20 / 05 / 2024

akdeniz 4.8 şiddetinde deprem

akdeniz 4.8 şiddetinde deprem

Başbakanlık Afet ve Acil Durum Yönetim Başkanlığı internet sitesinden alınan bilgiye göre, saat 20.41'de merkez üssü Akdeniz Doğu Baseni olan 4,8 büyüklüğünde deprem oluştu...

AFAD duyurdu: Muğla'da 4.3 şiddetinde deprem oldu!

Ülke genelinde deprem haberleri gelmeye devam ediyor.  Muğla'nın Marmaris ilçesinde saat 07.56'da 4.3 büyüklüğünde deprem meydana geldi. 

Son dakika! Çanakkale'de 4.9 şiddetinde deprem meydana geldi! Deprem İstanbul'da da hissedildi!

Çanakkale'nin Yenice İlçesinde saat 21.38'de 4,9 büyüklüğünde bir deprem oldu. Deprem İstanbul'dan da hissedildi ve vatandaşlar arasında da korkuya neden oldu.

Son dakika deprem! Hakkari'de 4.3 şiddetinde deprem oldu!

Merkez üssü Hakkari'nin Yüksekova ilçesi olan 4.3 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Çevre illerden de hissedilen deprem paniğe neden oldu.

Son Dakika! Ege Denizi'nde 4.8 büyüklüğünde deprem meydana geldi...

Ege Denizi'nde Eğriboz Adası açıklarında 4,8 büyüklüğünde bir deprem meydana geldi. Yaşanan deprem Atina'da da hissedildiği kaydedildi. 

Son dakika! Malatya'da 4,6 şiddetinde deprem!

Malatya’nın Yeşilyurt ilçesinde 4,6 büyüklüğünde deprem yaşandı. Saat 12:34’te meydana gelen sarsıntı, çevre illerden de hissedildi.

Deprem uzmanı Prof. Dr. Şükrü Ersoy'dan Malatya açıklaması: 4.5 şiddetinde sallandı, devam edecek! 

Malatya'nın Pütürge ilçesinde saat 10.36 sıralarında 4.5 büyüklüğünde bir deprem meydana geldi. Deprem danışmanı Prof. Dr. Şükrü Ersoy, söz konusu deprem ile ilgili önemli açıklamalarda bulundu.

Son dakika! Malatya'da 4.5 şiddetinde deprem!

Asrın felaketi olarak nitelendirilen 6 Şubat depremlerini yaşayan Malatya'da bu sabah yine sallandı. AFAD'ın büyüklüğünü 4.5 olarak açıkladığı deprem çevre illerde de hissedildi.

Hatay'da 4.8'lik deprem oldu, Prof. Dr. Okan Tüysüz resmen uyardı: En az 6 şiddetinde deprem bekliyoruz! 

AFAD, Hatay'ın Kırıkhan ilçesinde saat 05.32 sıralarında 4.8 büyüklüğünde bir deprem meydana geldiğini duyurdu. Prof. Dr. Okan Tüysüz, yeni uyarıları gündeme getirdi. İşte ayrıntılar...

SON DAKİKA! Hatay’da 4.9 şiddetinde deprem! Çevre illerden de hissedildi!

6 Şubat deprem felaketinin ardından 9 ay geçmesine rağmen bölgede depremler meydana gelmeye devam ediyor. Son olarak, AFAD ve Kandilli Rasathanesi’nden alınan bilgilere göre, Hatay’da 4.9 şiddetinde deprem oldu.

SON DAKİKA! Akdeniz’de 4.1 şiddetinde deprem!

Kandilli Rasathanesi ve AFAD’tan alınan bilgilere göre, Muğla’da 4.1 şiddetinde deprem oldu. Kandilli Rasathanesi, depremi önce 3.8 olarak açıklarken sonrasında 4.1 olarak güncelledi.

Son dakika 4.2 şiddetinde deprem! İnsanlar sokaklara döküldü

Son dakika deprem haberleri. AFAD 4.2 şiddetinde gerçekleşen depremle ilgili açıklama yaptı. İşte detaylar...

SON DAKİKA! Akdeniz’de 3.8 şiddetinde deprem!

AFAD ve Kandilli Rasathanesi’nden alınan verilere göre Akdeniz’de deprem meydana geldi AFAD, depremin 3.8 şiddetinde olduğunu, Kandilli Rasathanesi ise 3.6 şiddetinde olduğunu duyurdu.

Son dakika! Akdeniz’de 4 şiddetinde deprem!

AFAD’dan edinilen bilgilere göre, Akdeniz’de 4.0 şiddetinde bir deprem meydana geldi. Deprem, saat 03.36’da ve yerin 43.9 km derinliğinde yaşandı.

akdeniz 4.8 şiddetinde deprem Haberi

akdeniz 4.8 şiddetinde deprem



Akdeniz Doğu Baseni'nde 4,8 büyüklüğünde deprem meydana geldi. 


Başbakanlık Afet ve Acil Durum Yönetim Başkanlığı internet sitesinden alınan bilgiye göre, saat 20.41'de merkez üssü Akdeniz Doğu Baseni olan 4,8 büyüklüğünde deprem oluştu. 


Deprem, yerin 34,7 kilometre derinliğinde...