29 / 04 / 2024

akdağmadeni yeni belediye binası

akdağmadeni yeni belediye binası

Akdağmadeni Belediyesi tarafından yapılan yatırımlar bir bir tamamlanıyor. Akdağmadeni Belediyesi'nin kendi öz kaynaklarıyla yaptığı Belediye Hizmet Binası ve Terminal Binasında sona yaklaşıldı. Hizmet binası ve terminal binasının bitme noktasına geldi.

Bakan Uraloğlu açıkladı! Sorgun ve Akdağmadeni YHT gar binaları açılıyor

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Uraloğlu, Ankara-Sivas YHT hattına hizmet verecek olan Sorgun ve Akdağmadeni YHT garlarının tamamlanarak hizmete hazır hale getirildiğini ve 13 Mart 2024 Çarşamba günü hizmete alınacağını açıkladı.

10 soruda TOKİ Yozgat Akdağmadeni!

TOKİ Yozgat Akdağmadeni 2022 projesi tüm detaylarıyla açıklandı. Peki, TOKİ Yozgat Akdağmadeni’nde kaç sosyal konut yapılacak? TOKİ Yozgat Akdağmadeni’nde inşa edilecek konutların fiyatları ne kadar? İşte tüm ayrıntılarıyla 10 soruda TOKİ Yozgat Akdağmadeni sosyal konut projesi...

New York Belediye Başkanı Eric Adams maaşını Bitcoin olarak istiyor!

ABD'nin New York kentinin yeni belediye başkanı Eric Adams, maaşının Bitcoin olarak ödenmesini talep ediyor. 

Çorum Belediyesi'nin yeni belediye binası inşaatı yarım kaldı!

Çorum Belediyesi eski başkanı Muzaffer Külcü döneminde, 2017'de yapıma başlanan ve toplam 65 milyon TL bedelli yeni belediye binası ve hizmet kampüsü inşaatının da yarıda kaldığı öğrenildi.

Kocaeli Kandıra yeni belediye binası Kocaeli Üniversitesi'ne mi tahsis edilecek? 

Kocaeli Kandıra Belediye Meclisi'nin Mart ayı oturumunda, yeni belediye binasının Kocaeli Üniversitesi'ne tahsis edilme talebi gündeme alındı. 

İzmir Karaburun'da SGK arazisine yeni belediye binası mı yapılacak?

İzmir'in Karaburun Belediyesi, ilçe merkezinde yer alan ve imar planlarında “Kamu alanı” olarak görünen SGK'ya ait 4 dönümlük eski cezaevi arazisine yeni belediye binası yapmak amacıyla harekete geçti. 

Başakşehir’in çevreci ve akıllı belediye binası 29 Ekim’de açılacak!

Başakşehir’in yeni belediye binasında çalışmalar hızla devam ediyor. Çevreci ve akıllı belediye binasının 29 Ekim tarihinde açılacağı duyuruldu.

Cizre Belediyesi yeni binası için gün sayıyor!

Şırnak'ın Cizre ilçesinde inşa edilen yeni belediye hizmet binası yakın zamanda hizmete açılacak. 

Nuh'un Gemisi görünümlü Şırnak Belediye hizmet binası hizmete açıldı!

Şırnak'ta Nuh'un Gemisi şeklinde hayata geçirilen 6 katlı yeni belediye binası, hizmete açıldı.

Yozgat Akdağmadeni TOKİ projesi satışa çıktı!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Yozgat Akdağmadeni orta gelir grubu projesi için başvurular bugün itibariyle başladı.

TOKİ Yozgat Akdağmadeni alt gelir başvuruları başladı!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Yozgat Akdağmadeni projesi bugün itibariyle satışa çıktı.

Alanya’nın yeni belediye binası 210 günde tamamlanacak!

Alanya Belediyesi’nde yeni hizmet binası mutluluğu yaşanıyor. 2 yıl önce temeli atılan bina hakkında hukuki süreç tamamlandı.

Fatsa Belediyesi'nin yeni binası yıl sonuna bitiyor!

Fatsa Belediye Başkanı İbrahim Etem Kibar, yeni belediye hizmet binası inşaatı için yüklenici firmaya ek süre verildiğini ve yıl sonuna kadar binayı...

akdağmadeni yeni belediye binası Haberi

akdağmadeni yeni belediye binası


Akdağmadeni Belediyesinin kendi öz kaynaklarıyla yaptığı Belediye Hizmet Binası ve Terminal Binasında sona yaklaşıldı. Akdağmadeni Belediye Başkanı Suphi Daştan, belediyenin kendi öz kaynaklarıyla yaptığı hizmet binası ve terminal binasının bitme noktasına geldiğini söyledi. Özellikle belediye hizmet binasının yeterli olmadığından dolayı hizmet kalitesini artırmak amacıyla yeni hizmet binası inşa ettiklerinde ve yakın bir zamanda binayı hizmete açacaklarını belirten Daştan, "Gerek hükümet yatırımları olsıın gerekse belediye yatırımlarıyla ilçemiz bir şantiyeye dönüştü. Geldiğimiz günden bu yana hiçbir zaman mazeret üretmedik ve ilçe halkı için çalıştık. İlçemizi yeniden inşa ettik. Okullar yenileniyor. 4 yıllık meslek yüksek okulumuz yükseliyor, TOKİ inşaatı bitme aşamasına geldi. Terminal binamız bitme aşamasında. Tekke Mesire alanı inşaatı sürüyor.  Mahalle aralarında parke taş çalışmalarımız sürüyor. Sosyal belediyecilik anlamında güzel işlere...