05 / 07 / 2024

akenerji elektrik esas sözleşme tadili

akenerji elektrik esas sözleşme tadili

Akenerji Elektrik Üretim A.Ş'nin kayıtlı sermaye tavanı izninin 2018 yılı sonuna kadar uzatılması SPK, Enerji Piyasası Düzenleme Kurumu ve Gümrük ve Ticaret Bakanlığı tarafından onaylandı...

Esas İnşaat Elektrik Nakliye Reklam Limited Şirketi kuruldu!

Esas İnşaat Elektrik Nakliye Reklam Limited Şirketi Çekmeköy’de  500 bin TL sermaye bedeli  ile Ömer Büber tarafından kuruldu.

Akasya AVM, Akenerji Elektrik ile anlaştı!

Akasya AVM için Akenerji Elektrik Üretim A.Ş.'den enerji verimliliği danışmanlığı hizmeti alınmasına ve bu kapsamda sözleşme imzalanmasına karar verildi.

Akiş GYO Akbatı AVMY için Akenerji Elektrik ile sözleşme imzaladı!

Akiş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Kamuyu Aydınlatma Platformu'nda Akbatı AVYM için Akenerji Elektrik ile yeniden sözleşmesini yenilediğini açıkladı.

Akenerji Elektrik Erzin Doğalgaz Santrali ile ilgili çaıklama yaptı!

Akenerji Elektrik Üretim A.Ş. tarafından bugün Kamu Aydınlatma Platformu'nda yapılan yazılı açıklamaya göre Akenerji Elektrik Üretim A.Ş. Erzin Doğalgaz Santrali ile ilgili çaıklama yaptı.

Akenerji Elektrik fiyat hareketlerini yayınladı!

Akenerji Elektrik Üretim A.Ş. tarafından bugün Kamu Aydınlatma Platformu'nda yapılan yazılı açıklamaya göre Akenerji Elektrik Üretim A.Ş. BİAŞ-4-GDD-211-02-3829 12411 sayılı yazısına istinaden fiyat hareketlerini yayınladı.

Elektrik dağıtım yatırımlarına düzenleme geliyor!

Enerji Piyasası Düzenleme Kurulu ( EPDK ), Elektrik Piyasası Dağıtım Sistemi Düzenlemeye Esas Yatırım Harcamalarının Belirlenmesi ve Gerçekleşmesinin İzlenmesine İlişkin Usul ve Esaslar'da değişikliğe gitti.

Akenerji Elektrik EPDK kararını kamuya açıkladı!

Akenerji Elektrik Üretim A.Ş. tarafından bugün Kamu Aydınlatma Platformu'nda yapılan yazılı açıklamaya göre Akenerji Elektrik EPDK kararını kamuya açıkladı. İşte Akenerji Elektrik EPDK kararı...

Akenerji, EPİAŞ’a ortaklık için aday oldu!

Akenerji Elektrik Enerjisi İthalat İhracat ve Toptan Ticaret AŞ, Enerji Piyasaları İşletme Anonim Şirketi’nin (EPİAŞ) sermayesinde 100 bin adet C grubu payın sahibi olmak amacıyla Enerji Piyasası Düzenleme Kurumuna (EPDK) başvuruda bulundu.

Akenerji Elektrik Yönetim Komitesi kararını yayınladı!

Akenerji Elektrik Üretim A.Ş. tarafından bugün Kamu Aydınlatma Platformu'nda yapılan yazılı açıklamaya göre Akenerji Elektrik Yönetim Komitesi Kurumsal Yönetim Tebliği ("Tebliğ") uyarınca kararını yayınladı.

Akenerji Elektrik yönetim kurulu kararını açıkladı!

Akenerji Elektrik Üretim A.Ş. tarafından bugün Kamu Aydınlatma Platformu'nda yapılan yazılı açıklamaya göre Akenerji Elektrik yönetim kurulu kararını açıkladı.Akenerji Elektrik yönetim kurulu kararını haberimizde bulabilirsiniz.

Zorlu Enerji Elektrik esas sözleşmesinin tadilini yayınladı!

Zorlu Enerji Elektrik Üretim A.Ş. tarafından bugün Kamu Aydınlatma Platformu'nda yapılan yazılı açıklamaya göre Zorlu Enerji Elektrik Üretim A.Ş. esas sözleşmesinin tadilini yayınladı.

Akenerji genel kurul kararlarını yayınladı!

Akenerji Elektrik Üretim A.Ş., 2013 yılına ait olağan genel kurul toplantı sonucunu yayınladı. Akenerji genel kurulda alınan kararları aşağıdaki gibi açıkladı. Toplantı Grand Hyatt Istanbul Oteli'nde gerçekleşti...

Akenerji bağımsız denetim şirketi olarak Başaran Nas'ı seçti!

Akenerji Elektrik Üretim A.Ş., 2014 faaliyet yılına ait hesap dönemini kapsamak üzere şirketin denetlenmesi için Başaran Nas Bağımsız Denetim ve Serbest Muhasebeci Mali Müşavirlik Anonim Şirketi'nin seçilmesine karar verildiğini duyurdu...

akenerji elektrik esas sözleşme tadili Haberi

akenerji elektrik esas sözleşme tadili


Akenerji tarafından yapılan açıklama şöyle:


Şirketimiz kayıtlı sermaye tavanı izninin 2018 yılı sonuna kadar uzatılması ve Şirketimiz Esas Sözleşmesi'nin "Şirketin Sermayesi" başlıklı 7. Maddesinin tadil edilmesine ilişkin olarak daha önce 27.08.2013 tarihli özel durum açıklamamıza konu olan tadil metni ekteki haliyle, Sermaye Piyasası Kurulu'nun  03.09.2013 tarih ve 2623-9096 sayılı, Enerji Piyasası Düzenleme Kurumu'nun 23.09.2013 tarih ve 56531 sayılı ve nihai olarak T.C. Gümrük ve Ticaret Bakanlığı'nın 11.10.2013 tarihli ve 7580 sayılı yazılarına istinaden onaylanmıştır.


Saygılarımızla,


Akenerji esas sözleşme tadil metni için