04 / 05 / 2024

Akdağmadeni

Akdağmadeni

Yozgat Akdağmadeni Belediyesi’nin Kent Meydanı projesi kapsamında istimlak çalışmaları sürüyor. 600 bin TL'ye istimlak edilen 3 katlı bina yıkılarak meydanda yeni düzenlemeler yapılacak. İşte ayrıntılar...

Bakan Uraloğlu açıkladı! Sorgun ve Akdağmadeni YHT gar binaları açılıyor

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Uraloğlu, Ankara-Sivas YHT hattına hizmet verecek olan Sorgun ve Akdağmadeni YHT garlarının tamamlanarak hizmete hazır hale getirildiğini ve 13 Mart 2024 Çarşamba günü hizmete alınacağını açıkladı.

Lucas Hafriyat Nakliye İnşaat Malzemeleri Oto Yedek Parça Madeni Yağ Sanayi Ve Ticaret Limited kuruldu!

Lucas Hafriyat Nakliye İnşaat Malzemeleri Oto Yedek Parça Madeni Yağ Sanayi Ve Ticaret Limited Esenyurt'ta 450 bin TL sermaye bedeli ile Mahmut Şanlı tarafından kuruldu.

Aks Madeni Yağ Oto Yedek Parça İnşaat Malzemeleri Hafriyat Nakliye Sanayi Ve Ticaret Ltd.Şti. kuruldu!

Aks Madeni Yağ Oto Yedek Parça İnşaat Malzemeleri Hafriyat Nakliye Sanayi Ve Ticaret Ltd.Şti. bugün Bakırköy'de 450 bin TL sermaye bedeli ile Mahmut Şanlı tarafından kuruldu.

Koza Altın, yeni cevher madeni açıyor!

Türkiye'nin önemli maden şirketleri arasında yer alan Koza Altın İşletmeleri A.Ş., yeni bir cevher madeni açmak için resmi başvuruyu yaptı. 

Hsyn Hafriyat Nakliye Oto Yedek Parça Madeni Yağ Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Hsyn Hafriyat Nakliye Oto Yedek Parça Madeni Yağ Ticaret Limited Şirketi Esenyurt'ta 400 bin TL sermaye bedeli ile Hüseyin Bozkurt tarafından kuruldu.

Bozkurt Hafriyat Nakliye Oto Yedek Parça Madeni Yağ Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Bozkurt Hafriyat Nakliye Oto Yedek Parça Madeni Yağ Ticaret Limited Şirketi bugün Ataşehir'de 450 bin TL sermaye bedeli ile Hüseyin Bozkurt tarafından kuruldu.

Sky Hafriyat Nakliye Oto Yedek Parça Madeni Yağ Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Sky Hafriyat Nakliye Oto Yedek Parça Madeni Yağ Ticaret Limited Şirketi bugün Başakşehir'de 450 bin TL sermaye bedeli ile Hüseyin Bozkurt tarafından kuruldu.

Madeni paralarda beklenmedik gelişme! Artık 25, 50 kuruş ve 1 TL geçerli olmayacak mı?

Türkiye'de yaşanan enflasyon madeni paraları da etkiliyor. Bozuk para kullanımında farklılık olabileceği düşünülüyor. 25 ve 50 kuruşla birlikte 1 TL madeni paralarındaki son gelişmeler tereddüde düşürdü.  25,50 kuruş ve 1 TL madeni paralarının kullanılıp kullanılmayacağı konusundaki gelişmeler…

Koza Altın, Kayseri'de altın madeni için 21 Milyon TL'lik yatırım gerçekleştirdi!

Koza Altın İşletmeleri, Kayseri'de 21 milyon TL bedelle yeni altın madeni ruhsat sahası satın aldı. Şirket, madencilik portföyünü genişletmeye devam ediyor.

Madeni para sorununa yeni çözüm! Ödemelerde yeni dönem başlıyor!

​​​​​​​Darphane’nin madeni para üretimi bu yıl başından bugüne kadar azalmaya devam ederken piyasada madeni para sıkıntısını da gündeme getirdi. Yalnızca bozuk para değil 5 TL, 10 TL ve 20 TL’lik banknot bulmanın da zorlaştığını söyleyen esnaflar, müşterilerinden kredi kartı ile ödeme talep etmeye b

Paramız pul olunca piyasada bozuk para da kalmadı! Madeni parada kıtlık var!

Yüksek enflasyon nedeniyle paramız pul olsa da küçük esnaf piyasada madeni para sıkıntısı yaşandığından şikayet ediyor. Madeni paralarda; bakır, çinko ve nikel fiyatlarındaki artışlar nedeniyle üretim maliyetinin kendi değerini aştığı belirtiliyor.

Bilecik’ten ‘altın’ müjdesi! 109 ton rezerve sahip altın madeni açıldı!

Cumhurbaşkanı Erdoğan tarafından Söğüt Altın Madeni Tesis Açılışı ve İlk Altın Dökümü töreninde müjdeyi verdi. 109 ton rezervli altın madeninin açılışını gerçekleştiren Erdoğan, bu tesisin, ilk etapta yıllık 2,5 tona kadar altın üretme kapasitesine sahip olacağını açıkladı.

Akdağ Dekorasyon Ve İnşaat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Akdağ Dekorasyon Ve İnşaat Ticaret Limited Şirketi Tuzla'da 50 bin TL sermaye bedeli ile Züleyha Aktaş tarafından kuruldu.

Akdağmadeni Haberi

Akdağmadeni
Yozgat Akdağmadeni Belediyesi’nin Kent Meydanı projesi kapsamında istimlak çalışmaları sürüyor.


Akdağmadeni Belediyesi Kent Meydanı ve Kapalı Otopark projesinin devamı niteliğinde olan cami çevresi ve konferans salonu projesi kapsamında 3 katlı bina istimlak edildi. Akdağmadeni Belediye Başkanı Suphi Daştan, Kent Meydanında kısa zaman içerisinde köklü değişikliklere imza attıklarını belirterek, “Son olarak yapımı devam etmekte olan çok amaçlı konferans salonu yanında bulunan 556 metrekare arsa ve üzerinde bulunan 3 katlı binayı ilçemize yakışan yatırımları gerçekleştirebilmek için mahkemenin vermiş olduğu kararla, belediyemizin öz kaynakları ile 600 bin TL karşılığında kamulaştırdık” dedi.


Belediye kaynaklarıyla istimlak çalışmalarının devam ettiğini ifade eden Daştan, “Akdağmadeni halkına en iyisini sunabilmenin azim ve heyecanıyla projelendirdiğimiz çalışmalarımız neticesinde kent meydanımız bugün ki düzenli görünümüne kavuşmuştur. Yapılan bu istimlakla beraber kent meydanı...