03 / 05 / 2024

Akdeniz 2016 kentsel dönüşüm

Akdeniz 2016 kentsel dönüşüm

Akdeniz Belediyesi Eşbaşkanı Fazıl Türk, 4 mahallede bazı alanları kapsayan kentsel dönüşüm projesiyle ilgili toplantı yaptı.

Mersin Akdeniz'de kentsel dönüşüm müjdesi: Çay Mahallesi’ndeki 330 konutluk yeni proje onaylandı!

Akdeniz Belediye Başkanı M. Mustafa Gültak, Mersin Akdeniz için yeni bir kentsel dönüşüm müjdesini verdi. İşte Gültak'ın o açıklaması...

Mersin Akdeniz kentsel dönüşümle yenileniyor!

Mersin'in Akdeniz ilçesinde kentsel dönüşüm çalışmaları için düğmeye basıldı. Akdeniz Belediye Başkanı Mustafa Gültak kentsel dönüşüm çalışmalarına yönelik açıklamalarda bulundu.

Mersin Akdeniz'de kentsel dönüşüm sevinci!

Milliyet Gazetesi köşe yazarlarından Eren Aka bugünkü köşe yazısında Mersin Akdeniz'de hayata geçen kentsel dönüşüm çalışmalarını kaleme aldı. 

Mersin Akdeniz'de yerinde kentsel dönüşüm çalışmaları başladı! 

Mersin'in Akdeniz ilçesinde bölge sakinleri tarafından uzun süredir beklenen kentsel dönüşüm çalışmaları başladı. Bölge sakinleri çalışmalardan çok memnun. 

Mersin Akdeniz'de kentsel dönüşüm çalışmaları başladı!

TOKİ, Mersin'in Akdeniz ilçesinde toplu konut inşaatı için çalışmalara başladı. Proje dairende 415 dairenin yıkımına başlandı.

Mersin Akdeniz kentsel dönüşüm projesi yıl sonuna kadar teslim edilecek!

Mersin'de gerçekleştirilen toplu açılış töreninde konuşan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Akdeniz ilçesi Çay Mahallesi'nde kentsel dönüşüm projesinin yıl sonuna kadar vatandaşlara teslim etmeyi planladıklarını dile getirdi.

Mersin Akdeniz'de altyapı sorununun çözümü kentsel dönüşüm!

Mersin'de Akdeniz Belediye Başkanı Mustafa Gültak, ilçedeki imar ve altyapı sorunlarının kentsel dönüşüm ile çözüleceğini dile getirdi. 

Mersin Akdeniz'de kentsel dönüşüm çalışmaları hızlandı!

Mersin'e bağlı Akdeniz'de kentsel dönüşüm çalışmaları hız kazandı. Çalışmaları yakından takip eden Akdeniz Belediye Başkanı Mustafa Gültak çalışmalarda son durum hakkında bilgi verdi. 

Mersin Akdeniz kentsel dönüşüm projesi 27 Ağustos'ta ihaleye çıkıyor!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Mersin Akdeniz kentsel dönüşüm projesinin ihalesini 27 Ağustos tarihinde gerçekleştirecek.

Mersin Akdeniz'de kentsel dönüşüm çalışmaları tam gaz!

Mersin'e bağlı Akdeniz'de kentsel dönüşüm çalışmaları tüm hızıyla devam ediyor. Akdeniz Belediye Başkanı Mustafa Gültak, kentsel dönüşüm çalışmaları hakkında bilgi verdi.

Mersin Akdeniz'de kentsel dönüşüm çalışmaları başladı!

Mersin Akdeniz Belediye Başkanı Mustafa Gültak, ilçe halkının uzun süredir beklediği kentsel dönüşüm çalışmalarının başladığını açıkladı.

Mersin Akdeniz'de kentsel dönüşüm engelleniyor mu?

Mersin'in Akdeniz ilçesinde hayata geçirilmesi planlanan kentsel dönüşüm için çalışmalar başladı. Akşam Gazetesi'nden Emin Pazarcı, bugünkü köşe yazısında kentsel dönüşüm çalışmaları kaleme aldı. 

Akdeniz Roman Dernekleri Federasyonu'ndan kentsel dönüşüm çağrısı!

Türkiye Romanları Avrupa Konseyi Delegesi ve Akdeniz Roman Dernekleri Federasyonu Başkanı Ali Daylam, Mersin'de hayata geçecek kentsel dönüşüm projeleri için yatay mimarinin tercih edilmesi için çağrıda bulundu.

Akdeniz 2016 kentsel dönüşüm Haberi

Akdeniz 2016 kentsel dönüşüm

Akdeniz Belediyesi Eşbaşkanı Fazıl Türk, 4 mahallede bazı alanları kapsayan kentsel dönüşüm projesiyle ilgili toplantıda yaptığı açıklamada, "Gelin hep birlikte Mersin’e güzel ve kalıcı bir eser bırakalım. En güzelini ve en doğrusunu birlikte nasıl yapabiliriz, bunu tartışalım. Ortaya güzel bir eser çıkaralım ve bu eser de Akdeniz Belediye meclisimizin eseri olsun" dedi.


Akdeniz Belediyesi Kentsel Dönüşüm Müdürlüğü’nün, kent merkezinde yer alan Barış, Bahçe, Çankaya ve Mahmudiye mahallelerini kapsayan ’Kentsel Dönüşüm ve Gelişim Proje Alanı’ ile ilgili çalışması devam ediyor. Süreçte katılımcılığı esas alan Akdeniz Belediyesi, Mersin Üniversitesi’nden akademisyenler, meslek odaları ve sivil toplum örgütü temsilcileri, muhtarlar ve mahalle halkıyla da bir araya gelerek farklı görüş ve önerileri dinleyip projeyi olgunlaştırdı.


Mahalle sakinlerinin yüzde 90’ı projede yer almak istiyor


Eş Başkan Fazıl Türk,...