04 / 05 / 2024

Mab Mühendislik İnşaat Sondajcılık Ve Madencilik Limited Şirketi kuruldu!


Mab Mühendislik İnşaat Sondajcılık Ve Madencilik Limited Şirketi Murat Akdeniz, Bahram Bayramadov ve Artur Abdurahmanov ortaklığında 100 bin TL sermaye ile bugün kuruldu.




Mab Mühendislik İnşaat Sondajcılık Ve Madencilik Limited Şirketi 100 bin TL sermaye ile bugün Murat Akdeniz, Bahram Bayramadov ve Artur Abdurahmanov ortaklığında kuruldu.


Mab Mühendislik İnşaat Sondajcılık Ve Madencilik Limited Şirketi iş konusu; 3. AMAÇ VE KONU 1- Türkiye Cumhuriyeti kanunlarının izin verdigi her türlü ticari emtia almak satmak, ithalat ve ihracatını yapmak. 2- Insaat Amaçlı Kazık Çakma ve Temel Insaatı Isleri (Forekazık Çakma Dahil) 3- Madencilik, Dogal Kaynaklar, Imalat ve Insaat Ile Ilgili Kamu Yönetimi Hizmetleri 4- Baska Yerde Sınıflandırılmamıs Diger Madencilik ve Tasocakçılıgı 5- Madencilik ve Tas Ocakçılıgını Destekleyici Diger Hizmet Faaliyetleri (Tetkik, Arastırma Hizmetleri, Jeolojik Gözlemler, Bosaltma, Pompalama Hizmetleri) (Test Amaçlı Sondaj Faaliyetleri Ile Petrol ve Dogalgaz Için Yapılanlar Hariç) 6- Bina Projelerine Yönelik Mühendislik ve Danısmanlık ve anasözleşmesinde yazılı işler.



Mab Mühendislik İnşaat Sondajcılık Ve Madencilik Limited Şirketi Adres; Aksaray Mah.Serrahpaşa Cad. No.7/16 Fatih 


Geri Dön