21 / 05 / 2024

Akçapınar İnşaat adres 

Akçapınar İnşaat adres 

Akçapınar İnşaat Emlak Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi'nin merkez nakli gerçekleştirildi. Akçapınar İnşaat Emlak Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi'nin merkezi Ataşehir'de yapıldı.

Çakıl Altyapı İnşaat Metal Tekstil Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Çakıl Altyapı İnşaat Metal Tekstil Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Beylikdüzü'nde 1 milyon TL sermaye bedeli ile Serdar Demir tarafından kuruldu.

Akıncı Dekorasyon İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Akıncı Dekorasyon İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Bağcılar'da 1 milyon TL sermaye bedeli ile Nursay Karkın tarafından kuruldu.

Bayraktar İnşaat Adres Ankara Evleri 50. yıla özel 50 ay vade fırsatıyla satışta!

Bayraktar İnşaat tarafından Ankara'da inşa edilen "Adres Ankara Evleri" şirketin 50. yılına özel 50 ay vade fırsatıyla satışa çıkarıldı. Proje kapsamında 2.486 adet konut inşa edilecek. İşte proje hakkında tüm merak edilenler...

Ak Gümüş İnşaat Lojistik İthalat İhracat Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ak Gümüş İnşaat Lojistik İthalat İhracat Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Büyükçekmece'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Özgür Hüseyin Gümüş tarafından kuruldu.

Kartalpınar İnşaat Metal Elektrik Kimya Oto Yedek Parça Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Kartalpınar İnşaat Metal Elektrik Kimya Oto Yedek Parça Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Ataşehir'de 400 bin TL sermaye bedeli ile Savaş Mutlubaş tarafından kuruldu.

Koçak Dekorasyon Otomotiv İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Koçak Dekorasyon Otomotiv İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Gaziosmanpaşa'da Berkay Koçak tarafından kuruldu.

Koçak Mimarlık İnşaat Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Koçak Mimarlık İnşaat Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Sancaktepe'de Mustafa Avcı ve Tansu Salih Edgüer ortaklığında kuruldu.

Ak Aktif Dekorasyon İnşaat Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Karanfilköy Şubesi açıldı!

Ak Aktif Dekorasyon İnşaat Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Karanfilköy Şubesi Beşiktaş'ta 10 bin TL sermaye bedeli ile Kadir Şenyurt tarafından açıldı.

Uzunoğlu Kompozit Ahşap Plastik İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Uzunoğlu Kompozit Ahşap Plastik İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Tuzla'da 50 bin TL sermaye bedeli ile İbrahim Uzunoğlu tarafından kuruldu.

Mtn Çap Yapı İnşaat Mimarlık Limited  Şirketi kuruldu!

Mtn Çap Yapı İnşaat Mimarlık Limited Şirketi Üsküdar’da  200 bin TL sermaye bedeli ile Emre Çapoğlu kuruldu.

Berkpınar İnşaat Tekstil Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Berkpınar İnşaat Tekstil Sanayi Ticaret Limited Şirketi  Zeytinburnu’nda  500 bin TL sermaye bedeli ile İsmet Berkpınar tarafından kuruldu.

Anubis Ahşap Yapı İnşaat Taahhüt Nakliye Otomotiv Ve Oto Kiralama Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Anubis Ahşap Yapı İnşaat Taahhüt Nakliye Otomotiv Ve Oto Kiralama Ticaret Limited Şirketi Ümraniye’de  50 bin TL sermaye bedeli ile Sinan Dayan tarafından kuruldu.

Maun Mimarlık Ahşap Ve İnşaat Limited Şirketi kuruldu!

Maun Mimarlık Ahşap Ve İnşaat Limited Şirketi Kartal’da 250 bin TL sermaye bedeli  ile Niyazi Kaya ve Ümit Kaya tarafından kuruldu.

Akçapınar İnşaat adres  Haberi

Akçapınar İnşaat adres 

Akçapınar İnşaat Emlak Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi'nin merkez nakli gerçekleştirildi. Akçapınar İnşaat Emlak Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi'nin merkezi Ataşehir'de yapıldı.

Akçapınar İnşaat Emlak Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi konusu:
-İnşaat taahhüt ve müteahhitlik işleri yapmak, resmi ve özel inşaatlar yapmak -Şirket ahşap, yarı ahşap ve betonarme toplu konut, özel konut, her türlü devlet inşaatları yapabilir. Kendi adına yapmış olduğu inşaatları pazarlayabilir. -Kat karşılığı mesken ve işyerleri inşaatları yapmak, sözleşmeler yapmak, bu mesken ve işyerlerinin tadilat ve montaj işleri, peyzaj ve çevre düzenlemelerini yapmak. -Yurt içi ve yurt dışında her türlü inşaat tesisat elektrik ve hafriyat konularında taahhütlerde bulunmak ve yerine getirmek Ve şirket anasözleşmesinde yazılı olan diğer işler...

Adres: Barbaros Mah.Al Zambak Sk. Varyap Merıdıan A...