27 / 04 / 2024

Akçansanın aldığı ödüller

Akçansanın aldığı ödüller

Türkiye’nin lider yapı malzemeleri şirketi Akçansa, Amerikan Beton Enstitüsü’nün beton dünyasındaki en yenilikçi projeleri ödüllendirdiği yarışmada Yavuz Sultan Selim Köprüsü Projesi ile “Betonda Mükemmellik” ödülünün sahibi oldu.

Zigana Tüneli, yılın en başarılı proje ödülünü aldı!

Cengiz İnşaat tarafından hayata geçirilen Türkiye’nin ve Avrupa’nın en uzun çift tüplü karayolu tüneli olan Zigana Tüneli, yılın en başarılı proje ödülünü aldı.

Altın yatırımcılarına kara haber şimdi geldi! Hatice Kolçak altının hangi seviyeye kadar düşeceğini açıkladı!

Ekonomist Hatice Kolçak, altın fiyatlarının düştüğü ve düşüşlerin devamının geleceğini söyleyerek yatırımcılara kötü haberi verdi.

Hatice Kolçak altın için alım fırsatını açıkladı! Bu rakamlardan aldınız aldınız! 5 ay sonra gram altın bu kadar olacak!

Altın, dolar ve kripto para yorumları ile tanınan ünlü ekonomit Hatice Kolçak altın alım için rakam verdi. Bu rakamlardan altın aldınız aldınız 5 ay sonra gram altın tam bu kadar olacak.

Altında yeni döneme girilecek diyen Hatice Kolçak altının geleceği seviyeyi açıkladı!

Altın, dolar ve kripto para piyasası ile ilgili yaptığı yorumlarla bilinen ünlü ekonomist Hatice Kolçak ''altında yeni döneme girilecek'' diyerek altının geleceği seviyeyi açıkladı.

Hatice Kolçak altın almak isteyenler için son fırsatı açıkladı! Aldınız aldınız... 

Altın ve para piyasaları uzmanı Hatice Kolçak altın almak isteyenler için son fırsayı açıkladı. Aldınız aldınız, asıl hareket bu tarihrten sonra olacak.

A101'den iPhone 13'e ''Aldın aldın'' ve Dünya A101 Günü kapsamında indirim yaptı! Çabuk koşun treni kaçırmayın!

Türkiye'nin önde gelen market zincirlerinden biri olarak bilinen milyonlarca A101'e müjde. A101, Apple'ın en yeni akıllı telefonlarından biri olan iPhone 13'e ''Aldın aldın'' ve Dünya A101 Günü kapsamında indirim yaptı. İşte 11 Nisan 2023 iPhone 13 fiyat listesi ve özellikleri...

Twitter’ı satın aldıktan sonra gündemden düşmeyen Elon Musk hakkında flaş iddia! Bu kez de bu işe el attı!

Twitter’ı satın aldıktan sonra gündemden düşmeyen Tesla, SpaceX ve Twitter’ın CEO’su Elon Musk hakkında flaş bir iddia ortaya atıldı. İşte Elon Musk’ın gireceği yeni sektör.

Gram altın, çeyrek altın düşüyor diye sakın aldırmayın! Üstüne basa basa uyardı! Altın bir sene sonra bu kadar olacak

Ekonomist Ramazan Kurtoğlu, elinde gram altın ve çeyrek altın olanları işaret ederek, fiyatlarının şu anki düşüşü ile ilgili ''sakın aldırmayın, altın fiyatları 1 sene sonra altın çağını yaşayacak'' diyerek yatırımcıları uyardı.

FuzulEv Bankacılık Düzenleme ve Denetleme Kurumu lisansını aldı!

Faizsiz finansman sisteminin öncü markası FuzulEv, Bankacılık Düzenleme ve Denetleme Kurumu (BDDK) tarafından yürütülen intibak sürecini tamamlayarak lisansını aldı.

DAP Yapı ‘yılın tüketici markası’ ödülünü aldı!

Yeni konut yatırımlarını hız kesmeden sürdüren DAP Yapı, gayrimenkul sektöründe bu senenin ‘tüketici markası’ ödülünü aldı.

Ahmet Akın: Afyonkarahisar'ın kentsel dönüşüme ihtiyacı var!

Afyonkarahisar'da Yaşanabilir Kentsel Dönüşüm toplantısına katılan CHP Genel Başkan Yardımcısı Ahmet Akın kentteki dönüşüm projeleriyle ilgili önemli açıklamalar yaptı.

Acun Ilıcalı Düzce'den arsa satın aldı!

Survivor'u Türkiye'de çekmek için hazırlıklara başlayan Acun Ilıcalı Düzce'nin Gölormanlı köyünde 50 dönümlük çiftlik arazisi satın aldı.

Süleyman Başbuğ en başarılı genç iş adamı ödülünü aldı!

Sunbaş Yapı, çağın gereksinimlerini karşılayan projeler üretmeye devam ediyor. Firma sahibi başarılı işadamı Süleyman Başbuğ, bu yıl Zirve ve Kariyer Ödülleri'nde 2020 yılının en başarılı genç iş adamı ödülünü aldı.

Akçansanın aldığı ödüller Haberi

Akçansanın aldığı ödüller


Türkiye’nin lider yapı malzemeleri şirketi Akçansa, Amerikan Beton Enstitüsü’nün beton dünyasındaki en yenilikçi projeleri ödüllendirdiği yarışmada Yavuz Sultan Selim Köprüsü Projesi ile “Betonda Mükemmellik” ödülünün sahibi oldu.


Akçansa’nın, Yavuz Sultan Selim Köprüsü için Betonsa markasıyla özel olarak geliştirdiği 100+Beton adlı ürünü dünya kürsüsüne çıktı. Amerikan Beton Enstitüsü (ACI) tarafından düzenlenen Concrete Construction Yarışması’nda ‘mükemmellik ödülünün sahibi olan Akçansa, ödülünü 24 Ekim’de ABD’de düzenlenen bir törende aldı. Beton dünyasının en prestijli yarışması kabul edilen THE ACI Excellence in Concrete Construction Yarışması’nın ödül töreninde Akçansa’yı Genel Müdür Umut Zenar ile Hazır Beton ve Agrega Genel Müdür Yardımcısı Musa Keşaplı temsil etti.



Zenar: “Bu ödül, Türk mühendislerinin ve Türk işçisinin…”


Yavuz Sultan Selim Köprüsü Projesi için geliştirdikleri ürünün dünya literatürüne girdiğini belirten Akçansa Genel Müdürü...