02 / 05 / 2024

akçaray projesi son durum

akçaray projesi son durum

Kocaeli'de hayata geçirilen Akçaray Tramvay hattının 7 bin 400 metre uzunluğundaki ray montajında sona gelindi.

Kocaeli Akçaray'da ray bağlantıları yapılıyor!

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi tarafından Akçaray tramvay projesinde çalışmalar son sürat devam ediyor. Projede ray bağlantıları yapılıyor.

Kocaeli Akçaray'ın rayları monte ediliyor!

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi’nin ulaşıma ağına güç kazandıracak Akçaray tramvay projesinde çalışmalar ilerliyor. Hafız Binbaşı Caddesi’ndeki(Adliye önü) 300 metrelik kısımda 150 metrelik ray montaj işi tamamlandı.

Son dakika! AK Parti'den emeklilere ek zam açıklaması!

Emeklilerin merakla beklediği yeni zamlarla ilgili olarak AK Parti'den son dakika açıklaması geldi. AK Parti Grup Başkanı Abdullah Güler konu ile ilgili olarak yaptığı açıklamada "Etki analizleri, bütçe imkanları değerlendiriliyor" ifadelerini kullandı.

Emekliler dikkat! Kök maaşlara düzenleme sinyali! Maaşlar kademeli mi artacak? Ak Parti'den son dakika açıklaması! 

AK Parti milletvekili ve sosyal güvenlik uzmanı Kurt emekli maaş zammı ile ilgili bir son dakika açıklamasında bulundu. İşte ayrıntılar...

Yapılandırmayı bekleyenler dikkat! AK Parti’den son dakika açıklaması geldi!

Türkiye Cumhuriyeti tarihinin en kapsamlı ve taksitleri en uzun olan borç yapılandırmasında çalışmalar hızlandı. Devlete olan her türlü borçla ilgili yapılandırmayı düzenleyen çalışmayla ilgili AK Partiden son dakika açıklaması geldi!

Son dakika! Ak Parti’den açıklama geldi! EYT o gün çıkıyor!

EYT düzenlemesinde çalışmalar devam ederken, kapsama girecek milyonlarca vatandaş emeklilik için gün sayıyor.  EYT’nin ne zaman yasalaşacağına dair Ak Parti’den son dakika açıklaması gönüllere su serpecek.

Asgari ücret ve EYT’de açıklamaların ardı arkası kesilmiyor! AK Partili isim son açıklamayı yaptı

Milyonlarca insan asgari ücret ve EYT ile ilgili son karara odaklanmışken AK Parti hükümetinden de açıklamalar gelmeye devam ediyor. Son olarak bir açıklama da AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Jülide Sarıeroğlu’ndan geldi. İşte detaylar…

10 soruda TOKİ İstanbul Avrupa Yakası Başakşehir 2022 Sosyal Konut Projesi! Başakşehir Projesi’nde kaç konut yapılacak?

TOKİ Sosyal Konut Projeleri başvuruları bugün itibarı ile resmen başlamış bulunuyor. TOKİ 250 bin konut projeleri kapsamı bütününde İstanbul’da da yeni projeler yer alacak. Peki, TOKİ İstanbul Avrupa Yakası Başakşehir Projesi’nde kaç konut yapılacak ve nasıl vurulacak?

5 soruda TOKİ Uşak Sosyal Konut Projesi 2022! Uşak ucuz konut projesinde hangi ilçelerde kaç konut yapılacak...

TOKİ Uşak konut projesi merakla araştırılıyor. İşte Uşak ucuz konut projesinde hangi ilçelerde yapılacak kaç konut sayısı!

Altın fiyatları dibe çakıldı! Elinde 1 gram bile altını olanlar çabuk bakın! Son dakika altın fiyatları 31 Ağustos 2022

Son dakika altın fiyatları haftanın üçüncü işlem gününde de yakından takip ediliyor. Milyonlarca kişi bugün gram altın ne kadar? Çeyrek altın kaç lira? Sorularının yanıtlarını araştırıyor. Altın fiyatları resmen diba çakıldı. İşte son dakika atın fiyatları 31 Ağustos 2022...

AK Parti’den son dakika EYT açıklaması! Masada tek bir formül var! Bütün bildiklerinizi unutun

EYT ile ilgili son gelişmeler gelmeye devam ediyor. AK Parti iktidarından hemen hemen her gün Emeklilikte Yaşa Takılanlar ile ilgili açıklamalar gelmekte. İşte detaylar…

TOKİ Şanlıurfa Akçakale başvuruları 27 Ekim'de sona eriyor!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Şanlıurfa Akçakale projesi için son başvuru tarihi 27 Ekim olarak belirlendi.

Emlak Konut GYO Başakşehir projesi nerede?

Emlak Konut GYO Başakşehir projesi nerede sorusunun yanıtı haberimizde yer alıyor. İşte Emlak Konut GYO Başakşehir projesi nerede sorusunun yanıtı ve proje ayrıntıları...

Emlak Konut GYO Başakşehir projesi fiyat!

Emlak Konut GYO Başakşehir projesi fiyat bilgisi haberimizde yer alıyor. İşte Emlak Konut GYO Başakşehir projesi fiyat bilgisi ve proje ayrıntıları...

KİPTAŞ Referans Başakşehir Kentsel Dönüşüm projesinde sona gelindi!

KİPTAŞ Genel Müdürü Ali Kurt, 168 adet birimde devam eden Referans Başakşehir Projesi'nde gelinen son aşama hakkında sosyal medya üzerinden bilgi verdi. 

akçaray projesi son durum Haberi

akçaray projesi son durum


Kocaeli Büyükşehir Belediyesi tarafından kentte yapımı gerçekleştirilen Akçaray Tramvay hattı projesinin 7 bin 400 metre uzunluğundaki ray montajında sona gelindi. 75 metrelik son montaj çalışmasının ardından rayların montajı bitirilmiş olacak.


MONTAJDA SON 75 METRE


Ray montajı çalışmaları kapsamında güzergah üzerinde son 75 metrelik kısımda montaj çalışmaları devam ediyor. Merkez Bankası önünden Telekom binasına kadar bulunan kısımda yapılacak son montaj çalışmasının tamamlanmasıyla Seka Park ile Otogar arasında bulunan kısımda kesintisiz ray montajı tamamlanmış olacak.


EŞ ZAMANLI ÇALIŞMALAR


Raylar güzergaha monte edildikten sonra raylar arasındaki boşluklar kaynak yapılarak birbirine bağlanıyor. Hattın geometrisindeki son ayarların yapılmasıyla birlikte de iş tamamlanıyor. Öte yandan ray montajı işi ile kademeli olarak kataner direği montajı ve tel çekim işleri de yapılıyor.



Kocaeli Büyükşehir...