02 / 05 / 2024

akçay barajı hes

akçay barajı hes

Bir yılı aşkın süredir faaliyette olan HES’te 31 Milyon Kilovat enerji üretildiğini açıklayan SASKİ Genel Müdürü Rüstem Keleş; Üretilen enerjinin toplam değeri yaklaşık 6 Milyon TL, dedi.

Memduh Aslan Akçay kimdir?

Fibabank Yönetim Kurulu Üyesi ve Kurumsal Yönetim Komitesi Üyesi Memduh Aslan Akçay kimdir? Memduh Aslan Akçay daha önce hangi görevlerde bulunmuştur? İşte Memduh Aslan Akçay'ın biyografisi...

Armağan Akçay Gayrimenkul Yatırım Hizmetleri Limited Şirketi kuruldu!

Armağan Akçay Gayrimenkul Yatırım Hizmetleri Limited Şirketi bugün Maltepe'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Armağan Akçay tarafından kuruldu.

Edremit Belediyesi Akçay hizmet binası kamulaştırıldı!

BALIKESİR'in Edremit ilçesinin Akçay mahallesindeki kiralık hizmet binası, kamulaştırılarak belediye mülküne dönüştürüldü.

Sakarya Akçay Barajı'nın inşaatı tamamlanıyor!

Kentin geleceğine yönelik en önemli yatırım olan Akçay Barajı projesinde geri sayımın başladığını dile getiren Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem Yüce, her yönüyle ilklerin projesi olacak Akçay Barajı’nın hem Sakarya’ya hem de Türkiye’ye büyük katkılar sağlayacağını ifade etti.

Exen Dekorasyon Yapı ve Mimarlık Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Exen Dekorasyon Yapı ve Mimarlık Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Pendik'te 100 bin TL sermaye bedeli ile Mehmet Akçay ve İsa Bekdaş ortaklığıyla kuruldu. 

Sapanca'da 6.1 milyon TL'ye icradan satılık gayrimenkul!

Sakarya İli, Sapanca İlçesi, Akçay Mahallesi'ndeyer alan gayrimenkul 6 milyon 197 bin 829 TL bedel ile icradan satışa çıkarıldı. 

Akçay Yapı İnşaat Hafriyat Nakliye Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Akçay Yapı İnşaat Hafriyat Nakliye Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Bahçelievler'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Muhammet Akçay tarafından kuruldu. 

Sakarya Akçay Barajı'nın inşaatı tamamlanıyor!

Sapanca Gölü’ne alternatif içmesuyu kaynağı olarak inşa edilen Akçay Barajı’nın inşaatı tamamlanıyor.

Manisa'da tescil edilen sit alanları TBMM gündeminde!

Son on yılda Manisa'da tescil edilen sit alanları meclis gündemine taşındı. MHP Manisa Milletvekili Erkan Akçay, konuya ilişkin yazılı soru önergesi hazırladı...

Son 5 yılda imara açılan mera sayısı TBMM'de!

Son beş yılda ülkemizdeki mera alanları miktarı ve kiraya verilen, imara açılan mera sayısı meclis gündemine taşındı. MHP Manisa Milletvekili Erkan Akçay, konuya ilişkin soru önergesi hazırladı...

Manisa'da riskli olduğu tespit edilen okullar TBMM'de!

Manisa'da okulların depreme dayanıklılığına ve riskli olduğu tespit edilen okullar meclis gündemine taşındı. Akçay sorularını Bakan Selçuk'a sordu...

Sakarya'da 6.1 milyon TL'ye icradan satılık fındık bahçesi!

Sakarya İli, Sapanca İlçesi, Akçay Mahallesi'nde yer alan fındık bahçesi vasıflı gayrimenkul 6 milyon 197 bin 829 TL bedel ile icradan satışa çıkarıldı. 

Akçay Barajı'nda sona doğru!

Sakarya Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi tarafından Sapanca Gölü'ne alternatif içme suyu kaynağı olarak Pamukova’nın Eskiyayla bölgesinde inşa edilen Akçay Barajı, yıl sonunda su tutmaya başlayacak.

akçay barajı hes Haberi

akçay barajı hes

Bir yılı aşkın süredir faaliyette olan HES’te 31 Milyon Kilovat enerji üretildiğini açıklayan  SASKİ Genel Müdürü Rüstem Keleş, “Üretilen enerjinin toplam değeri yaklaşık 6 Milyon TL. Yeni dönemde de enerji yatırımlarımız devam edecek. Belediyemizin enerji maliyetini düşüren yatırımlarımızla şehrimiz kazanmaya devam edecek” dedi.


Sakarya Büyükşehir Belediyesi tarafından Sakarya Nehri üzerine inşa edilen Hidroelektrik Santrali, bir yılı aşkın süredir enerji üretmeye devam ediyor. Santralin üretime başladığı 28 Kasım 2013 tarihinden bu güne kadar geçen süre içerisindeki üretim miktarını değerlendiren Sakarya Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi Genel Müdürü Rüstem Keleş, “Hidroelektrik Santralimiz bir yılı aşkın süredir enerji üretimine devam ediyor. Bu süre içerisinde tesisimiz toplan 31 Milyon kilovat enerji üretti. Üretilen enerjinin toplam değeri ise yaklaşık 6 Milyon TL” diye konuştu.



Yeni...