11 / 05 / 2024

akçapınar plajları

akçapınar plajları

Muğla'da yer alan Ölüdeniz ve de Akçapınar Plajı'nın özel şirkete kiralanmasının ardından açılan dava sonucunda mahkeme, yürütmenin durdurulmasına hükmetti. Ölüdeniz ve Akçapınar Plajı ihalesinin yürütmesi durduruldu.

Ak Çağlayan Gayrimenkul Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ak Çağlayan Gayrimenkul Ticaret Limited Şirketi bugün Beylikdüzü'nde 100 bin TL sermaye bedeli ile Özkan Akpınar tarafından kuruldu.

Serpadoor Ahşap İmalat Ve İthalat İhracat Limited Şirketi kuruldu!

Serpadoor Ahşap İmalat Ve İthalat İhracat Limited Şirketi bugün Başakşehir'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Arzu Fırat tarafından kuruldu.

Hane Ahşap Dekorasyon Ve Mimarlık Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Hane Ahşap Dekorasyon Ve Mimarlık Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Ataşehir'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Hasan Büyükçakır tarafından kuruldu.

Meral Akşener'den çiftçilere müjde: Ödeyemediğiniz kredileri dert etmeyin!

İYİ Parti Lideri Meral Akşener, Karapınar'da bir vatandaşın endişesini dinledi. Kredilerin tahsil edileceği algısından dolayı insanların endişeli olduğunu belirten vatandaşa, Tarım Kredi Kooperatiflerinden alınan kredilerin yeniden yapılandırılacağını söyledi.

Bandırma Belediyesi arazi satacak! İhalesi 1 Mart'ta!

Balıkesir İli Bandırma Belediye Başkanlığı, Balıkesir Bandırma Akçapınar Mahallesi'nde yer alan araziyi satışa çıkardı. Söz konusu ihale 1 Mart 2023 tarihinde gerçekleştirilecek.

Rapor yayınlandı! Chromebook Gönderileri 2022'de çakıldı! 

Bir gün küresel elektronik gönderileri hakkında bazı güzel haberler paylaşacağız. Ne yazık ki bugün o gün değil. IDC, 4. Çeyrek ve 2022 yılının tamamı için dünya çapındaki tablet ve Chromebook sevkiyat raporunu yayınladı ve sonuçlar, akıllı telefon sevkiyat raporlarında gördüğümüzden çok da farklı d

Milli Emlak o ildeki 8 adet arsayı yüzde 20 indirim ve 24 ay taksitle satıyor! 25 bin TL'den başlayan fiyatlarla! 

Bilecik ili Bozüyük Milli Emlak Şefliği, Bilecik ili, Bozuyük ilçesi, Akçapınar, Aşağıarmutlu, Hamidiye, Yeniüreğil, Osmaniye, Yenidodurga ilçelerinde yer alan 8 adet arsayı yüzde 20 indirim ve 24 ay taksitle satıyor. İşte ayrıntılar...

En popüler akıllı telefon şirketleri belli oldu!

130 milyon kullanıcısı olan Google Play Store'un en büyük alternatiflerinden biri olan Uptodown, dünya çapında en popüler akıllı telefon şirketlerini bildirdi.

Sedoor Ahşap Ürünleri Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi İstanbul Şubesi açıldı!

Sedoor Ahşap Ürünleri Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi İstanbul Şubesi Başakşehir’de 100 bin TL sermaye bedeli ile Ercan Uğur tarafından açıldı.

Büyükçekmece Pınar Mahallesi kıyı şeridinin imara açılması geri çekildi!

İBB yönetiminin Büyükçekmece Pınar Mahallesi kıyı şeridini imara açması öneren teklifi, mecliste  AK parti ve MHP grupları tarafından verilen 'hayır' oyları ile geri çekildi. 

Diyarbakır Kayapınar'da tapu sorunu büyüyor!

Diyarbakır'ın Kayapınar ilçesi Peyas Mahallesi'nde gecekondu ve kaçak yapılaşmayı engellemek için yapılan imar revizyonları, Şehir Plancıları Odası’nın itirazları sonrasında durduruldu. Bölge sakinleri ise tapuları olmadığı için doğalgaz ve internetten faydalanamadıklarını söyledi.

Çınar Evim Yapı Gayrimenkul İnşaat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Çınar Evim Yapı Gayrimenkul İnşaat Ticaret Limited Şirketi Başakşehir’de 500  bin TL sermaye bedeli  ile Serkan Külekci tarafından kuruldu.

Mustafa Demir'den Yeşilpınar kentsel dönüşüm projesi eleştirisi!

AK Parti İstanbul Milletvekili Mustafa Demir, İstanbul Büyükşehir Belediyesi tarafından Eyüpsultan Yeşilpınar Mahallesi'nde başlatılan dönüşüm projesi ile ilgili açıklamalar yaptı.

akçapınar plajları Haberi

akçapınar plajları

Ölüdeniz ve Akçapınar Plajı'nın özel şirkete kiralanmasının ardından açılan dava sonucunda mahkeme, yürütmenin durdurulmasına hükmetti.


Muğla El Sanatları Ticaret ve Limited Şirketi adına avukat Umut Şimşek, 23 Mayıs'ta Muğla 1. İdare Mahkemesi'ne "Plajların özel sektöre kiralanmasının yürütmesinin durdurulması ve iptali" istemiyle dava açmıştı.


Şimşek, dilekçesinde, "Kiralamanın kamu yararına uygun olmadığı, Muğla Büyükşehir Belediyesinden mal kaçırma saikiyle hareket edildiği, taraflar arasındaki protokolün 2021 yılına kadar geçerli olduğunu" ileri sürerek ihalenin iptali, öncelikle de yürütmenin durdurulmasını istemişti.


Konuyu görüşen Muğla 1. İdare Mahkemesi, "Yürütmenin durdurulması" kararını verdi. Kararda, 15 gün içinde karşı tarafın savunmasını vermesi de...