21 / 07 / 2024

akdağmadeni altyapı çalışması

akdağmadeni altyapı çalışması

Yozgat Akdağmadeni Belediye Başkanı Suphi Daştan, altyapı çalışmalarının hızla devam ettiği 25 bin 600 kişi nüfusluk Akdağmadeni ilçesinin marka bir kent olma yolunda hızla ilerlediğini belirtti..

Bakan Uraloğlu açıkladı! Sorgun ve Akdağmadeni YHT gar binaları açılıyor

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Uraloğlu, Ankara-Sivas YHT hattına hizmet verecek olan Sorgun ve Akdağmadeni YHT garlarının tamamlanarak hizmete hazır hale getirildiğini ve 13 Mart 2024 Çarşamba günü hizmete alınacağını açıkladı.

Eminönü-Alibeyköy Tramvay Hattı için altyapı çalışması!

Eminönü-Alibeyköy Tramvay altyapı taşıma çalışması nedeniyle Atatürk Caddesi ile Yavuz Selim Köprüsü Kavşağı pazartesi gününden itibaren 30 gün süreyle trafiğe kapatılacak.

Gebze-Halkalı hattının çalışmasını etkileyecek hiçbir eksiklik yok!

Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı Altyapı Yatırımları Genel Müdürü Necdet Sümbül, "Yarın açılacak Gebze-Halkalı hattıyla ilgili iddiaların doğru olmadığını, bu hattın çalışmasını etkileyecek hiçbir eksikliğin olmadığını belirtmek istiyoruz." diye açıklama yaptı. 

Kars-Iğdır-Nahçivan demir yolu hattı için ön etüt çalışması!

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Mehmet Cahit Turhan, Kars-Iğdır-Nahçivan Demiryolu Projesi için ön etüt çalışması başlattıklarını açıkladı. 

AUSDER'den Şehirlerin Akıllı Ulaşım Endeksi çalışması!

Intertraffic İstanbul 9. Uluslararası Altyapı, Trafik Yönetimi, Yol Güvenliği ve Park Sistemleri Fuarı dün başladı. Akıllı Ulaşım Sistemleri Derneği AUSDER, ‘Şehirlerin Akıllı Ulaşım Endeksi’ çalışmasını ilk kez fuarda tanıttı.

İzmir Karşıyaka'daki altyapı çalışmasına vatandaş tepkili!

İzmir Karşıyaka'da altyapı çalışmaları çarşıyı etkiledi. Çalışmalar çarşıdaki yollara zarar verdi. Halk olaya tepki gösterdi.

Beyoğlu ve İstiklal'de altyapı çalışması başladı!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi, Beyoğlu ve İstiklal Caddesi'nde altyapı, çevre düzenleme ve tramvay raylarını yenileme çalışması başlattı.

Antalya Kepez'de örnek altyapı çalışması yapılıyor!

Kepez Belediyesi, kentsel dönüşüme yönelik imar revizyonu hazırladığı mahallelerde Türkiye’ye örnek olacak bir alt yapı çalışmasını uygulamaya hazırlanıyor.

Tokat Erbaa'da altyapı çalışmaları başladı!

Erbaa Belediyesi, Karşıyaka Mahallesi’nde kanalizasyon sorununun giderilmesi için altyapı çalışması başlattı. Erbaa’nın köy iken ilçe merkezine bağlanan mahallelerinden biri olan Karşıyaka Mahallesi’nde kanalizasyon alt yapı çalışması başladı.

Antalya Kumluca'da altyapı çalışmaları başladı!

Antalya Büyükşehir Belediyesi, Kumluca Belediyesi işbirliğiyle Güzören-Karagöl yaylası yolunda asfalt öncesi altyapı çalışması başlattı.

Aksaray Yavuz Sultan Selim Mahallesin'de asfalt çalışması başlatıldı!

Aksaray Belediyesi, Fen İşleri Müdürlüğüne bağlı ekipler, Yavuz Sultan Selim Mahallesindeki tüm sokaklarına asfalt çalışması başlattı. Aksaray Belediye Başkanı Haluk Şahin Yazgı, belediye olarak altyapısı biten ve asfaltlanması gereken yolların düzenleneceğini belirtti.

Akdağmadeni Kent Meydanı istimlak çalışmaları tamamlandı!

Akdağmadeni Belediye Başkanı Suphi Daştan, Kent Meydanı projesinin istimlak çalışmalarının sonuncusunu da tamamladıklarını bildirdi. Daştan, 4 katlı binanın yıkılarak projeye dahil edilebilmesi için 402 bin TL istimlak bedeli ödendiğini söyledi.

Yozgat Akdağmadeni'ne 250 kişilik konferans salonu yapılıyor!

Akdağmadeni Belediye Başkanı Suphi Daştan, yapımı devam eden 250 kişilik konferans salonu inşaatında incelemelerde bulundu. Daştan, "250 kişilik konferans ve sinema salonunun inşaat çalışmalarının hızla devam ettiğini söyledi.

akdağmadeni altyapı çalışması Haberi

akdağmadeni altyapı çalışması

Akdağmadeni Belediye Başkanı Suphi Daştan, değişimde ve gelişimde öncü olup yüksek yaşam kalitesi sunmak için çalıştıklarını söyledi. İlçedeki çalışmaların tüm hızıyla devam ettiğini belirten Daştan, "Marka bir kent olma yolunda hızla ilerliyoruz" dedi. 


Daştan, 25 bin 600 kişinin yaşadığı Akdağmadeni hakkında bilgi verirken, "İlçemiz cennetten bir köşedir. Tarih boyunca farklı uygarlıklara ev sahipliği yapan Akdağmadeni'nin geçmişi; M.Ö. 2000'li yıllara kadar uzanır" diye konuştu. 


Alt yapı çalışmaları


İlçede belediye tarafından gerçekleştirilen projeleri anlatan Daştan, şunları kaydetti: "Altyapı çalışmalarımız son hızla devam etmektedir. 2004 yılına kadar 26 kilometre olan kanalizasyon hattı; 2004 ve 2012 yılları arasında belediyemiz tarafından yapılan çalışmalar sonucu 84 kilometre kanalizasyon hattı yapılmış ve toplamda 110 kilometre uzunluğa ulaşmıştır. 


Su sorunu ortadan kalktı 2004 yılından önce ilçemiz içme suyu saniyede 37 litre...