05 / 05 / 2024

Akdeniz Girit Adası

Akdeniz Girit Adası

Girit Adası'nda 4,2 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Muğla'nın Datça ilçesine bağlı Yazıköy'ün 268 kilometre uzaklığındaki sarsıntı, 39,10 kilometre derinlikte gerçekleşti.

SON DAKİKA DEPREM: Akdeniz’de 4.3 büyüklüğünde deprem!

Son dakika... Kandilli Rasathanesi Akdeniz’deki Girit Adası’nda 4.3 büyüklüğünde deprem meydana geldi.

Son Dakika! Akdeniz'de korkutan deprem!

Son dakika deprem haberleri. Akdeniz'de deprem oldu. Kandilli Rasathanesi'nin duyurduğu bilgilere göre deprem Girit Adası açıklarında gerçekleşti. İşte detaylar...

Son dakika Kandilli Rasathanesi duyurdu: Akdeniz'de deprem

Son dakika deprem haberleri. Akdeniz'de Girit Adası'nda deprem oldu. Saat 13:12'de gerçekleşen deprem bölgede yaşayanları korkuttu. İşte detaylar...

Ahmet Ercan'dan Ege bölgesi için kritik deprem uyarısı!

Akdeniz ve özellikle Girit Adası çevresinde meydana gelen depremler sonrasında açıklama yapan Prof. Dr. Övgün Ahmet Ercan bu bölgelerde 7 şiddetinde depremler meydana gelebileceğini dile getirdi. 

Girit'teki 6,3'lük deprem Türkiye'yi etkiler mi?

Yunanistan'ın Girit Adası'nda meydana gelen 6,3 büyüklüğündeki deprem ülkemizde de hissedildi. Peki Girit'teki 6,3'lük deprem Türkiye'yi etkiler mi?

Ege ve Akdeniz sahillerindeki araziler için özelleştirme kararı!

Birçoğu Ege ve Akdeniz sahillerinde bulunan 18 eğitim kampı ve sosyal tesislerine yönelik özelleştirme kararı alındı. Marmaris, Kuşadası, Seferihisar, Manavgat, Didim, Gökçeada ve Beşiktaş Boğaz'da bulunan arsalarda inşaat yapılabilecek. 

Akdeniz'de 7 büyüklüğünde deprem bekleniyor!

Jeofizik Mühendisi Atakan Yüklü, Akdeniz'de yaşanan deprem fırtınaları sebebiyle Helen Yayı Girit Adası bölgesinde 7 büyüklüğünde deprem beklendiğini belirtti... 

Mülteciler için Akdeniz'e yapay ada inşa edilecek!

HOLLANDALI bir mimar, mülteci sorununa çözüm bulabilmek için Akdeniz'de 'yapay ada şehir' konsepti geliştirdi. Merkezi Amsterdam'da bulunan mimarlık ve tasarım şirketi TD'nin patronu olan Theo Deutinger'in adası Tunus sahilleri açıklarında olacak.

Çanakkale Seramik Santorini ile mekanlarda Akdeniz esintisi!

Çanakkale Seramik, Akdeniz’in ferahlatıcı renkleri ve desenlerini ‘Santorini’ serisinde birleştirerek tüketicinin beğenisine sunuyor. Santorini serisi, ilhamını aldığı Santorini Adası’na özgü renkler ile yaşam alanlarına güney sahillerinin ışıltısını geti

Veryeri Grup'tan yatırım atağı!

Mübadele ile Girit Adası'ndan Türkiye'ye gelen ve daha sonra marangozlukla iş hayatına atılan ve esas iş kolu zamanla parke olan Veryeri Grup, İzmir'in farklı bölgelerinde butik villa ve konut işlerine yoğunlaşıyor.

Veryeri Group Çeşme'ye 45 milyon TL yatırım yapıyor!

Girit Adası'ndan Türkiye'ye gelen ve daha sonra marangozlukla iş hayatına atılan ve esas iş kolu zamanla parke olan Veryeri Grup, İzmir'in farklı bölgelerinde butik villa ve konut işlerine yoğunlaşıyor.

Girit Adası'nda 4,2 büyüklüğünde deprem!

Girit Adası'nda 4,2 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Muğla'nın Datça ilçesine bağlı Yazıköy'ün 268 kilometre uzaklığındaki sarsıntı, 39,10 kilometre derinlikte gerçekleşti.

Akdeniz Girit Adası'nda 4 büyüklüğünde deprem!

Akdeniz’de, Girit Adası açıklarında 4,0 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Öte yandan sabah saaatlerinde Van'da da deprem meydana geldi.

Akdeniz Girit Adası Haberi

Akdeniz Girit Adası

Başbakanlık Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığı (AFAD) Deprem Dairesi Başkanlığından yapılan açıklamada, saat 23.41'de merkez üssü Girit Adası olan 4,2 büyüklüğünde deprem kaydedildiği bildirildi. 


Muğla'nın Datça ilçesine bağlı Yazıköy'ün 268 kilometre uzaklığındaki sarsıntı, 39,10 kilometre derinlikte...