18 / 05 / 2024

Akdeniz afad

Akdeniz afad

Başbakanlık Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığından (AFAD) yapılan açıklamaya göre, Akdeniz doğu baseninde 4,3 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Deprem, yerin 42 kilometre derinliğinde gerçekleşti.

SON DAKİKA! Akdeniz ve Ege Denizi’nde peş peşe deprem! 4 şiddetinde deprem oldu!

AFAD ve Kandilli Rasathanesi’nden alınan bilgilere göre, Akdeniz ve Ege Denizi’nde peş peşe deprem oldu. Saat 02.22’de Akdeniz’de meydana gelen 3.4 şiddetindeki depremin ardından, 02.50’de de 4 Ege Denizi’nde 4 şiddetinde bir deprem meydana geldi.

SON DAKİKA! Akdeniz’de 3.8 şiddetinde deprem!

AFAD ve Kandilli Rasathanesi’nden alınan verilere göre Akdeniz’de deprem meydana geldi AFAD, depremin 3.8 şiddetinde olduğunu, Kandilli Rasathanesi ise 3.6 şiddetinde olduğunu duyurdu.

Son dakika! Akdeniz’de 4 şiddetinde deprem!

AFAD’dan edinilen bilgilere göre, Akdeniz’de 4.0 şiddetinde bir deprem meydana geldi. Deprem, saat 03.36’da ve yerin 43.9 km derinliğinde yaşandı.

SON DAKİKA: Akdeniz'de peş peşe korkutan deprem!

Son dakika deprem oldu. AFAD verilerine göre Akdeniz'de 4.1 büyüklüğünde bir deprem meydana geldi. Sabah saatlerinde Akdeniz'de 3.9 büyüklüğünde bir deprem daha meydana gelmişti. Son dakika deprem bilgisi...

Akdeniz'de gece yarısı korkutan deprem! Detayları AFAD duyurdu: Çok sayıda ilde hissedildi

Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığı tarafından yapılan açıklamaya göre, saat 00.52'de Akdeniz'de 4.3 büyüklüğünde bir deprem meydana geldi. Depremin yerin 6.07 kilometre derinliğinde yaşandığı belirtildi. İşte detaylar...

Akdeniz'de 4.0 büyüklüğünde deprem!

Başbakanlık Afet ve Acil Durum Yönetimi (AFAD) Deprem Dairesi Başkanlığı verilerine göre, Akdeniz Doğu Baseni'nde saat 12.55'te Richter Ölçeği'ne göre 4.0 büyüklüğünde deprem meydana geldi.

Akdeniz'de 4.4 büyüklüğünde deprem meydana geldi!

Başbakanlık Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığı (AFAD) Deprem Dairesi Başkanlığı verilerine göre, saat 16,33'te merkez üssü Akdeniz Doğu Baseni olan 4,4 büyüklüğünde deprem kaydedildi.

Akdeniz'de 4,1 büyüklüğünde deprem meydana geldi!

Başbakanlık Afet ve Acil Durum Yönetimi (AFAD) Deprem Dairesi Başkanlığının internet sitesinde yer alan bilgiye göre, saat 12.00'de, Akdeniz Doğu Baseni'nde 4,1 büyüklüğünde deprem kaydedildi.

Akdeniz'de 4,4 büyüklüğünde deprem!

Başbakanlık Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığı (AFAD) Deprem Dairesi Başkanlığının internet sitesinde yer alan bilgiye göre Akdeniz'de 4,4 büyüklüğünde deprem meydana geldi.

Akdeniz'de 4 büyüklüğünde deprem!

Başbakanlık Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığı'ndan (AFAD) yapılan açıklamaya göre, saat 19.59'da Akdeniz Doğu Baseninde yerin 5,57 kilometre derinliğinde, 4 büyüklüğünde bir deprem meydana geldi..

Akdeniz'de 4 büyüklüğünde deprem!

Başbakanlık Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığı (AFAD) Deprem Dairesi Başkanlığından yapılan açıklamaya göre, saat 05.35'te, Akdeniz Doğu Baseni 'nde 4 büyüklüğünde deprem kaydedildi.

Akdeniz'de 4 büyüklüğünde deprem meydana geldi!

Başbakanlık Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığı (AFAD) Deprem Dairesi Başkanlığından yapılan açıklamaya göre, saat 05.35'te, Akdeniz Doğu Baseni'nde 4 büyüklüğünde deprem kaydedildi.

Akdeniz'de 4.4 büyüklüğünde deprem meydana geldi!

Afet ve Acil Durum Yönetimi (AFAD) Başkanlığı Deprem Dairesi Başkanlığı'ndan yapılan açıklamaya göre, Muğla'nın Datça ilçesi açıklarında, 01.24'te Akdeniz doğu baseninde 4,4 büyüklüğünde deprem oldu.

Akdeniz afad Haberi

Akdeniz afad

Başbakanlık Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığından (AFAD) yapılan açıklamaya göre, Akdeniz doğu baseninde 16.59'da 4,3 büyüklüğünde sarsıntı oldu.


Deprem, yerin 42 kilometre derinliğinde...