04 / 05 / 2024

Akdağmadeni Büyük Meydan Projesi hayata geçiyor

Akdağmadeni Büyük Meydan Projesi hayata geçiyor

Yozgat Akdağmadeni Belediyesi’nin Kent Meydanı projesi kapsamında istimlak çalışmaları sürüyor. 600 bin TL'ye istimlak edilen 3 katlı bina yıkılarak meydanda yeni düzenlemeler yapılacak. İşte ayrıntılar...

Konya'nın en büyük millet bahçesi ve Meydan Evleri projesi hızla yükseliyor!

Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay, Meram Millet Bahçesi ve Meydan Evleri projesinin inşaat çalışmalarının hızla devam ettiğini açıkladı. 

KİPTAŞ'tan büyük fırsat! 18 taksitle 19 dükkan satacak! 

İstanbul Büyükşehir Belediyesi iştiraki KİPTAŞ, yeni dönemde Tuzla’da hayata geçirdiği Meydan Evler ve Aydınlık Evler sosyal konut projelerinde yer alan 19 cadde dükkânı satışa çıkarıyor...

TMMOB'dan Samsun Büyükşehir'in kentsel dönüşüm planına tepki!

Samsun Büyükşehir Belediyesi’nin Cumhuriyet Meydanı’nda ve Site Cami çevresinde hayata geçireceği kentsel dönüşüm çalışmasına ilişkin mülk sahiplerinden belediyeye itirazlar gelmeye devam ediyor.

Tekirdağ Süleymanpaşa Büyük Meydan Projesi için yıkım başladı!

Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi, il genelinde tarihi yapıları restore ederek şehre kazandırıyor. Restorasyon çalışmaları kapsamında "Süleymanpaşa Büyük Meydan Projesi" çerçevesinde 3. ve son aşama olan Telekom binasının yıkım çalışmaları tamamlandı.

Bağcılar, İstanbul'un en büyük meydanına kavuşacak!

AK Parti Belediye Başkanı Lokman Çağırıcı üçün dönem için hazırladığı projelerini anlattı. Çağrıcı, Bağcılar'ın İstanbul'un en büyük meydanına sahip olacağını söyledi.

Büyükçekmece'ye metrobüs müjdesi!

Tepecik Meydanı'nda halka hitap eden AK Parti İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Binali Yıldırım, Büyükçekmece'de ulaşım ve trafik sorununu çözeceklerini açıkladı.

Avrupa'nın en büyük Simit Sarayı Leicester’da açıldı!

Simit Sarayı, Avrupa'daki en büyük mağazasını dünyanın en önemli turizm merkezlerinden biri olan Londra Leicester Meydanı’nda açtı.

Recep Akdağ: Büyük depreme hazırlanıyoruz!

Başbakan Yardımcısı Recep Akdağ, İstanbul’da beklenen büyük depreme ilişkin hazırlıkları anlattı.

Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi yeni kent meydanı inşa ediyor!

Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi, vatandaşların sosyal, kültürel ve ticari amaçlarla kullanması için Kayapınar ilçesinde yepyeni bir kent meydanı inşa edecek.

Ordu Ulucami'ye büyükşehir dokunuşu!

Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Enver Yılmaz, yaptığı açıklamada kentteki Ulu Camii etrafında meydan düzenlemesi ve kapalı otopark projesi uygulayacaklarını belirtti.

Bursa Kent Meydanı'nda büyük dönüşüm!

Kent meydanının batı kısımda kalan bölümün dönüşüm çalışmaları Osmangazi Belediyesi tarafından sürdürülürken, Bursa Büyükşehir Belediyesi de meydanın güney ve doğu yakasındaki 2. Etap proje alanındaki çalışmalara başladı.

Büyükçekmece'de 23 mahallede 95 toplanma alanı belirlendi!

Büyükçekmece'de olası depreme karşı çalışmalar sürüyor. Bu çerçevede toplanma alanları belirlendi. 23 mahallede 95 park alanı ve meydan tespit edildi.

Selçuk Özdağ'dan büyükşehirlere demokrasi meydanı önerisi!

AK Parti Manisa Milletvekili ve FETÖ/PDY Darbe Girişimi Meclis Araştırma Komisyonu Başkanvekili Selçuk Özdağ, büyükşehirlere 'demokrasi meydanı' kurulmasını önerdi.

Akdağmadeni Büyük Meydan Projesi hayata geçiyor Haberi

Akdağmadeni Büyük Meydan Projesi hayata geçiyor
Yozgat Akdağmadeni Belediyesi’nin Kent Meydanı projesi kapsamında istimlak çalışmaları sürüyor.


Akdağmadeni Belediyesi Kent Meydanı ve Kapalı Otopark projesinin devamı niteliğinde olan cami çevresi ve konferans salonu projesi kapsamında 3 katlı bina istimlak edildi. Akdağmadeni Belediye Başkanı Suphi Daştan, Kent Meydanında kısa zaman içerisinde köklü değişikliklere imza attıklarını belirterek, “Son olarak yapımı devam etmekte olan çok amaçlı konferans salonu yanında bulunan 556 metrekare arsa ve üzerinde bulunan 3 katlı binayı ilçemize yakışan yatırımları gerçekleştirebilmek için mahkemenin vermiş olduğu kararla, belediyemizin öz kaynakları ile 600 bin TL karşılığında kamulaştırdık” dedi.


Belediye kaynaklarıyla istimlak çalışmalarının devam ettiğini ifade eden Daştan, “Akdağmadeni halkına en iyisini sunabilmenin azim ve heyecanıyla projelendirdiğimiz çalışmalarımız neticesinde kent meydanımız bugün ki düzenli görünümüne kavuşmuştur. Yapılan bu istimlakla beraber kent meydanı...