23 / 07 / 2024

akçansa yalıtım

akçansa yalıtım

Türkiye’nin lider yapı malzemeleri şirketi Akçansa tarafından bu yıl dördüncüsü düzenlenen Betonik Fikirler Proje Tasarım Yarışması’nın ödül töreni, Sabancı Center’da gerçekleştirildi...

Aks Yalıtım İnşaat Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Aks Yalıtım İnşaat Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Üsküdar'da 50 bin TL sermaye bedeli ile İlkay Akçöltekin tarafından kuruldu.

Dünya Galvaniz Ve Yalıtım Ürünleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Dünya Galvaniz Ve Yalıtım Ürünleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Başakşehir'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Enver Akkaya ve Kalender Akkaya ortaklığında kuruldu.

Mansourturk İnşaat Yalıtım Danışmanlık Limited Şirketi kuruldu!

Mansourturk İnşaat Yalıtım Danışmanlık Limited Şirketi bugün Başakşehir'de 10 bin TL sermaye bedeli ile Mohamed Mansour Mohamed Abdelkarım tarafından kuruldu. 

Hsn İzolasyon Ve Yalıtım Restorasyon Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Hsn İzolasyon Ve Yalıtım Restorasyon Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Başakşehir'de 10 bin TL sermaye bedeli ile Hüseyin Haluk Hasanoğlu tarafından kuruldu.

Atlas Yalıtım Ve Yapı Malzemeleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Atlas Yalıtım Ve Yapı Malzemeleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi Baki Akçay ve Hüseyin Demir ortaklığında 50 bin TL sermaye ile bugün kuruldu.

Emrullah Eruslu: Isı yalıtımı yapılarak fatura düşürebilir!

Dondurucu soğukların etkisini hissettirmesi, akıllara doğal gaz faturalarını ve ısınma masraflarını getirdi. Isı Yalıtım Sanayicileri Derneği Başkanı Emrullah Eruslu, "Vatandaş ısı yalıtımı yaparak faturayı düşürebilir" dedi

Trakyum Yalıtım İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi İkitelli Şubesi açıldı!

Trakyum Yalıtım İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi İkitelli Şubesi, Coşkun Bektaş Şube Müdürlüğü'nde 200 bin TL sermaye ile 17 Eylül'de Başakşehir, İkitelli Osb Mahallesi, Demirciler Sitesi'nde açıldı.

İmaj Yalıtım Taahhüt İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

İmaj Yalıtım Taahhüt İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Necip Çakır, Ali Suna, Sultan Suna ortaklığıyla 100 bin TL sermaye ile 24 Ağustos'ta Esenyurt, Büyük Hayrettin Paşa Mahallesi'nde kuruldu.

Isı yalıtımı maliyeti 2015!

Isı yalıtımı, bir ortamdan dışarıya enerji akışının ya da bir ortama dışarıdan gelen enerji akışının en aza indirgenmesi için yapılan işlem olarak karşımıza çıkıyor. Peki, ısı yalıtımı maliyeti 2015 ne kadar?

Isı yalıtımı ne kadar tasarruf sağlar?

Isı yalıtımı, bir ortamdan dışarıya enerji akışını ve ortama dışarıdan gelen enerji akışını en aza indirgemek için yapılıyor. Peki, bir apartmanda yapılan ısı yalıtımı ne kadar tasarruf sağlar?

Isı yalıtımı kararı nasıl alınır?

Apartmanda ısı yalıtımı yapılması ile bir ortamdan dışarıya enerji akışını ve ortama dışarıdan gelen enerji akışını en aza indirgenmiş oluyor. Peki, bir apartmanda ısı yalıtımı kararı nasıl alınır?

Apartman ısı yalıtım kararı nasıl alınır?

Yalıtım, bir ortamdan dışarıya enerji akışını ve ortama dışarıdan gelen enerji akışını en aza indirgemek için yapılıyor. Apartmanınıza yalıtım yaptırmak istediğinizi düşünelim. Peki, apartman ısı yalıtım kararı nasıl alınır?

Kışın yalıtım yapılır mı?

Yalıtım uygulaması, bir ortamdan dışarıya enerji akışının ya da bir ortama dışarıdan gelen enerji akışının en aza indirgenmesi için yapılıyor. Peki, kışın yalıtım yapılır mı?

akçansa yalıtım Haberi

akçansa yalıtım


‘Betonda farkındalık yarat, hayata değer kat’ sloganıyla gerçekleştirilen yarışmaya bu yıl 30’u aşkın üniversiteden toplam 300 grup öğrenci katıldı.


4. Betonik Fikirler Yarışması’nın birincisi, ODTÜ Mimarlık Fakültesi’nden dört öğrencinin oluşturduğu Grup Brüt oldu. İkinciliği Boğaziçi Üniversitesi’nden Bi’Ton Fikir alırken, Grup Shke de üçüncü olarak yarışmayı tamamladı.

Türkiye’nin lider yapı malzemeleri şirketi Akçansa tarafından üniversite öğrencilerini sektörle tanıştırmak ve yaratıcı fikirleri değerlendirmek amacıyla bu yıl dördüncü kez düzenlenen Betonik Fikirler Proje Yarışması’nın sonuçları, 15 Mayıs Çarşamba günü Sabancı Center’da düzenlenen ödül töreninde açıklandı.


Törene, Sabancı Holding Çimento Grup Başkanı ve Akçansa Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Göçmen, Akçansa Genel Müdürü Hakan Gürdal’ın yanı sıra Betonik Fikirler Proje Yarışması jüri üyeleri ve finale kalan öğrenciler de katıldı.


Betonik Fikirler, 2013’te 30’u aşkın üniversiteden 300 grup öğrenci...