07 / 10 / 2024

Akçaray tramvay çalışmaları sürüyor

Akçaray tramvay çalışmaları sürüyor

Güzergahın geçtiği Yahya Kaptan Salkım Söğüt Caddesi ve Hanlı Sokak’ta altyapı çalışmaları devam ediyor. Çalışma ile yol ortasında bulunan altyapılar tramvay hattı geçeceği için yol kenarlarına alınıyor.

Başakşehir'deki kentsel dönüşüm çalışmalarına karşı çıkan vatandaş nöbet tutmaya başladı! İşte nedeni...

İstanbul Başakşehir Belediyesi'ne bağlı Şahintepe Mahallesi'nde hukuksuz yürütüldüğü iddia edilen kentsel dönüşüm çalışmalarına karşı vatandaş gece gündüz demeden nöbet tutmaya başladı.

Alibeyköy- Eminönü Tramvayı 2023'te tamam! 10,1 kilometrelik hatta çalışmalar tam gaz! 

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı (İBB) Ekrem İmamoğlu, Alibeyköy- Eminönü Tramvayı'nda çalışmaların 2023'te tamamlanacağını duyurdu. İşte ayrıntılar...

İstanbul Boğazı’nda mühürlenen kaçak inşaatta çalışmalar devam ediyor!

İstanbul Boğazı'nda son dönemde artan kaçak yapılaşmalara bir yenisi eklendi. Beşiktaş'taki yol yalısında sürdürülen yasa dışı inşaat şikayetlerin sonra mühürlendi fakat yalıda inşaat çalışmaları devam ediyor.

Kocaeli Kuruçeşme tramvay hattı imalat çalışmaları tamamlanıyor!

Kocaeli'nde Yahyakaptan ve Kuruçeşme’yi birbirine bağlayacak olan tramvay hattı projesinde çalışmalar hızlandı. Proje dahilinde imalat çalışmalarının büyük bölümü tamamlandı. 

Kocaeli Kuruçeşme tramvay hattı çalışmalarında son durum ne?

Kocaeli'nde Yahyakaptan ve Kuruçeşme’yi birbirine bağlayacak olan tramvay hattı projesinde çalışmalar Kurban Bayramı'na rağmen tüm hızıyla devam etti. 

Kocaeli Kuruçeşme tramvay hattında çalışmalar başladı!

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi tarafından inşa edilecek Kuruçeşme tramvay hattında çalışmalar başladı. 

Kartal Belediyesi'nin akıllı bina çalışmaları ülke ekonomisine katkı sağlıyor!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Kartal Belediyesi, akıllı bina çalışmaları ülke ekonomisine katkı sağlıyor...

Şanlıurfa Akçamescit kentsel dönüşüm çalışmalarında son durum ne?

Eyyübiye Belediyesi ve TOKİ ortaklığında Akçamescit bölgesinde 4 etaptan meydana gelen toplam 3000 konutun hedeflendiği kentsel dönüşüm alanında 1.etap çalışmaları hızla devam ediyor. 

Başakşehir Güvercintepe Gençlik Merkezi’ndeki hafriyat çalışmalarında sona gelindi!

Başakşehir Belediyesi, Güvercitepe Mahallesi’nde ilçe gençliğinin bütün ihtiyaçlarını giderecek yeni bir yaşam merkezi inşa ediyor. Güvercintepe Gençlik Merkezi’ndeki hafriyat çalışmaları tamamlandı.

Ahmet Aras: Kaçak yapılara karşı çalışmalarımız sürüyor!

Bodrum Belediye Başkanı Ahmet Aras yaptığı açıklamada Çevre ve Şehircilik Bakanlığı ile birlikte kaçak yapılara karşı net bir şekilde çalışmalarını sürdürdüklerini söyledi.

Bursa T2 tramvay hattında çalışmalar hızlandı!

Bursa Büyükşehir Belediyesi’nin raylı sistem projesi olan T2 tramvay hattında, ihaleyi kazanan firmaya yer teslimi yapılmasından sonra çalışmalar başladı.

Senegal'de Batılı firmaların kaçak imar çalışmaları tartışma yarattı!

Batılı firmaların kaçak imar çalışmalarının tartışıldığı bugünlerde, imar yasağına rağmen yabancı şirketlerin gelip otel ya da restoran inşa etmeye çalıştığı belirtildi...

Başakşehir Şehir Hastanesi'nin metro çalışmaları hızlanacak!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, 2 bin 500'ü aşkın yatak kapasitesine sahip Başakşehir Şehir Hastanesi'nin ikinci etabının da 20 Mayıs'ta açılacağını belirtti ve hastaneye gidecek metro çalışmalarının hızlanacağını kaydetti...

Akçaray tramvay çalışmaları sürüyor Haberi

Akçaray tramvay çalışmaları sürüyor

Güzergahın geçtiği Yahya Kaptan Salkım Söğüt Caddesi ve Hanlı Sokak’ta altyapı çalışmaları devam ediyor. Çalışma ile yol ortasında bulunan altyapılar tramvay hattı geçeceği için yol kenarlarına alınıyor. Proje kapsamındaki altyapı çalışmalarında içme suyu, yağmur suyu, doğalgaz ve elektrik hatları yeniden düzenleniyor.


300 METRE ALTYAPI ÇALIŞMASI

Doğalgaz hatlarına zarar gelmemesi için çalışmalar titizlikle yürütülüyor. Salkım Söğüt Caddesi’nde yoğunlaşan çalışmalar kapsamında yağmur suyu ve içme suyu uygulamaları yapılıyor. Şimdiye kadar 300 metre altyapı çalışması gerçekleştirildi. Altyapı çalışması nedeniyle trafiğe kapalı olan Salkım Söğüt Caddesi ve Hanlı Sokak’a ulaşım alternatif yollardan sağlanıyor. Ulaşıma kapalı olan cadde ve sokak üzerinde ikamet eden vatandaşlar Necip Fazıl, Sarı Mimoza ve Yağmur Sokak; Seymen Caddesi Bedesten Sokak, güzergahlarını kullanarak ulaşım sağlayabiliyor.


Kocaeli Gazetesi


Bu haber Özgür Kocaeli Gazetesi'nde şöyle yer...