12 / 05 / 2024

Akçapınar Plajı ihalesi

Akçapınar Plajı ihalesi

Muğla'da yer alan Ölüdeniz ve de Akçapınar Plajı'nın özel şirkete kiralanmasının ardından açılan dava sonucunda mahkeme, yürütmenin durdurulmasına hükmetti. Ölüdeniz ve Akçapınar Plajı ihalesinin yürütmesi durduruldu.

Ölüdeniz ve Akçapınar Plajı ihalesinin yürütmesi durduruldu!

Muğla'da yer alan Ölüdeniz ve de Akçapınar Plajı'nın özel şirkete kiralanmasının ardından açılan dava sonucunda mahkeme, yürütmenin durdurulmasına hükmetti. Ölüdeniz ve Akçapınar Plajı ihalesinin yürütmesi durduruldu.

TOKİ Başakşehir projesi yarın ihaleye çıkıyor! Kayabaşı'na 163 konutluk yeni proje geliyor!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Başakşehir Kayabaşı projesinin ihalesi yarın gerçekleştirilecek. Kayabaşı TOKİ projesinde 163 konut yer alacak.

A101’de erkek parfüm ve deodorant seti 120 TL’ye, ultra akıllı saat 650 TL’ye, plaj hasırı 40 TL’ye düştü!

A101’de 10 Haziran’da hangi ürünlerin indirime gireceği belli oldu. Buna göre, A101'de 10 Haziran Cumartesi günü erkek parfüm ve deodorant seti 120 TL’ye, ultra akıllı saat 650 TL’ye, plaj hasırı 40 TL’ye düştü. İşte A101 10 Haziran Cumartesi fiyat listesi...

Bandırma Belediyesi arazi satacak! İhalesi 1 Mart'ta!

Balıkesir İli Bandırma Belediye Başkanlığı, Balıkesir Bandırma Akçapınar Mahallesi'nde yer alan araziyi satışa çıkardı. Söz konusu ihale 1 Mart 2023 tarihinde gerçekleştirilecek.

Milli Emlak o ildeki 8 adet arsayı yüzde 20 indirim ve 24 ay taksitle satıyor! 25 bin TL'den başlayan fiyatlarla! 

Bilecik ili Bozüyük Milli Emlak Şefliği, Bilecik ili, Bozuyük ilçesi, Akçapınar, Aşağıarmutlu, Hamidiye, Yeniüreğil, Osmaniye, Yenidodurga ilçelerinde yer alan 8 adet arsayı yüzde 20 indirim ve 24 ay taksitle satıyor. İşte ayrıntılar...

Uşak'ta satılık arsa fırsatı! İhalesi yarın! 

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Milli Emlak Genel Müdürlüğü, Uşak ili, Banaz ilçesi İslam Mahallesi'nde bulunan arsayı satışa çıkardı. Yatırımcılar tarafından merakla beklenen satış ihalesi yarın saat 10:30'da gerçekleştirilecek.

Uşak Millet Bahçesi ihalesi 14 Ekim'de!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Uşak Millet Bahçesi projesinin ihalesini 14 Ekim 2021 tarihinde gerçekleştirecek.

TOKİ'den Uşak'a hükümet konağı müjdesi! İhalesi yarın!

Uşak ili, Eşme Hükümet Konağı İnşaatı ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi ihalesi yarın saat 14:30'da yapılacak.

TOKİ Uşak Karaağaç 729 konut ihalesi bugün!

Uşak İli Merkez İlçesi Karaağaç Mahallesi 729 Adet Konut ve 1 Adet Cami İnşaatı ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi (E- İhale) ihalesi bugün saat 10:00'da yapılacak.

TOKİ Uşak Merkez 729 konut ihalesi yarın!

Uşak İli Merkez İlçesi Karaağaç Mahallesi 729 Adet Konut ve 1 Adet Cami İnşaatı ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi (E- İhale) ihalesi yarın saat 10:00'da yapılacak.

Akçapınar İnşaat Emlak Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi'nin merkez nakli yapıldı!

Akçapınar İnşaat Emlak Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi'nin merkez nakli gerçekleştirildi. Akçapınar İnşaat Emlak Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi'nin merkezi Ataşehir'de yapıldı.

Kuzey Marmara Otoyolu Nakkaş-Başakşehir kesiminin müşavirlik ihalesi 12 Nisan'da!

Kuzey Marmara Otoyolu Nakkaş-Başakşehir kesiminin müşavirlik ihalesi 12 Nisan tarihinde yapılacak.

TOKİ Uşak 729 konut ihalesi 1 Nisan'da!

Uşak İli Merkez İlçesi Karaağaç Mahallesi 729 Adet Konut ve 1 Adet Cami İnşaatı ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi (E- İhale) ihalesi 1 Nisan 2021 tarihinde saat 14:00'te yapılacak.

Kaş’taki kaçak otel meclis gündeminde!

CHP Antalya Milletvekili Rafet Zeybek, Antalya Kaş'ta Çukurbağ Yarımadasında 3’üncü derece doğal sit alanı olan Hidayet Koyu’ndaki kaçak otel ve plaj işletmesini verdiği soru önergesi ile TBMM gündemine götürdü. 

Akçapınar Plajı ihalesi Haberi

Akçapınar Plajı ihalesi



Ölüdeniz ve Akçapınar Plajı'nın özel şirkete kiralanmasının ardından açılan dava sonucunda mahkeme, yürütmenin durdurulmasına hükmetti.


Muğla El Sanatları Ticaret ve Limited Şirketi adına avukat Umut Şimşek, 23 Mayıs'ta Muğla 1. İdare Mahkemesi'ne "Plajların özel sektöre kiralanmasının yürütmesinin durdurulması ve iptali" istemiyle dava açmıştı.


Şimşek, dilekçesinde, "Kiralamanın kamu yararına uygun olmadığı, Muğla Büyükşehir Belediyesinden mal kaçırma saikiyle hareket edildiği, taraflar arasındaki protokolün 2021 yılına kadar geçerli olduğunu" ileri sürerek ihalenin iptali, öncelikle de yürütmenin durdurulmasını istemişti.


Konuyu görüşen Muğla 1. İdare Mahkemesi, "Yürütmenin durdurulması" kararını verdi. Kararda, 15 gün içinde karşı tarafın savunmasını vermesi de...