30 / 04 / 2024

Akdeniz İnşaat halka arz

Akdeniz İnşaat halka arz

Akdeniz İnşaat ve Eğitim 500 milyon TL nominal tutara kadar yurt içinde halka arz edilmeksizin ihraç edilecek borçlanma araçlarına ilişkin ihraç belgesini yayınladı.

2024’ün ilk halka arz şirketleri açıklandı. SPK’dan iki şirket için onay çıktı

2023 yılını halka arz rekoruyla tamamlayan Borsa İstanbul’da yeni yılın ilk halka arzları açıklandı. SPK’nın iki şirkete verdiği halka arz onayını X sosyal medya hesabından paylaşan Borsa Temel Analisti Tardu Barlas’ın gönderisine küçük yatırımcıdan yorum yağdı.

Cengiz İnşaat'tan sonra bir kötü haber de Ağaoğlu'na

Bodrum Belediyesi'nin Cengiz İnşaat'ın 60 ruhsatını iptal etmesinden sonra Ali Ağaoğlu'nun sahibi olduğu Akdeniz İnşaat'ın Bodrum - Milas arasındaki projesinde ÇED raporu için yürütmenin durdurulması kararı verildi.

Yılın ilk halka arzı gerçekleşti, borsaya hangi şirket katıldı, ne kadar talep aldı?

Borsa İstanbul’da yılın ilk halka arzı gerçekleşti ve borsaya yeni bir şirket daha katıldı. Peki bu şirket hangi sektörde faaliyet gösteriyor ve halka arza gelen talep ne kadar oldu?

Akdeniz Gayrimenkul İnşaat Dekorasyon Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Kuruldu!

Akdeniz Gayrimenkul İnşaat Dekorasyon Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi dün Kağıthane’de  Hasan Akdeniz tarafından kuruldu.

Akdeniz Tur Turizm İnşaat Ve Reklam Organizasyon Limited Şirketi kuruldu!

Akdeniz Tur Turizm İnşaat Ve Reklam Organizasyon Limited Şirketi bugün Beşiktaş'ta 20 bin TL sermaye bedeli ile Gülay Durmuş tarafından kuruldu.

Akdeniz İnvestment İnşaat Limited Şirketi kuruldu!

Akdeniz İnvestment İnşaat Limited Şirketi Sarıyer'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Brandogate İnvestment İç ve Dış Ticaret A.Ş. tarafından kuruldu.

Öztaş Yalitim Emlak Inşaat Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Öztaş Yalıtım Emlak İnşaat Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Beşiktaş'ta 20 bin TL sermaye bedeli ile Vedat  Taş tarafından kuruldu.

Akdeniz Tasarım Uygulama İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Akdeniz Tasarım Uygulama İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Şişli'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Neriman Akdeniz tarafından kuruldu. 

Akdeniz Yol Yapı İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Akdeniz Yol Yapı İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Mustafa Göçmen ve Burhan Özel ortaklığında Ümraniye’de 500 bin TL sermaye bedeli ile kuruldu.

Müteahhitler yatırım için konutları paraya çeviriyor!

Yeni Akdeniz İnşaat sahibi olan Mustafa Serkan Tunçay, inşaat sektörünün son durumu hakkında görüşlerini paylaştı. Tunçay, ekonomideki durgunluğun konut piyasasını da olumsuz etkilediğini söyledi.

Adana'ya 150'den fazla kentsel dönüşüm projesi geliyor!

Adana'da faaliyet gösteren Yeni Akdeniz İnşaat'ın Yönetim Kurulu Başkanı İnşaat Mühendisi Müteahhit Serkan Tunçay, yeni projeleri ve yatırımları anlattı. Tunçay, bölgede 150'yi aşkın kentsel dönüşüm projesine başlanılacağını söyledi.

Yılmaz Akdeniz Emlak İnşaat Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Yılmaz Akdeniz Emlak İnşaat Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Yılmaz Akdeniz tarafından 200 bin TL sermaye ile bugünkuruldu.

İnşaat sektörü vatandaşlık hakkını fırsata çevirmeli!

Tüm inşaat Müteahhitleri Federasyonu Genel Başkan Vekili, Antalya İnşaat Müteahhitleri Derneği Yönetim Kurulu Başkanı Deniz Karataş, Akdeniz'de Yeni Yüzyıl Gazetesi'nde inşaat ve gayrimenkul sektörünün vatandaşlık hakkının fırsata çevirmesi gerektiğini söyledi.

Akdeniz İnşaat halka arz Haberi

Akdeniz İnşaat halka arz


Akdeniz İnşaat ve Eğitim 500 milyon TL nominal tutara kadar yurt içinde halka arz edilmeksizin ihraç edilecek borçlanma araçlarına ilişkin ihraç belgesini yayınladı.


Açıklama:

500.000.000 TL nominal tutara kadar yurt içinde halka arz edilmeksizin ihraç edilecek borçlanma araçlarına ilişkin İhraç Belgesi ekte yer almaktadır.



Dosya için