07 / 05 / 2024

Akçay Mahallesi Sağlık Evi

Akçay Mahallesi Sağlık Evi

Sapanca Belediyesi, ilçe merkezine uzak mahallelerden biri olan Akçay Mahallesi’nde inşasını sürdürdüğü Spor ve Kültür Merkezi alanının çevresinin tamamını dekoratif kalıp duvarlarla çevreledi.

Çakıroğlu Kent İnşaat Sağlık Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Çakıroğlu Kent İnşaat Sağlık Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Zeytinburnu'nda 1 milyon TL sermaye bedeli ile Selçuk Çakıroğlu tarafından kuruldu.

Tekno Global Sağlık Hizmetleri Anonim Şirketi kuruldu!

Tekno Global Sağlık Hizmetleri Anonim Şirketi bugün Beşiktaş'ta 240 bin TL sermaye bedeli ile Gökhan Akçay, Semih Şen ve AAA Danışmanlık Reklamcılık Medya Eğitim Teknoloji ortaklığında kuruldu.

Ak Yapılar Sağlık Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ak Yapılar Sağlık Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Ataşehir'de 13 milyon 16 bin TL sermaye bedeli ile Mesut Ağgül tarafından kuruldu.

Saçak Enerji İnşaat Turizm Lojistik Ve Sağlık Hizmetleri Sanayi Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Saçak Enerji İnşaat Turizm Lojistik Ve Sağlık Hizmetleri Sanayi Ticaret Anonim Şirketi bugün Bahçelievler'de 1 milyon 200 bin TL sermaye bedeli ile ARS Temizlik Hizmetleri İnşaat Sanayi ve Ticaret L., Bulut Mimarlık Mühendis İnşaat Turizm Taahhüt T., İştem Temizlik Hizmetleri Turizm ve İnşaat Sanayi

Yazıbaşı Köyü Sağlık Evi projesinin akıbeti TBMM'de!

Yazıbaşı Köyü Sağlık Evi projesinin akıbeti meclis gündemine taşındı. CHP'li Tutdere, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Türkiye Finans'tan sağlık çalışanlarının konut kredisi ödemelerine 6 ay öteleme! 

Türkiye Finans, koronavirüs önlemleri kapsamında sağlık çalışanlarına destek paketi hazırladı. Pakette, sağlık çalışanlarının devam eden konut kredileri 6 ay ötelenecek...

Silivri Akören Sağlık Ocağı'nın temeli atıldı!

İlçedeki çalışmalarına hız kesmeden devam eden Silivri Belediyesi, Akören Sağlık Ocağı'nın temelini attı.

Akçansa Sağlık ve Güvenlik Haftası boyunca her gün farklı etkinlikler gerçekleştirdi!

Türkiye’nin lider yapı malzemeleri şirketi Akçansa, ‘Akçansa Sağlık ve Güvenlik Haftası’ kapsamında kadrolu ve alt işveren çalışanlarının katılımıyla hafta boyunca sağlık ve güvenlik kültürünün gelişimini destekleyecek bazı faaliyetler gerçekleştirdi.

Bursa Vatan Mahallesi'ne yeni sağlık ocağı müjdesi!

Çalışmalarına devam eden Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Alinur Aktaş, Yıldırım ilçesine bağlı Vatan Mahallesi’nde lüks hastane konforunda sağlık ocağı yapılacağını müjdeledi.

Akçakoca'daki tarihi konak sağlık merkezi olacak!

Batı Karadeniz'in en önemli turizm merkezleri arasında yer alan Akçakoca'da, Tarihi Yukarı Mahalle'de yer alan konak, restore edilerek sağlık merkezi halinde getirilecek.

Isparta Sağlık Merkezi'nin inşaatı tam gaz!

Isparta Çayboyunda Emre Mahallesi köprüsü kavşağında hayata geçirilen Isparta Sağlık Merkezi'nin inşaatı son sürat devam ediyor.

Uşak Banaz'a dev sağlık kompleksi yapılacak!

Uşak'ta en büyük termal kaynakların yer aldığı Banaz ilçesi Hamamboğazı bölgesinde sağlık kompleksi yapılması için ilk adım atıldı.

Meram Belediyesi'nden 9 milyon TL'ye satılık sağlık tesisi!

Konya İli Meram Belediyesi, Aksinne Mahallesi'nde bulunan imar planında Özel Sağlık Tesisi Sahası olan gayrimenkulü satıyor. Gayrimenkulün satış bedeli ise 9 milyon TL.

Akçay Mahallesi Sağlık Evi Haberi

Akçay Mahallesi Sağlık Evi

Spor ve Kültür Merkezi binası etrafının tamamlanmasıyla, mahalle ortasında şık bir görünüme kavuşturulan merkez bina çalışmalarında önümüzdeki günlerde bina içi çalışmalarını da başlanacak.

Spor ve Kültür Merkezi ile bütünlük anlayışı içinde değerlendirilen mahalle kavşak düzenlemeleri çalışmaları konusunda, Akçay içi köprünün hemen girişinde bulunan Akçay Mahallesi Sağlık Evi’nin duvarları da beton duvarla çevreleniyor. Akçay Mahallesi’nde sosyal hayatı hareketlendirilecek yatırımlar konusunda bir açıklama yapan Sapanca Belediye Başkanı Doç. Dr. Aydın Yılmazer, ‘’Yaptığımız yatırımlarla ilçe merkezine en uzak konumda bulunan tüm mahallelerde sosyal hayatı canlandıracağız. Uzun yıllardan beri uzaklığı nedeniyle ve imkanların yetersizliği yüzünden ihmal edilen tüm mahallelerimize yaptığımız yatırımlarla yeni dönemde farkımızı hissettiriyoruz. Eskiden köy olan Akçay gibi yeni mahallelerimiz için sosyal ve spor alanlarındaki yatırımlarımız hız kesmeden devam edecek’’ diyerek, düşüncelerini...