ülke ekonomisine katkı sağlıyor!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Kartal Belediyesi, akıllı bina çalışmaları ülke ekonomisine katkı sağlıyor...

Akçansa İş Sağlığı güvenliği çanakkale akademisi açıldı Haberi

Akçansa İş Sağlığı güvenliği çanakkale akademisi açıldı

Türkiye'nin lider yapı malzemeleri şirketi Akçansa'nın Çanakkale Fabrikası bünyesinde hayata geçirdiği İSG Akademi'de, çalışanlara, tedarikçilere ve tüm iş ortaklarına iş sağlığı ve iş güvenliği konusunda eğitim verilecek. 

İlki Mayıs ayında Büyükçekmece Fabrikasında kurulan, gelecek dönemde Ladik Fabrikası'nda da hayata geçmesi planlanan ISG Akademiler'de, yılda yaklaşık 5.000 kişiye en az 80.000 saat eğitim verilmesi öngörülüyor. 


Öte yandan Akçansa, Çanakkale'de geleneksel olarak düzenlediği iftar yemeğinde iş ortaklarıyla bir araya geldi. 

Türkiye'nin lider yapı malzemeleri şirketi Akçansa'nın Çanakkale Fabrikası bünyesinde hayata geçirdiği İSG Akademi'nin açılışı, Çanakkale Valisi Ahmet Çınar, diğer kent protokolü, Çanakkale'deki iş ortakları ve çalışanlarının katıldığı bir törenle gerçekleştirildi. 


Akçansa Genel Müdürü Hakan Gürdal açılışta yaptığı konuşmada, en önemli önceliklerinin tüm üretim faaliyetlerinde insan sağlığı ve iş güvenliği açısından yüksek standartlara sahip, risklerin bertaraf...