18 / 05 / 2024

Akdeniz Çivi yeni ürünleri

Akdeniz Çivi yeni ürünleri

Akdeniz Çivi, çelik beton çivisi üretimine hazırlanıyor. Türkiye'de bir ilke imza atmayı hedefleyen şirket, böylece dünyada kullanılan her türlü çiviyi kendi bünyesinde üretebilme potansiyeline ulaşacak.

La Mare Lara geliyor! Yeni proje!

Akdeniz Bölgesi’nde inşaat sektörünün güçlü oyuncusu Aderan Global; merakla beklenen yeni projesi La Mare Lara için düğmeye bastı. İşte La Mare Lara projesi ile ilgili detaylar...

Mersin Akdeniz'de kentsel dönüşüm müjdesi: Çay Mahallesi’ndeki 330 konutluk yeni proje onaylandı!

Akdeniz Belediye Başkanı M. Mustafa Gültak, Mersin Akdeniz için yeni bir kentsel dönüşüm müjdesini verdi. İşte Gültak'ın o açıklaması...

Akdeniz Yatırım Holding Tarsan'ın yüzde 80'ini satın alacak

12 yıldan bu yana borsada işlem gören ve özel güvenlik sektörüyle başladığı faaliyetlerini 25 yılda fiziki satın almalar yaparak çeşitlendiren Akdeniz Yatırım Holding, yeni bir satın alma kararı daha aldı.

TOKİ'den Ege ve Akdeniz kıyılarında 33 kampanya!

TOKİ, Ege ve Akdeniz kıyılarında toplam 33 yeni proje hayata geçirecek. Peki bu projelerden o yerleşim yerlerinde oturmayanlar ya da gurbetçiler konut alabilecek mi? İşte detaylar...

Akdeniz Yatırım Holding merkez binasını satışa çıkardı!

Kamu kurum ve kuruluşlarına özel güvenlik hizmeti sağlayan Akdeniz Güvenlik, yeni unvanıyla Akdeniz Yatırım Holding merkez binasını satışa çıkardı. 

LG, Akdeniz Bölgesi’nin en büyük LG mağazasını Antalya Muratpaşa'da hizmete açtı!

Teknoloji Lideri LG, 2021'i yeni bir yatırımla karşılayarak Akdeniz Bölgesi’nin en büyük LG mağazası olan Antalya Dapa LG Brand Shop’u, Antalya Muratpaşa’da açtı...

Yeni Kömürhan Köprüsü, Bağlantı Tüneli ve Yolu Yapım Projesi tamamlandı!

Malatya ile Elazığ arasındaki Karakaya Baraj Gölü üzerinde yapılan ve türkülere konu olan "Kömürhan Köprüsü", bağlantı tüneli ve yeni yüzüyle Doğu Anadolu'yu Güneydoğu Anadolu, İç Anadolu ve Akdeniz bölgeleriyle bağlayacak..

Odak Grubu Rusya’da yeni projeler yapacak!

Akdeniz’in en büyük AVM’sini Antalya’da açan Odak Grubu, bir süredir faaliyet göstermediği Rusya’da ve İzmir’de yeni projelere hazırlanıyor...

Mimar Nevzat Sayın’ın yeni kitabı okuyucu ile buluştu!

Türkiye modern mimarlık tarihinin kurucu mimarları arasında bulunan Nevzat Sayın’ın son on beş yıllık üretiminin arşivi niteliğinde yer alan "Düşünceler/İşler" isimli yeni kitabı düzenlenen etkinliğe katıldı.

Karaman'ın Madenşehri köyü için yeni imar planı!

Karaman'da yıllardır çivi bile çakılmayan Madenşehri köyü taşınıyor. İl Genel Meclisi'nin kararıyla bölge için yeni imar planı hazırlandı.

Mersin'de 7.4 milyon TL'ye satılık 2 arsa!

Mersin Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğü Milli Emlak Dairesi Akdeniz ve Yenişehir ilçelerindeki 2 arsayı ihale ile satıyor. İhale 5 Aralık'ta gerçekleşecek..

Akdeniz Üniversitesi için üçüncü fakülte müjdesi!

MATSO tarafından inşa edilen Akdeniz Üniversitesi'nin ikinci kampüsü açıldı. Manavgat Sosyal ve Beşeri Bilimler Fakültesi yeni yılda 800 öğrenciye öğrenim sağlayacak.

Mersin'de yeni imar planları kabul edildi!

Mersin Büyükşehir Belediyesi’nin Olağanüstü Meclis Toplantısında, Akdeniz, Toroslar, Yenişehir ve Mezitli ilçelerinin 1/5000 Ölçekli Revizyon Nazım İmar Planı ile ilgili karar kabul edildi. 

Akdeniz Çivi yeni ürünleri Haberi

Akdeniz Çivi yeni ürünleri

Mersin'de kurulu Akdeniz Çivi, çelik beton çivisi üretecek. Şirket, dünyada kullanılan her türlü çiviyi kendi bünyesinde üretebilecek. Toplamda 1.5 milyon dolarlık makine yatırımı gerçekleştiren firmanın Genel Müdürü Serhat Dövenci, Türkiye'de bu alanda ayda 500 bin dolarlık ithalat yapıldığını, yapacakları üretimle ithalatın önünü kesmeyi hedeflediklerini söyledi. Türkiye ve Avrupa'da sektörünün lider firması Akdeniz Çivi, çelik beton çivisi üretimine hazırlanıyor. Türkiye'de bir ilke imza atmayı hedefleyen şirket, böylece dünyada kullanılan her türlü çiviyi kendi bünyesinde üretebilme potansiyeline ulaşacak. Toplamda 1,5 milyon dolarlık makine yatırımı gerçekleştiren firma üretime önümüzdeki yılın başında geçecek.



Akdeniz Çivi Genel Müdürü Serhat Dövenci, Türkiye'de bu alanda ayda 500 bin dolarlık ithalat yapıldığını, bu üretimleriyle ithalatın önüne geçmeyi hedeflediklerini söyledi. "Son derece modern, dünya standartlarında bir tesis kuruyoruz" açıklamasını...