20 / 05 / 2024

Akçansanın satış geliri

Akçansanın satış geliri

Türkiye’nin lider yapı malzemeleri şirketi Akçansa, 2015 yılının ilk çeyreğinde 298,9 milyon TL satış geliri elde ettiğini açıkladı. Şirketin dönem karı ise 67,2 milyon TL olarak gerçekleşti.

ATEM Başkanı Akçam: Konut satışları düşmeye devam edecek!

Ankara Tüm Emlakçılar Meslek Odası (ATEM) Başkanı Hakan Akçam konut satış rakamlarının daha da düşmesini beklediklerini açıkladı.

Deprem sonrası tuşlu telefonların satışı arttı!

Kahramanmaraş merkezli 11 ili etkileyen depremlerde enkaz altında kalan vatandaşların akıllı telefonlarının şarjlarının çabuk bitmesi tuşlu telefonların satışlarını artırdı.

Akıllı telefonda en fazla hangi markanın satışları düştü, hangisinin yükseldi? İşte çok çarpıcı veriler!

Geçtiğimiz sene dünya genelinde başlayan ekonomik durgunluk, akıllı telefon satışlarını da etkiledi. Bu dönemde dünyanın bu alandaki en büyük devleri de önemli kan kayıpları yaşadı. Peki verilere bakıldığında, 2022 senesinde en fazla hangi telefon markası satıldı, en çok hangisinin satışları düştü,

Akıllı telefon satışları düştü! Peki sebebi ne?

Dünyada pandemiyle birlikte gelen ekonomik dalgalanmaların etkisi devam ederken, ekonomideki kırılganlık hiç umulmadık bir sektörde yansımasını gösterdi. Teknolojik ürünlerin en popülerlerinden akıllı telefon satışlarında 2022 yılında ciddi düşme yaşandı. Peki telefon satışları niye düştü? İşte ya

Altın kıkırdak küpelerde net yüzde 20 indirim! Çeşit çeşit modeller! İşte Koçak altın 17 Kasım 2022 fiyat listesi

Tarzına tarz katmak isteyen bayanların en çok tercih ettiği kıkırdak küpelerde net yüzde 20 indirim fırsatı başladı. Koçak altında çeşit çeşit satılan bu altın küpelerin model ve fiyatları merak ediliyor. Peki kıkırdak altın küpe fiyatları ne kadar? İşte 17 Kasım 2022 Koçak altın fiyat listesi.

22 ayar 13,19,22,24 ve 25 gram burma bilezikler kaç TL? Cep yakan şok fiyatlar! Koçak altın burma bilezik fiyat listesi

Altın burma bilezikler düğün, nişan ve yatırım amaçlı milyonlarca kişi tarafından satın alınıyor. 22 ayar altın burma bileziklerin fiyatları ise cep yakıyor. Peki 22 ayar 13,19,22,24 ve 25 gram burma bilezikler ne kadar? İşte Koçak altın 22 ayar burma bilezik fiyat listesi 4 Kasım 2022.

Altın baget küpeler 1.590 TL'den başlıyor! Üstelik yüzde 20 indirim! Koçak altın 27 Ekim 2022 fiyat listesi

Koçak altında altın baget küpeler 1,590 TL'den başlayan fiyatlarla satılıyor. Üstelik yüzde 20 indirim fırsatı da sunuluyor. Peki Koçak'ta altın baget küpeler kaç lira? İşte Koçak altın 27 Ekim 2022 fiyat listesi.

22 ayar burma altın bilezik ne kadar? Burma altın bilezik kaç TL? Koçak altın burma bilezik fiyat listesi 26 Ekim 2022

Altın burma bilezikler, düğünlerin geleneksel takısı haline geldi. Bundan dolayı en çok satın alınan bilezikler arasında yer alıyor. Peki altın burma bilezik fiyatları ne kadar? Altın burma bilezik kaç TL? işte Koçak altın burma bilezik fiyat listesi 26 Ekim 2022.

Akıllı saat almak isteyenlere A101'den müjde! Birbirinden eşsiz akıllı saatler satışta! 29 Temmuz 2022 fiyat listesi

Türkiye'nin en büyük marketler zincirinin öncülerinden A101, hayatın vazgeçilmez bütünü olan akıllı saatleri satışa çıkardı. Peki, A101'de hangi akıllı saat ve akıllı bileklikler satışa çıktı? İşte 29 Temmuz 2022 fiyat listesi...

BİM'de uygun fiyatlı akıllı telefonlar satışta! Tükenmeden alın! Xiaomi ve Oppo 8 Temmuz 2022 fiyat listesi...

Türkiye'de hizmet veren en büyük zincir marketler arasına adını kazıyan BİM, bugün birbirinden benzersiz akıllı cep telefonlarını satışa çıkardı! Peki, BİM kataloğunda yer alan bu akıllı cep telefonlarının fiyatları ne kadar? İşte 8 Temmuz 2022 fiyat listesi...

Başakşehir Avrasya Konutları 2 ön satışta! Başakşehir'e 420 yeni konut geliyor!

Başakşehir Avrasya Konutları 2'de ön satışlar başladı. Proje 1,5 milyar TL'lik yatırımla hayata geçiriliyor...

İnşaat firmalarının satışları yüzde 325 yükseldi!

Türkiye inşaat sektöründe hareketli günler yaşıyor. Sektörde 2011-2020 döneminde faaliyet gösteren firmaların satış geliri 500 milyar sınırını geçti.

İBB'nin Merter'deki hizmet binasının satışı için iptal kararı!

İstanbul Büyükşehir Belediye (İBB) Meclisi AK Parti Grup Başkanvekili Tevfik Göksu, geçtiğimiz Haziran ayında Merter'de satışa çıkarılan hizmet binasını satışının iptal edildiğini açıkladı.

Akçansanın satış geliri Haberi

Akçansanın satış geliri


Türkiye’nin lider yapı malzemeleri şirketi Akçansa, 2015 yılı ilk çeyrek dönem finansal sonuçlarını kamuoyuna duyurdu. Buna göre 31 Mart 2015 tarihi itibarıyla şirketin cirosu 298,9 milyon TL oldu. Şirketin Brüt Karı 79,7 milyon TL, Dönem Karı ise 67,2 milyon TL olarak gerçekleşti.


Akçansa Genel Müdürü Mehmet Hacıkamiloğlu, “Akçansa, müşterisine değer yaratmak ve ortaya çıkan katma değeri paylaşmak üzerine çalışıyor. Benimsediğimiz pazar ve müşteri odaklı pazarlama anlayışıyla müşterilerimizin bizden talep ettiği ürünleri geliştiriyor, üretiyor ve pazarlıyoruz. Bu nedenle Türkiye’nin en önemli projelerinde iş ortağı olarak yer alıyoruz” dedi.


Akçansa, ihracat bağlantılarını geliştiriyor


Akçansa için büyük önem taşıyan limancılık iş kolunun büyümeye devam ettiğini ve bu şekilde şirketin karlılığını artırmayı hedeflediklerini kaydeden Hacıkamiloğlu, açıklamasına şöyle devam etti: “Yabancı ortağımız HeidelbergCement’in katkısıyla ihracat pazarlarında önemli...