07 / 07 / 2024

akdeniz yat limanları

akdeniz yat limanları

SABAH Akdeniz'in Kaleiçi Yat Limanı'nm içler acısı halini aktaran 'İşte Antalya'nın en değerli yeri' başlıklı manşet haberi üzerine harekete geçen Antalya Büyükşehir Belediyesi, temizlik personeli ile makyaja girişti...

Antalya Meidan Plaza'da yüksek kira getirisi ile karlı bir yatırım avantajı!

Akdeniz bölgesinde yatırım ve yaşam değeri yüksek projeleri hayata geçiren Aderan Global, Meidan Plaza projesi yüksek kira getirisi ile karlı bir yatırım avantajı sunuyor. İşte ayrıntılar...

Manavgat Akdeniz Gayrimenkul Geliştirme Yatırım Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu! 

Manavgat Akdeniz Gayrimenkul Geliştirme Yatırım Ve Ticaret Anonim Şirketi Beşiktaş'ta 6 milyon 537 bin 428,22 TL sermaye bedeli ile Hatice Zeynep Bodur Okyay, Osman Okyay, Yusuf Kınay ve Kadri Tarık Özçelik ortaklığında kuruldu.

Oasis Marina Yeni Foça hizmete açıldı!

Türkiye'nin en yeni ve modern yat limanları arasında yer alan Oasis Marina Yeni Foça hizmete açıldı. İşte detaylar...

Yatırım sermayesi Marmara Bölgesi’nden Akdeniz’e kaymaya başladı!

Marmara, 2023’ün ilk altı ayında 148,5 milyar lira teşvikli yatırımlardan en büyük payı almaya devam ederken, yüzde 134,5 artışla 116 milyar liraya ulaşan yatırımı ile Akdeniz, aradaki farkı kapatmaya başladı.

Hataylı turizmciler yeniden canlanma için yatırım bekliyor!

Hataylı turizmciler, deprem sonrası turizm sektörünü canlandırmak için yatırım bekliyor. Deniz turizmi ve planlı çalışmalarla Hatay, Akdeniz'in gözde turizm merkezi olmayı hedefliyor.

Dünyaca ünlü kuruluş: 28 Mayıs sonrası Türkiye’ye yatırımlar artabilir!

Dünyaca ünlü finans kurumu Citibank’ın Kuzey Afrika, Doğu Akdeniz ve Orta Asya CEO’su Omer Hafeez, seçimden sonra belirsizliğin ortadan kalkmasıyla beraber yatırımların artabileceğini belirtti. Küresel ticarette de en kötüsünün geride kaldığının altını çizen Hafeez, Türkiye'nin büyük fırsatlar sundu

Akdeniz Yatırım Holding Tarsan'ın yüzde 80'ini satın alacak

12 yıldan bu yana borsada işlem gören ve özel güvenlik sektörüyle başladığı faaliyetlerini 25 yılda fiziki satın almalar yaparak çeşitlendiren Akdeniz Yatırım Holding, yeni bir satın alma kararı daha aldı.

Akdeniz Yatırım Holding merkez binasını satışa çıkardı!

Kamu kurum ve kuruluşlarına özel güvenlik hizmeti sağlayan Akdeniz Güvenlik, yeni unvanıyla Akdeniz Yatırım Holding merkez binasını satışa çıkardı. 

Gayrimenkul yatırımı yapmak mantıklı mı?

Milliyet Gazetesi köşe yazarı Zeynep Aktaş, bugünkü köşesinde güvenli yatırım araçlarını kaleme aldı. İşte Zeynep Aktaş'ın 'Yatırımda rota güvenli limanlar' başlıklı yazısı...

Kanal İstanbul'da yat limanları için arsa tahsisi teklifi!

AKP tarafından Meclis’e sunulan yeni ‘turizm torbası’nda, Kanal İstanbul’un turizm alanları için de uygulanabilecek hükümlerde ‘yat limanları’ için arsa tahsisine yer verildi. 

Güney Öğrenci Yurdu Ve Turizm Yatırımları Anonim Şirketi kuruldu!

Güney Öğrenci Yurdu Ve Turizm Yatırımları Anonim Şirketi bugün Esenler'de 2 milyon 310 bin TL sermaye bedeli ile Mehmet Ali Akdeniz ve Veysi Şaşmaz ortaklığında kuruldu.

LG, Akdeniz Bölgesi’nin en büyük LG mağazasını Antalya Muratpaşa'da hizmete açtı!

Teknoloji Lideri LG, 2021'i yeni bir yatırımla karşılayarak Akdeniz Bölgesi’nin en büyük LG mağazası olan Antalya Dapa LG Brand Shop’u, Antalya Muratpaşa’da açtı...

Hatay Altınözü turizm yatırımlarıyla adından söz ettiriyor!

Doğu Akdeniz'in önemli zeytin üretim merkezleri arasında yer alan Hatay'ın Altınözü ilçesi, turizm alanında yapılan yatırımlarla da adından söz ettiriyor.

akdeniz yat limanları Haberi

akdeniz yat limanları


SABAH Akdeniz'in Kaleiçi Yat Limanı'nm içler acısı halini aktaran 'İşte Antalya'nın en değerli yeri' başlıklı manşet haberi üzerine harekete geçen Antalya Büyükşehir Belediyesi, temizlik personeli ile makyaja girişti. Antalya Büyükşehir Belediyesi Temizlik işçileri sabahın erken saatinde limanda temizlik yaptı. Hızını alamayan işçiler mermerlerin üstünü bile yıkamayı ihmal etmedi. Ancak bölgedeki asıl sorunu oluşturan yapısal eksiklerle ilgilenen olmadı. Yapılan makyaja tepki gösteren tekneciler, "Pis su baksları hala kanalizasyona bağlı değil" diyerek tepkilerini dile getirdi. 



BİZİM HATAMIZ YOK 


Bu arada Kaleiçi Yat Limanı yenileme inşaatı ihalesini alan Cengiz İnşaat'tın sahibi İrfan Cengiz, kendilerinin şartnameye uygun olarak yapım işlerini tamamlayıp bir yıl önce Antalya Büyükşehir Belediyesine teslim ettiklerini açıkladı. Cengiz, "Geri kalan kısımlarını bildiğim kadarıyla Ulaşım A.Ş tamamlayacaktı" açıklamasını yaptı. 



LİMAN TEMİZLENDİ 


Sabah Akdeniz'in haberinin ardından...