22 / 05 / 2024

Akdeniz Resources Madencilik

Akdeniz Resources Madencilik

Artvin Valiliği, Artvin'in Yusufeli ilçesine bağlı Çevreli köyü ile Tekkale köyü mevkiinde dört ayrı altın, bakır, çinko ve gümüş maden arama projesi için "Çevresel Etki Değerlendirmesi gerekli değildir" kararı verdi

Batı Akdeniz'in ihracatında lider ülke Rusya oldu!

Yaş sebze meyveden demir ve demir dışı metallere, kimyadan madencilik ürünlerine, tekstilden toprak sanayiye kadar birçok sektörde üretim gerçekleştiren Batı Akdeniz Bölgesi'ndeki ihracatçıların en büyük pazarını Rusya oluşturuyor.

Mab Mühendislik İnşaat Sondajcılık Ve Madencilik Limited Şirketi kuruldu!

Mab Mühendislik İnşaat Sondajcılık Ve Madencilik Limited Şirketi Murat Akdeniz, Bahram Bayramadov ve Artur Abdurahmanov ortaklığında 100 bin TL sermaye ile bugün kuruldu.

KS Resources Yatırım Madencilik Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

KS Resources Yatırım Madencilik Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi 50 bin TL sermaye ile bugün Beşiktaş'ta Mustafa Sabuncuoğlu imzasıyla kuruldu.

Eras Madencilik Hafriyat İnşaat Anonim Şirketi kuruldu!

Eras Madencilik Hafriyat İnşaat Anonim Şirketi, Eray Selim Eraslan tarafından 50 bin TL'lik sermaye bedeli ile 21 Şubat 2014 tarihinde Beşiktaş, Büyükdere Caddesi 'nde kuruldu.

Tabitaş Grup Yapı İnşaat ve Madencilik Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Tabitaş Grup Yapı İnşaat ve Madencilik Sanayi Ticaret Limited Şirketi, Selvet Yılmazer, Cemal Yılmazer tarafından 300 bin TL'lik sermaye ile 11 Şubat'ta Ataşehir, Ferhatpaşa Mahallesi'nde kuruldu.

Birbey Yapı Nakliyat Hafriyat Madencilik Otomotiv ve Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Birbey Yapı Nakliyat Hafriyat Madencilik Otomotiv ve Sanayi Ticaret Limited Şirketi, Yaşar Ağgül tarafından 10 bin TL'lik sermaye ile 10 Şubat'ta Çağdaş İş Hanı'nda kuruldu.

Madencilik sektörünün Ocak ayı ihracatı 402,7 milyon dolar oldu!

Madencilik sektörü 2014 yılını da miktar bazında yüzde 11,5’luk artışla karşıladı. Yükseliş eğilimini değer bazında da sürdüren sektör, Ocak ayında geçen yıla göre yüzde 2’lik artışla 403 milyon dolarlık ihracata imza attı.

Akdeniz Sanayi Sitesi'ndeki dükkanlar büyüdü!

Kepez Belediyesi'nin Şubat ayı olağan meclis toplantısında Akdeniz Sanayi Sitesi alanının düzenlenmesine ilişkin imar planının revizyonu görüşüldü. Toplantıyı Akdeniz Sanayi Sitesi Kooperatifi Başkanı Mehmet Öztürk ile sanayi esnafı da izledi.

İhlas Ev Aletleri, Madencilik'teki paylarının bir kısmını sattı!

İhlas Ev Aletleri İmalat Sanayi ve Ticaret A.Ş, İhlas Madencilik A.Ş.'deki paylarının 10 bin adedini 6,72 fiyattan sattı. Bu durumda İhlas Ev Aletleri'nin İhlas Madencilik'teki payı yüzde 63,92 sınırına düşmüş oldu...

18. EMITT Doğu Akdeniz Uluslararası Turizm Fuarı'na rekor katılım!

30 Ocak-2 Şubat tarihleri arasında İstanbul Beylikdüzü’ndeki TÜYAP Fuar Merkezi’nde gerçekleştirilen 18. EMITT Doğu Akdeniz Uluslararası Turizm ve Seyahat Fuarı, 71 ülke ve 4 bin 500 katılımcı ile rekor katılıma ulaştı...

İSKİ özel güvenlik görevlisi alım ihalesini Akdeniz Güvenlik kazandı!

İSKİ Genel Müdürlüğü, bağlı birimler ve havza alanları için özel güvenlik görevlisi hizmet alımı ihalesini Akdeniz Güvenlik Hizmetleri A.Ş. 3 milyon 635 bin 226 TL bedelle kazanarak sözleşme imzalandı...

İhlas Ev Aletleri'nin madencilik sektöründeki payları yüzde 63,96'ya düştü!

İhlas Ev Aletleri tarafından bugün Kamu Aydınlatma Platformu' nda yapılan yazılı açıklamaya göre İhlas Ev Aletleri' nin madencilik sektöründeki payları yüzde 63,96' ya düştü...

Tura Yapı Endüstriyel Ürünler Metal Madencilik Pazarlama İç ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Tura Yapı Endüstriyel Ürünler Metal Madencilik Pazarlama İç ve Dış Ticaret Limited Şirketi, Turgay Çetindağ tarafından 50 bin TL'lik sermaye bedeli ile 29 Ocak'ta kuruldu.

Akdeniz Resources Madencilik Haberi

Akdeniz Resources Madencilik

Akdeniz Resources Madencilik firması, Yusufeli ilçesinin Çevreli ve Tekkale köyünde dört ayrı ruhsat alanında bakır, çinko, gümüş ve altın madeni aramak için başvuruda bulundu. Sondaj yöntemiyle yapılacak olan maden arama projeleri için şubat ayında Çevresel Etki Değerlendirmesi  (ÇED) süreci başlatıldı. Akdeniz Resources Madencilik firması tarafından hazırlanan proje tanıtım dosyası Artvin Valiliği’ne sunuldu. Proje tanıtım dosyalarını inceleyen valilik dört ayrı noktasında yapılması planlanan maden arama projeleri için ‘ÇED gerekli değildir’ kararını verdi.

Valilik tarafından yapılan duyuruda Tekkale köyü mevkiinde yapılacak olan madencilik faaliyetiyle ilgili şu ifadeler kullanıldı: “İlimiz, Yusufeli ilçesi, Tekkale Köyü mevkiinde Akdeniz Resources Madencilik A.Ş. tarafından işletilmesi planlanan ‘16016(EN.2074429) Ruhsat Nolu 4. Grup Maden Arama’ projesi ile ilgili olarak Valiliğimize(İl müdürlüğü) sunulan Proje Tanıtım Dosyası incelenmiş ve değerlendirilmiştir olup...