05 / 05 / 2024

Akçasu Deresi üzerindeki cami yoğun ilgi görüyor

Akçasu Deresi üzerindeki cami yoğun ilgi görüyor

Akçasu Deresi’nin üzerine 1878’de Hacı Hüseyin Hüsnü tarafından yaptırılan cami, tavanı, ahşap korkuluklu mahfili ve ahşap minaresiyle özgünlüğünü koruyor. Cami, derenin üzerinde durduğu için turistler tarafından büyük ilgi görüyor.

Dolar fırladı, gümüş çakıldı! Gümüşe yatırım yapanlar dikkat! Bu rakamları görenler şaşkına döndü

Merkez Bankası faiz karaları hafta içi açıklandı. Kararın açıklanmasından sonra dolar/TL yükselişe geçerken altın ve gümüş fiyatları düşmeye başladı. Doların güçlenmesi ile emtia fiyatları üzerindeki baskı arttı. Dolar fırladı, gümüş ise çakıldı. Gümüşe yatırım yapanlar dikkat. Gümüş fiyatlarını gör

Gümüş dibe çakıldı! 20 doların altında...

Gümüş fiyatları üzerindeki baskı gittikçe devam ediyor. Gümüş dibe çakıldı. Ons fiyatı 20 doların altına düştü. Gümüşte son dakika...

Tarım sektörü buz kesti, çiftçi şaşkın! Fiyatları bir anda sert zemine çakıldı

Amerikan Merkez Bankası'nın faiz kararının emtia üzerindeki baskısı sürüyor. Tarım sektöründe de birçok ürünün fiyatı sert bir şekilde zemine çakıldı.

Diyarbakır Sur'da kaçak yapılar ortadan kaldırıldı!

Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi Sur ilçesinde yer alan millet bahçesi üzerindeki kaçak yapıların yıkımını gerçekleştirdi.

Bursa Uludağ’daki işletmenin kaçak bölümleri yıkıldı!

Çalışmalarına hız kesmeden devam eden Osmangazi Belediyesi, Uludağ yolu üzerindeki bir işletmenin kaçak olarak inşa edilen bölümlerini yıktı.

İnşaatta elektrik akımına kapılan işçi hayatını kaybetti!

Bursa'nın İnegöl ilçesinde, Kemalpaşa Mahallesi Bahçeler Sokak üzerindeki inşaatta çalışan İsmail Albayrak, kaçak elektrik akıma kapılıp hayatını kaybetti.

Muğla Gökbel'de kaçak ev furyası!

Dünyanın en iyi 10 plajı arasında yer alan İztuzu Plajının hemen üzerindeki Gökbel Mahallesinde kaçak inşaat furyası yaşanıyor. 

Safranbolu’da 17 tarihi ev restore edilecek!

Safranbolu’da Akçasu Dere Islahı Projesinin ardından bu bölgede bulunan tarihi evlerin restorasyonu ile ilgili projenin de protokolü imzalandı.

Konak Tramvayı Gazi Bulvarı çalışmaları 18 Eylül'de tamamlanacak!

Konak Tramvayı'nın imalat çalışmaları kapsamında bir kritik eşik daha aşılıyor. Şehitler Caddesi güzergahında yer alan Meles deresi üzerindeki karayolu köprüsünün inşaatı tamamlanıyor.

Diyarbakır Kayapınar'da kaçak yapıya geçit yok!

Diyarbakır Kayapınar Belediyesi bölgedeki kaçak yapılar geçit vermiyor. Belediyeye ait park alanı üzerindeki kaçak yapılar yıkıldı.

Diyarbakır Kayapınar Belediyesi kaçak yapılara göz açtırmıyor!

Park alanı üzerindeki kaçak yapıları tespit eden Kayapınar Belediyesi, park alanı üzerinde yapılan kaçak yapıları yıktı.

TOKİ Karabük Safranbolu Akçasu başvuru tarihleri!

TOKİ 192 konutluk Karabük Safranbolu Akçasu Mahallesi Alt Gelir Grubu kapsamında bulunan konutları satışa çıkarıyor.

TOKİ Karabük Safranbolu Akçasu Mahallesi 2017 başvuruları!

192 konutluk Karabük Safranbolu Akçasu Mahallesi Alt Gelir Grubu kapsamındaki 98 adet konut açık satışa sunulacak. Peki, TOKİ Karabük Safranbolu Akçasu Mahallesi 2017 başvuruları ne zaman?

Akçasu Deresi üzerindeki cami yoğun ilgi görüyor Haberi

Akçasu Deresi üzerindeki cami yoğun ilgi görüyor

Akçasu Deresi’nin üzerine 1878’de Hacı Hüseyin Hüsnü tarafından yaptırılan cami, tavanı, ahşap korkuluklu mahfili ve ahşap minaresiyle özgünlüğünü koruyor. İlçe Müftüsü İlyas Yılmaztürk, caminin dere üzerinde olmasının turistler tarafından da şaşkınlıkla karşılandığını söyledi.


Yeni...